Банята! - 12та тема

• 106 122
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Жалко, че ми е далече това магазинче  Mr. Green
Да питам по-вещите... Какви рискове крие по-евтиния китайски санитарен фаянс?
Попива вода,чупи се /като вафла е дет се вика/,но има и много здрав и качествен!

# 166
Непременно ще го посетя ! Забелязах, че има  продукти на Грое ! Дори само заради това си заслужава човек да отиде !

# 167
  • София
Грое какви продукти предлагат?

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 16:52 от bimbim

# 168
Здравейте и от мен
открих сайта на един магазин за обзавеждане на баня. Още не съм ходила, но от това, което видях е огромен и много богат като асортимент. Дано ви свърши работа - http://x-tra.bg/old_site/index.php
Благодарности и от мен за полезния линк!

# 169
  • София
В X-tra ходих малко след като го откриха, /миналата година/ но честно казано не се впечатлих. На сайта изглежда страшно голям, но всъщност не е чак толкова, има и малко подземно ниво с плочки. Имаше много шкафчета за баня. Това което ми хареса на Коло беше около 1000 лв. Sick Казанчета /вградените/ бяха доста наистина, с всички промоции на пазара. Също мивки, тоалетни. Имаше доста душ кабини, но не съм ги гледала. Смесителите бяха предимно китайски, а консултанта изклучително не компетентен. Плочките не бяха скъпи. Не мога да кажа дали са били китайски, но нищо не харесахме. Но това не критерии, защото все още не сме харесали. Оказа се че сме с контрастни вкусове. Има избор, но като гледах сайта, просто очаквах да е по-голям. Цените ми се сториха същите, като на другите места. Поне за шкафчетата на Коло.
На втория етаж с мебелите и т.н., не съм се качвала, защото не ни вълнуват на този етап.
Имат промоционална брошура, която пускат по пощите. Но скоро не съм получавала.

# 170
benitta евтините плочки без значение коя им е родината са:

1.Лесно чупливи
2.Рони им се гланца
3.Има разминаване в размера

Има доста добри плочки от рода на 15-сетина лева ако не ти идва скъпо.

Не се лъжи да купуваш от разните промоции от по 7-8 лева на големите магазини....  все пак баня не се прави всеки месец Wink

Ако нещо не ти е ясно питай

# 171
  • София и там където не се пуши
Жалко, че ми е далече това магазинче  Mr. Green
Да питам по-вещите... Какви рискове крие по-евтиния китайски санитарен фаянс?

Хвалих се аз тук - чудесно качество на пода нещо не бяха качествени и затова по квадратура отидоха повече. Майсторите във възторг, че много лесно се работело с тях - по-добри били от КАЙ - мъжът ми горд, че го докара до такава баня с по-малко пари.

Нашите май бяха от 14 лв
 http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431648

http://doriyaneva.snimka.bg/hobby/obsti-neshta.174307.16431649

много по-красиво изглежда отколкото на снимките

# 172
С две ръце гласувам за Грое,страхотно немско качество на батериите, смесителите, много ме радва маркуча за душа - със силиконово покритие, не се начупва. И ръкохватката върви лесно, по-леко отколкото на Санита.

# 173
  • Пловдив
benitta евтините плочки без значение коя им е родината са:

1.Лесно чупливи
2.Рони им се гланца
3.Има разминаване в размера

Има доста добри плочки от рода на 15-сетина лева ако не ти идва скъпо.

Не се лъжи да купуваш от разните промоции от по 7-8 лева на големите магазини....  все пак баня не се прави всеки месец Wink

Ако нещо не ти е ясно питай

За плочките имам вече някакви идеи къде може да им избият дефектите.
Става въпрос за мивки с по-различна от класическата форма и на много ниска цена. Огледах колкото можах, не видях да имат някъде видими повреди... За това се чудя от самия материал какъв гаф мога да очаквам  Mr. Green

# 174
  • София
Момичета, хайде да поговорим за тавана в банята - окачен или не. Помагайте с мнения, че вече се обърках

# 175
И мен това супер много ме интересува! Моля тези с направените бани да споделят предимствата и недостатъците на окачения таван. На мен с лунички направен, много ми харесва, но се чудя ,ако нещо прокапе или хване мухъл, въпреки , че не би трябвало  Thinking , но всичко се случва. В такъв случай , ще трябва да се развали и да се прави наново ли ?  Thinking

# 176
И на нас само окачения таван ни остана.Мисля,че ако избие нещо се сменят само паната ,това му е и удобното на този вид тавани. Но не съм веща,само съм подочула.Разговор на тази тема и на мен ще ми е полезен! Grinning

# 177
И да попитам нещо друго : кога е по-добре да се направи окачения таван, преди или след като е направена останалата баня ,ако ме разбрахте какво имам предвид ! Simple Smile

# 178
Моят го направиха след като всичко беше готово и мисля,че така е най - правилно.Иначе таванът ми е от зеленият гипсокартон + водоустойчива боя и го ползвам от има няма месец засега е ок Simple Smile

# 179
И ние оставихме 15см над плочите до тавана за окачения такъв. В него ще сложим и вентилатора. Обясниха ни,че така е най-удобно да се позлва горната част на плочките,върху които ще легнат профилите на окачения таван. Peace

Общи условия

Активация на акаунт