Мажете ли непосредствено около анусчето на бебо крема против подсичане?

• 9 104
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Да, аз питам - профилактично, ако не е подсечено (аз мажа Судокрем). Значи ще трябва да почна и там...
Не,профилактично не мажа.Мажа,само ако се е зачервил...

# 46
# 47
Лелее-голям гаф, и неговото д. около анусчето не само зачервено, ами и с малки червени резкички... Не мога да си го простя - къде съм бляла досега??? Ще мажа Судокрем навсякъде вече!

# 48
  • София
Мажа обилно и навсякъде със Судокрем при всяка смяна на памперса.

# 49
Лелее-голям гаф, и неговото д. около анусчето не само зачервено, ами и с малки червени резкички... Не мога да си го простя - къде съм бляла досега??? Ще мажа Судокрем навсякъде вече!
На Ема до преди няколко дни дупето й беше много зле.На плюски дори кървяха понякога,и много 4ервено и подуто.Имам всякакви кремове за подси4ане,но нищо не помогна.Спрях да ползвам кърпи4ки,миех с лайка и мажех със Судокрем и нищо.И един ден и беше много 4ервено и подуто и я намазах с дефламол и отгоре крем от невен.Веднага я успокои и така след около 3 дена нямаше и спомен от за4ервяването.Та, това е моята рецепта.

# 50
Да, мажа обилно навсякъде Peace

# 51
  • Пловдив
Да,мажа ги.Не постоянно обаче,а само при зачервяване.

# 52
  • Габрово
Аз мажа навред - отзад, отпред, навсякъде. Simple Smile

# 53
Моето дърто магаре е още с памперс, а освен това е и с ужасно чувствителна кожа. При всяка смяна мажа със Судокрем най-вече около ануса, защото без крем става страшно ooooh!.

# 54
При необходимост мажа навсякъде  Peace

# 55
Да не би кърпичките (мокрите) да са проблем? Аз използваммаркови, но понякога и не... А може и да е недобре изсушеното дупе след бърсане с тях? Аз го "оправям" с кърпички през деня, че банята ни е студена, а да поливам сама в стаята не мога:-(

# 56
Да не би кърпичките (мокрите) да са проблем? Аз използвам маркови, но понякога и не... Аз го "оправям" с кърпички през деня
Еми проблем са,да.И теб да те оправяха с кърпички,пък били те и най-марковите,щеше да видиш ефекта върху собствения си з****к.
Водата и сапуна си остават най-доброто средство за хигиена.Кърпичките са за улеснение за път,разходка или липса на време.Ама при течаща вода в къщата...А т'ва за марковите кърпички направо  smile3544

# 57
И аз преди да родя бях решила кърпички да не ползвам, ама педи каза да реша - вода или кърпи, нямало значение и аз по нейната...

# 58
  • София
Да, точно там мажа, ако е дупето е подсечено. Ако няма нужда - не мажа.
И аз така.  Peace

# 59
Да, мажа навсякъде и то всеки път. Малкият е с чевствителна кожа и само веднъж да не го намажа, дупето ме се зачервява и подсича.

Общи условия

Активация на акаунт