Банята! - 12та тема

• 106 058
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой от вас дали може да ме ориентира за цените на стъклените преградни стени в Кристиан Нейко? Не ми се дават 1500 лв в Емир за преграда с плъзгаща се врата и направихме банята така, че да може да се сложи само една стъклена преграда без механизми.

# 121
Здравейте,
Почти не сам писала в този форум, но четох много внимателно докато направим ремонта на банята и тоалетната.
Беше ми наистина много полезен. Вече 3-4 месеца приключихме с ремонта, но продължавам да влизам да чета и разглеждам хубавите ви бани.
Най-накрая се реших да ви покажа и моята баня и тоалетна (те са различни помещения):
http://dstoilkova.snimka.bg/architecture/wc-i-bania.462450.16894059

# 122
  • Пловдив
Daisssy, много хубави са станали и двете помещения! Честито!  Simple Smile
Не ми харесва само това, че в тоалетната бутона и чинията не са в средата на тъмните плочки. При нас се получи така при душа и сега всеки път като влезна в банята все там са ми очите  #Cussing out Та затова сега навсякъде все това гледам  Peace

# 123
Daisssy, много хубави са станали и двете помещения! Честито!  Simple Smile
Не ми харесва само това, че в тоалетната бутона и чинията не са в средата на тъмните плочки. При нас се получи така при душа и сега всеки път като влезна в банята все там са ми очите  #Cussing out Та затова сега навсякъде все това гледам  Peace

Мерси!!!
Идеата беше да са центрирани,ама майстора явно е бил на друго мнение.
И мен доста ме дразни,ама все пак и се радвам (още повече като я сравнявам с предишния и вид).

# 124
Daisssy , ако може да кажеш какви са плочките, от къде са, колко струват Blush, а мивката, а сместителите, та дори и моноблокът ми направи впечатление и ми е интересно какъв е bowuu

# 125
Daisssy , ако може да кажеш какви са плочките, от къде са, колко струват Blush, а мивката, а сместителите, та дори и моноблокът ми направи впечатление и ми е интересно какъв е bowuu

Teq, честно казано ние купихме всичко на куп и то началото на май месец от магазин Баня лукс.
Не на всичко вече помня цените.
Плочките са испански. Тези в тоалетната (кафявите) са около 32 лв./м2, а в банята (червено,черни)-около 39 лв./м2
Батериите знам, че са от интеркерамика и са около 150 лв.
За мивката в банята, правихме специално по поръчка черния плот.
За другите неща,наистина не помня цените.Ако много те интересува ще погледна в къщи фактурите  Wink

# 126
  • София
Помагайте пак  Hug Имаме прозорец в банята, който е на една ръка разтояние от душа и постоянно е мокър. В момента е дървен, лакиран.Не е изгнил, но е в доста лош вид и искам да го сменя. Дърво или алум. дограма да сложа  newsm78 Кое издържа повече на вода и влага Thinking
Имате ли прозорци? Какви са? Доволни ли сте?

# 127
  • Пловдив
Ооо това за прозореца и мен ме интересува. При нас не се мокри директно, но все пак е точно на най голямата влага  Rolling Eyes

# 128
  • София и там където не се пуши
Дървото има по-добра топлоизолация. Има дървени трислойни с добър лак и стъклопакет. Най-скъпите са те.

# 129
  • Шумен
Аз сложих ПВЦ.

# 130
  • София
А някой ползвал ли е смесители на NOVARA? Унгарски са.

# 131
ПВЦ прозорец сякаш е най-добрия вариант, при постоянно мокрене дървото няма да издържи дълго

# 132
Някой от вас дали може да ме ориентира за цените на стъклените преградни стени в Кристиан Нейко? Не ми се дават 1500 лв в Емир за преграда с плъзгаща се врата и направихме банята така, че да може да се сложи само една стъклена преграда без механизми.
Ако чуеш нещо свиркай,и аз искам по-евтинко Praynig

# 133
С унисон на горния пост някой има ли отзиви от параваните  на "НЕО" http://dushkabini.eu/

# 134
  • София
С унисон на горния пост някой има ли отзиви от параваните  на "НЕО" http://dushkabini.eu/
Двукратно сме им ползвали услугите и нямам забележки - направиха това, което искахме и си спазиха обявения срок. Цените им също смятам за доста прилични (особено на фона на споменатите по-горе 1500 лв.  Wink), но предполагам зависи и човек какво точно иска - на мен статичен параван 50/200 см ми излезе о-о 250 лв., при свекърите - около 500-600 за такъв с плъзгащи врати (не знам точните размери, обаче)...

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 18:50 от M4

Общи условия

Активация на акаунт