АВГУСТински майки без страх през 2010 бебета ще имат пак!

• 22 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • там някъде...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!      bouquet

Иркаа, аз какво да кажа - Гого почти не говори. Казва около 10-15 думи които само аз разбирам, за въпроси ми е много далечно. Всяко дете е различно - не се шашкай излишно...

# 91
Ххахахах Морска верно съм болен мозък,ама не дотам Joy hahaha,абе притесних се аз,щото чет атука в разни форуми и теми как децата на 90 процента от Бг населението проговаряли на 1 година и 2,3 месеца,на 2 говорили вече като възрастни хора и човек вика абе тези ли са луди там всички списващи 12345600000 човека или ние нещо пак изоставаме.
Успокоихте ме,вече няма да вземам всички коментари на хората за децата им за чиста момента,че се ошашквам,викам бре какво става тук,пак ли не сме в нормалната граница Twisted EvilПък и нали на мойто не говори много разбираемо,та си вкарвам филми....
Сладкиш и аз не мога да ти помогна с инфо за стволовите клетки,мислих за второто ако имам такова да направим тази процедура,ама то не се знае кога ще стане... Thinking

# 92
  • Germany
Да мисля, че няма клонове в БГ, но накратко - има 2 фирми тук които се занимават с това - обаждаш се по телефона и казваш, че искаш - пращат ти формуляр, който го попълва наблюдаващия лекар и го пращаш обратно - и получаваш един пакет, който трябва да го занесеш на раждането - той се отваря там от лекари - вземат ти кръв запечатват изпращат. Правят се изследвания и получаваш сертификат, дали е годен материала или не и ако е годен чак тогава получаваш сметка з плащане, ако е отрицателен нищо не се плаща. Може разсрочено, може за различен период да замразиш. И това е Simple Smile

# 93
Да мисля, че няма клонове в БГ, но накратко - има 2 фирми тук които се занимават с това - обаждаш се по телефона и казваш, че искаш - пращат ти формуляр, който го попълва наблюдаващия лекар и го пращаш обратно - и получаваш един пакет, който трябва да го занесеш на раждането - той се отваря там от лекари - вземат ти кръв запечатват изпращат. Правят се изследвания и получаваш сертификат, дали е годен материала или не и ако е годен чак тогава получаваш сметка з плащане, ако е отрицателен нищо не се плаща. Може разсрочено, може за различен период да замразиш. И това е Simple Smile
Аз тези фирми ги проучих и не са 2 а доста повече.
Въпросът ми е дали са надеждни и дали ств.клетки се съхраняват правилно.
Защото те парите ще ти вземат, ама ако не дай си Боже ти потрябват ств.клетки и се окажат не добре съхранявани какво???
В договорите на св.Лазар пише, че ти изплащат обезщетение!!! #Crazy
Е ако ти е болно детето и спешно ти трябват клетки, парите няма да ти решат проблема.....
Сега съм се спряла на Крио сейф и Малинов.
Ще се срещнем с представители и на 2-те форми и така в крайна сметка ще решим.
Аз още се чудя, защо в бг банките процедурите са в пъти по-скъпи и се плащат годишни такси по 150 евро, а в Крио сейф-Белгия, няма такса и 3000лв са за целият период на съхранение, който се оказа всъщност доста кратък 15-18 години( не помня точно)..... newsm78 newsm78 newsm78

# 94
  • Germany
Ами Сладкиш, този сертификат ти е удостоверението, че всичко е замръзено нормално и че ти имаш тези ств. клетки. А от тук нататък от теб нищо не зависи - всичко е в техни ръце  Peace
А тук фирмите, които 90% от хората ползват са 2, всичко друго е лаишка история  Peace

# 95
Ирка какви работи говориш бе жена, Янислав казва 10-20 думи и то само аз му разбирам  Blush Няма едно изречение да каже като хората- мънка, мънка и тук таме се чуе някоя дума, та се разберем за какво става въпрос  Blush

# 96
Дреб не говори, иначе брои до 5 който го знае, но, де, ти, тии, ет и толкова  Laughing
Голямото е на 4.4 и е доста напред пред връстниците си, но още заменя звуци или се учи да произнася правилно по-сложни думи  Peace

# 97
Ира хвърли смут в темата,аз казвам да я разпънем на кръст Joy

Иви Heart Eyes

# 98
Ира хвърли смут в темата,аз казвам да я разпънем на кръст Joy

Иви Heart Eyes
Twisted Evil Joy

# 99
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, точно Крио сейф са най-голямата измама. Това беше основната далавера на предишния директор на Шейново, заради която всъщност го свалиха от трона. Но той си я продължава де. Wink Иначе аз като проучвах, "Малинов" ми се видяха най-свестни.  Thinking
Ирка, ама вярно - раздвижи темата.  Mr. Green Хич не им се връзвай на тия, дето децата им могат всичко. Ами те след една година и кола ще почнат да карат, а след още една сигурно университет ще завършат. hahaha
Я, сега на тема говор да ви развеселя с една думичка на Сашо. Доскоро той казваше думата "пускам", замествайки буквичката "с" със "т" и заваляйки "м" на финала. Сещате се какво се получава. Mr. Green То вкъщи няма проблем, свикнали бяхме. Обаче като го изтрещя навън и една достопочтена госпожа щеше да ме разстреля с поглед за глупостите, на които учим детето. Joy

# 100
Здравейте, момичета  Heart Eyes За много години! По-здрави и по-щастливи да сте през Новата година! Всичко най-добро!
Честито на празнуващите вчера и днес! Специални честитки за Йоан на Ментина  Heart Eyes Grinning Heart Eyes
Не съм идвала при вас отдвна, но не защото не ме е грижа как сте. Минавам през труден период и ми е по-лесно да играя тъпа игра във Фейса, отколкото да се замислям и да разказвам как сме. Като цяло сме добре, де. Слава Боу Мая е здрава; по-дива е, отколкото ми се иска, заспива ужасно труно и спи по-малко, отколкото трябва, почти не се храни, а има енергия за петима... За разните способности и неспособности не искам да говоря, но ако това ще те успокои, Ирка, и Мая говори с малко ясни думи. Но пък явно копира и за всичко, което направя за нея, ми казва "гацие, гацие, мама"  Laughing
Хубав ден! Hug

# 101

А тук фирмите, които 90% от хората ползват са 2, всичко друго е лаишка история  Peace
Кажи имената на фирмите.
За Крио сейф и Малинов ли става на въпрос? newsm78
И в Бг всеки може да ти издаде сертификат за каквото се сетиш.Като има прегледах договорите на Крио сейф, ами те нищо дефакто не ти гарантират, а и и винаги има "подводни камъни".
Виж при вас може би нещата са уредени юридически по добре. Но ние все пак живеем в България.....

# 102
Ей, каква съм Червена шапчица... Embarassed
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, И ДА СЕ РАДВАТ НА НЕСМЕТНИ ДОЗИ КЪСМЕТ!

# 103

почерпете се за имения ден на най -малкия   разбойник
Морска ,ще си има момиченце....предадох те:)) stork-girl ..Честито

# 104
Аууу, Морска, честитооооо.  stork-girl За това ли беше стискането на палците?  Grinning Супер, страшно се радвам.  Hug
Валеске, да нацелуваш най-малкия разбойник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт