Отговори
# 75
  • sofia
Добро утро момичета.
Хетера ,Деси искрено ви сутчуствам,но освен стискането на зъби и поверяването за известно време на децата на някои, няма друго спасение.Взимайте си своето без да ви е гузно,децата са си много добре, и за тях отделянето за малко от мама е разнообразие.
Сега да ви кажа моя големият как обижда,понеже му се караме като каже глупак или нещо от сорта той сменя думите ,но влага същия смисъл.Снощи баща му му се скара ,той се обърна и започна да обижда като викаше\"Ти си Картон,картон си да знаеш\"
 Joy

# 76
Добро утрооооо  Hug

Карбо, не се лекува това, да знаеш  Wink

Деси, моят съвет е да се храните само пред нея, с усмивка (доста олигофренско звучи, ама...) и да даваш по зрънце от вашето, за да засилиш любопитството. Дано се преборите. Ако не стане, спираш всички опити за седмица и после отново. Дано намериш начин да се пребориш  Simple Smile

Веси, труден е този период наистина. Ти имаш всеотдаен татко, възползвай се  Simple Smile

КАлинче, такива ли неща правят татковците - носене, биберони ... ееех, нашият тези упражнения не ги е овладял  Crazy напоследък се засичат с рошавия за повече от половин час, че той пък реши да не заспива до полунощ  Outta Joint

Фокси, за всичко е виновен фейс бук  #2gunfire стават два фронта и няма време за двата едновременно  Joy не, сериозно, все повече ще се разреждат редиците за съжаление, защото ангажиментите на всички стават повече, умората също си казва думата. На мен също ми липсват много момичета. ЛАмтурничката най-много  Confused даже си мисля, че цитатът на Мама З не може да е на друг освен на нея  Mr. Green

В тая връзка Варненки, направо сте заразни  Whistling Mr. Green не ви е срам  Naughty ся тук ще хвана микрофона на Дарко и...Теди, пожелавам ти силно и зареждащо изкарване  Simple Smile

Фокси, за очите, при мен също е малко късогледството, но главоболието мие причинено от различните диоптри  Rolling Eyes лекарката също ми препоръча да не нося постоянно, очилата "разглезвали" се очите. Наистина, като ги понося по-дълго време и после ми е мъгла пред очите.

опааа, беля станала на пода  Crossing Arms

# 77
Добро утро и от нас.
Карбо, честито ви прохождане.
Деси, за яденето, ние май му намерихме цаката-поне за вечерта, слагаме я до нас на масата в нейното столче и в една чинийка слагам от нещата който може да яде, много обича, печени картофи с масло и сирене и така изяжда доста.
Варненки-супер сте,
Мартеничка, малката е прекрасна.
Пин2-малкото джудженце е невероятно.
Фокси-Гошето и Насето доста са се позабавлявали, и ти също. Laughing
Теди, приятно изкарване. Hug
Ние на Нова година ще сме си в къщи, хем не ми се оставя малката, хем нещо не ми се излиза ще си приготвим вечеря, ще пийнем, хапнем и по леглата. LaughingДано само мънинка да не се изплаши от гърмежите.
Хубав ден.

# 78
  • Пловдив
ЛАмтурничката най-много   даже си мисля, че цитатът на Мама З не може да е на друг освен на нея  

Галл,цитата мисля,че е твой  Grinning

# 79
ЛАмтурничката най-много   даже си мисля, че цитатът на Мама З не може да е на друг освен на нея  

Галл,цитата мисля,че е твой  Grinning

И аз,и аз..сигурна съм даже Wink
Да ви кажа честно и на мен ми се иска на Нова година да сме си вкъщи.Всъщност нашите приятели ще се събират у един приятел да празнуват заедно и ние също сме канени,но естествено няма желаещи да гледат децата.Така че ще ходим у свеки,макар че изобщо не ми се иска.По-добре щеше да ни е да сме си вкъщи.Мъничко ме е яд,че никой не ни попита искаме ли да ходим някъде..И така оставаме си у свеки.Това означава,че ще стоим до 12ч. ,ще се чукнем и в 12.15 ще се приберем.Та какъв е смисъла изобщо да ходим? Бе малко объркано го написах,ама с две думи..понеже никой не се сеща,че сме млади хора и имаме нужда да отидем някъде сами,ще си стоим у свеки по принуда и ще тъпеем.
Зитка,на теб не ти се иска да оставяш Жани,а на нас пък ни се иска поне веднъж да отидем някъде сами и да не се притесняваме,че трябва да се приберем след 1 час най-късно.Ние,по-тобно аз съсм по 24 часа буквално с децата и тоооолкова ми се излиза поне веднъж само с Боби,че..... Tired

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 10:48 от •● foxy81 ●•

# 80
... даже си мисля, че цитатът на Мама З не може да е на друг освен на нея  Mr. Green

Аз имах съмнения дали е твой или неин, сега вече съм по осветлена по въпроса. Simple Smile

Добро утро на всички! Варненки не сте скучали виждам. Теди, ей не се спряхте Wink весело изкарване.
Хетера щом малкия има характера на мама, свиркай за помощ на бабата дето вече е със стаж в тоя филм  Party
Моята градска и тя се загуби нейде по празниците.
Марте много ти е сладурска Лимонката и по скоро е мандаринка  Flutter
Отивам да се опъна малко докато дребсън спи.

# 81
Сега като видях двата поста преди моя съм в изходна позиция в дилемата си  newsm78

# 82
  • Пловдив
k.penkova ,няма дилема-цитата е на Гал от отчетната септемврийска тема през 2008 г

# 83
Мой бил, мой  Embarassed Embarassed Embarassed

Била съм по-плодовита на младини и май пак съм се оказала права за мозъчните клетки  ooooh! ooooh! ooooh!  Mr. Green

# 84
Дааа намерих го и аз Simple Smile сърце не ми дадде да легна преди да "разнищя" въпроса  Party
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=251557.msg6117836#msg6117836

# 85
Добро утро!   bouquet

Виждам, че никой още не е серирал кафето. Приеме го като почерпка за нашата месечинка.

# 86
Здравейте мацки!
Ние вчера оставихме малката да спи при свеки ( не ми се искаше много, ама...) и малко излезнахме да се разсеем. Тъй като Ралица имаше една сгъваема кошара при моята майка и само там я оставяхме да спи, вечра свеки отишла да си купи и една за в тях - сега мамуната има три легла. И много интересно се получава - оставим ли я при бабите спи по цяла нощ, а при нас....купон...както казва Жоро "нещо бъркаме"....

Весе и ние сме от проблемно заспиващите и на мен ми е направило впечатление,че превъзбудят ли се много и няма заспиване, имало е случай Ралица реве и се къса, а очите са й затворени и нищо не помага...освен да си пореве и да се измори. При нас вечер редовни имаше сцени от 8 до  11 часа - носене, люшкане,всичко каквото се сетиш и това ни довършваше. Преди една седмица започна да става още по-непоносимо, защото въобще не можехме да я приспим, и едната вечер изнервена много я оставих и излезнах от стаята и след точно 2 минути рев беше заспала..и започнхме така да правим..оставям я малко сама , тя си изревава и после сън..гадно е,защото се чувствам коравосърдечна в този момент, но само това помагаше..
И от онзи ден и този метод вече не действа #Crazyтъкмо си мисля,че съм открила топлата вода,и пак ...наново
Сега коронното в програмата е заспиване в 8-8,30 и към 9-9,30 става и започва игра до към 11,30-12,00  #Crazy #Crazy
Иначе и аз съм била много ревлива, даже до 5 годишна (дано Ралица е само като много малка Praynig)

Доре, мерси за инфото за вафличките. Задължително ще й взема Hug

Карбо, аз вчера си мислех за теб. Стискам палци всичко да е наред със връщането на работа и адаптацията и на двете с Белката!

# 87
Мами, една мисъл ме гложди от известно време. Наближават рожденните дни на бебоците и почвам супер много да се вълнувам. Отсега обмислям партито: торти, заснемане, гости, покани... Иска ми се да е изключително!!! Затова ви моля за помощ. Споделете ми идеите, опита (за мамите с големи дечица), размислите и страстите си. Смятам, че така ще имаме достатъчно време да подготвим съвършения рожден ден на нашите съкровища!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това, което ми хрумна на мен засега, е да вземем много балони с хелий, като помолим да ги надпишат (в повечето парти магазини извършват тази услуга и не струва нищо особено - поне във ВТ). Мисля, че ще стане доста интересно  Party

Сега сте вие!   bouquet

# 88
Здравейте! Много ми липсвахте  Hug Hug Hug
Завърнахме се живи и здрави, изкарахме си много добре.
Не съм чела нищо. Тази сутрин бяхме на ДК - няма и следа, че е боледувала, най-вероятно е било от зъбче   newsm78
+250гр. и 4см. = 10.450кг. и 73см.
Отивам да ви чета  smile3508

# 89
Момичета, знаете ли някакъв лек,че вдигнах кръвно - започнах да треперя и незнам какво да направя. Изядох 4 парчета негърче и съм сигурна,че е от това (адски шоколад ми дойде).

Общи условия

Активация на акаунт