Банята! - 12та тема

• 105 937
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
lo80, браво, много труд и желание сте вложили! С кеф да си я ползвате Simple Smile

# 721
  • София
Много, много ви благодаря за милите думи  Hug

pepi111, шкафчето е от Амик Интер, по наши размери е правен. Имат богата гама от цветове, така че може да го напаснеш на цвят да е съвсем като плочките ти. Аз когато го поръчвах, нямах парче от плочка в себе си за да сравня цвета, забавиха ни доставката на плочките и избрах просто един от оранжевите.

# 722
  • София/Осло
lo80  - чудничка ти е банята. Поздравления   bouquet

# 723
@ lo80 бях се заканила, че не искам оранжева баня... вече се замислям! Страхотно е станало!

# 724
  • София
Благодаря  Hug

# 725
lo80 Hug страхотна

# 726
  • София
SunshineMery, благодаря  bouquet

# 727
  • Варна
Някой ползвал ли е водоустойчив шперплат за баните? Какво ползвате за скриване на тръбите? Нашият майстор е голям почитател на този шперплат, а аз мислех, че се ползва итонг? Как е най-лесно да се сложи водомера в кутия - предполагам, че има нещо като вратичка?

# 728
  • София
Сложи газебетон 5см и после плочки.А за вратичка поне 30 на 30 или 30 на 40см.За да е удобно за смяна на водомера.

# 729
  • Варна
rumen_iankov, какви са недостатъците на този шперплат, знаеш ли? И предимствата на газобетона?

# 730
  • Хасково
Момичета, мола ви помагайте със съвет за душ кабина.
Вече месец умувам и не мога да реша каква душ кабина да си взема. Иска ми се да е с врата с отваряне, а не на релси. Досега всички които съм видяла от този тип в магазините все са излезли от релсите. Дори и служител от един магазин ми спомена, че искат често затягане. Иска ми се още и да е матирано стъкло (чувала съм че така капките личат по-малко и не иска постоянно подсушаване). Но пък от матирани съм срещала само на релси. Дилемата ми е следната, дали да взема една доста изгодна кабина, която харасах в Бриколажа с врата с отваряне, но прозрачно стъкло или да си търся матирана, че да не съжалявм после като започне едно голямо бърсане?
Моля ако имате кабина споделете вашият опит.

# 731
  • София
rumen_iankov, какви са недостатъците на този шперплат, знаеш ли? И предимствата на газобетона?

Става и с шперплата,но трябва да се прави конструкция,за да можете да го захванете.Иначе с газебетона няма да се чува мръсния канал от съседите и е по здраво.

# 732
  • Хасково
И аз да пусна снимки на вече завършената ни баня, накичена с шаренки джиджафки, че до сега я показвах само мръсна и мърлява. Миналата година май месец я започнахме и чак сега може да се каже, че е готова Simple Smile
Страхотна баня! Поздравления! Изпипана е перфектно. Помислено е за всеки детайл. Разбирам, защо ви е отнело толкова време.
Имам и едно въпросче към теб: Виждам, че не сте градили прагче за кабината, нито пък сифона е линеен. Само с лайсна на душ-кабината спира ли се изтичането на вода навън?

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:57 от di-di

# 733
  • София
Страхотна баня! Поздравления! Изпипана е перфектно. Помислено е за всеки детайл. Разбирам, защо ви е отнело толкова време.
Имам и едно въпросче към теб: Виждам, че не сте градили прагче за кабината, нито пък сифона е линеен. Само с лайсна на душ-кабината спира ли се изтичането на вода навън?
Благодаря  Hug
Още не живеем в апартамента и не сме ползвали банята за къпане, но съм правила мокри тестове Simple Smile Не излиза, защото самия параван си има релса към 5-6 см., която е като прагче и отвсякъде е уплътнено със силикон и при пода и при стените.

# 734
  • София
Момичета, мола ви помагайте със съвет за душ кабина.
Вече месец умувам и не мога да реша каква душ кабина да си взема. Иска ми се да е с врата с отваряне, а не на релси. Досега всички които съм видяла от този тип в магазините все са излезли от релсите. Дори и служител от един магазин ми спомена, че искат често затягане. Иска ми се още и да е матирано стъкло (чувала съм че така капките личат по-малко и не иска постоянно подсушаване). Но пък от матирани съм срещала само на релси. Дилемата ми е следната, дали да взема една доста изгодна кабина, която харасах в Бриколажа с врата с отваряне, но прозрачно стъкло или да си търся матирана, че да не съжалявм после като започне едно голямо бърсане?
Моля ако имате кабина споделете вашият опит.
нашата кабина е на релси и вече 4 месеца я ползваме, изобщо няма начин да излязат вратичките от релсите. много стабилно е монтирана, по магазините не са монтирани, просто ги сглобяват и поставят, те се усукват от отваряне и затваряне и излизат от релсите. Иначе кабината ни е с матирани стъкла, да, по-добре е, иначе си личат капките сапун и пр. Не съм и помисляла за отваряща се врата, то в тия малки бани само това липсва да има и стърчаща врата в банята, иначе е голяма кабина 96/96см. най-голямата на пазара.
http://lh6.ggpht.com/_zwZ019s8BxU/S09RoIkWEKI/AAAAAAAALNw/A0KWUu … kDw/s576/SS855266.
Благодаря  Hug
Още не живеем в апартамента и не сме ползвали банята за къпане, но съм правила мокри тестове Simple Smile Не излиза, защото самия параван си има релса към 5-6 см., която е като прагче и отвсякъде е уплътнено със силикон и при пода и при стените.
не съм убедена, че 5-6 см. ще спират водата при къпане, но пък е по-красиво!

Общи условия

Активация на акаунт