АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • В светлината на слънцето
Димяни, моята работа е на една спирка с метрото от Мола, така че винаги мога да прескоча. Само звънни като имаш път натам. Ще ти пратя тел. на ЛС.  Hug

# 706
  • София
Телефона ти го имам!  Hug

# 707
  • София
Мариетка, честита годишнина. Много любов и щастие дълги години   bouquet.
Лони, хубаво е, че всичко вече е зад гърба ви. Дано Вики да не се разболява вече така Praynig.
Димяни, Ади, да знаете дали някаде из Люлин има магазин на К&К или такъв, в който се продават техни обувки?

# 708
Марти,Силвърцентър,магазинчетата на партера.Горе-долу срещу Стил99,посока на вътре.Има табела,няма как да го объркаш.
Ама и аз как го обясних,дано ме разбра Thinking

# 709
  • София
Марти,Ади ти е казала в Силвър Център има дочно магазина срещу Diamond sport  Wink
Ако пък попиташ няма как да те объркат!
Иначе в Мола също има обувки на КиК  Peace

# 710
Привет и от нас!

Мариета-Честита Ви годишнина! Бъдете здрави и нека всеки Ваш ден бъде изпълнен с повече щастие, любов, вяра и сбъднати мечти!

Сладкишче-
дано неприятностите при вас бързо си отидат и само позитивни неща да ви се случавт!

Спокойна нощ на всички!

# 711
Тиги-Мигъл , Яворчо е голяма скица. Mr. Green
Лулу, до Плиска няма да мога да отида.Сигурно от квартала ще купя. Благодаря за инфото.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 09:46 от sladkish4e

# 712
Ехоооо, май всички сте по-разходки на това закачливо февруарско слънчице.  Heart Eyes Аз пък обещах на децата торта за утрешния Св.Вальо и сега си чакам блата. След което със Сашо ще дерзаем по локвестите улици. Моите от днес са започнали да репетират за утрешното хамкане по случай Сирница.  Mr. Green Какво ще празнувате утре? Че те накуп четири празника се събраха: Сирница, Трифон Зарезан, Св.Валентин и Китайската Нова година. Ние ще почетем Сирницата, а Трифончо ще мине този път без мръвки - само с хубаво винце. Е, и Вальо ще бъде уважен с торта. Китайците - някой друг път. Mr. Green

# 713
 Добро утро /то обед де Mr. Green/!
Сладкишче край на тези периоди вече smile3505 Вече само хубави работи  smile3521 За чая незнам и аз като бременна с Емката се бях запалила по чайовете, нещо се бях разкашляла и така цял месец, ама по-добре не прекалявай с тях.
Мариетка -Честита годишнина на патерица!!! Да сте живи издрави с ТМ/твоя мъж/ , да се слешате и обичате мноооооооооооооооого  dancing
Лу - празници да искаш утре Sunglasses.Ние ще празнуваме бай Трифон, че ни е любим  Drunk Wine Glass , пък вечерта сме на Ден-ден....че ще видим в понеделник как ще стигнем до градините  travel
Страхотно временце е при нас.Казвам чао и излизаме да караме колелета... newsm39

# 714
  • Stavanger,Norway/ Varna
s 4aq ot lajka ne trqbva da se prekalqva. Ma6terka- moze  Peace (izvinqvajte za latinicata ot rabota se vklju4vam)

# 715
  • София
Здравейте  Hug.
Ади, Димяни, благодаря ви   bouquet. Димяни, този в Мола не ме устроива, защото трябва и двете деца да мъкна с мен, а винаги когато съм сама с двамата в гр. транспорт е приключение. На един вече му е омръзнало да пътува и на всяка спирка дава зор да слиза, друг пък иска още да се вози, и затова някъде по - наблизичко е най - добре.
За утрешните празници ние празнуваме Трифон Зарезан, обаче тази година моя мъж нещо се е разлигавил. Разправя ми, че подарък щял да ми подарява Crazy, пък аз на него нищо не съм му взела, освен едно френско винце, ама то е и за двамата. Сега го чакам да се върне (свекърва ми има РД, но мен не пожела да ме покани Mr. Green) и ще ходя и аз за подарък.

Сутринта се подведох по слънцето и изведох хлапетата, а то не стига, че вятъра щеше да ни отвее, ами и толкова вода по улиците има, че едвам вървяхме. Те естествено доволни скачаха във всяка локва, ама аз направо съжалих, че излезнахме.
Приятен следобед   bouquet.

# 716
Марти представих си ви  Joy
Вчера взех Бобо по-рано от ясла и отидохме в морската (няма такава киша!). На детската площадка 10-на годишно момче (след крясъците на майка му, че ще се намокри) се пусна с обувки по чистата и суха пързалка и за да не се цапа дреб го взех и заведох до люлката наблизо. Той съответно супер разстроен, че не се е пуснал така центрира близката локва, че леко ми призля  Crazy Докато чакаме баща му със сухи дрехи да се появи, се качва на другата площадка по една сравнително стръмна пързалка и аз след него. Докато се намества за спускане, тичам долу да го хвана да не излети на финала, но последния път ме изпревари. Като талпичка излетя и се приземи по очи на снега  Laughing Толкова беше изумен и мокър hahaha

# 717
здравейте момичета
аз много отдавна не съм писала в темата и сега искам да си сверя часовника, че енщо ми е свито. има ли други дечица, които още не са проговорили?

# 718
херелинка, ти се появи  Hug Hug Hug Мисля че има и други дечица, които все още казват малко думи. Спокойно, не се притеснявай и това ще ти се случи и тогава с какво умиление ще си спомняш спокойствието.  Crazy
Иви, направо сте били като в Сървайвър.  hahaha
А на Марти абсолютно й влизам в положението. Вчера оглеждам аз столовете за кола в Хиполенд, че моя много взе да стърчи над настоящия и май трябва да го сменяме (а е до 18 кила стола, обаче на дължина взе да му окъсява). И в магазина се приближава една от продавачките, усмихва ми се и казва: "Ама къде са двамата, защо сама?" Хм, защо сама ли? И то в детски магазин? Аааа, без мен. Подобни грешки повече не правя.  Naughty Crazy

# 719
Херелина и дребния не говори, ако всичко останало с развитието е ок, навярно няма за какво да се притесняваш. Ако имаш някакви съмнения е добре да потърсиш специален педагог (по възможност да е и логопед), както и детски психолог, за да те ориентират дали има нужда от допълнителни занимания с детето.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт