Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Мерси за отговорите момичета. За всеки случай съм спряла захранването днес и утре и е само на кърма.
А иначе не му трябва телевизор, когато мама се прави на шут и пее "Зеленчуци който не яде" - детето се хили а аз бутам лъжицата  Wink
А иначе за кърмене си продължава да е като малка ламя, само пюрета не иска .

# 151
Днес малкия само спи  smile3524Събужда се само да хапне и пак заспива,на какво ли се дължи? newsm78
gmarinovaЧестит имен ден на съпруга ти на патерица smile3525Да те радва все така и мнннооогггггоооо здраве Hug

# 152
  • Пловдив
gmarinova, да ти е жив и здрав мъжа и мнооооого послушен!  Wink
greenlife и ние много се радваме на тази песничка и редовно като се храним я пея.  Peace

# 153
the1 , прочетох историите и гласувах  Hug Peace

Франчи , честито ви зъбче , дано и другите да излязат така леко Peace . И ние засега имаме този късмет , да видим за по нататък какво ще е  Crazy

Ние днес направихме една хубава разходка , да се възползваме от времето докато е все още хубаво . Юли си има вече две зъбчета и отгоре и още едно е на път , пак отгоре  Rolling Eyes Та съвсем скоро ще заформим усмивката  Mr. Green Mr. Green На нова година е бил железен , разправя баба му , не е помръднал въпреки "военното положение "  Mr. Green Минахме да сурвакаме вчера бабите , Юли доста добре се ориентираше към паричките които му подаваха и естествено към пуканките и сушените плодове на сурвачката  Joy Joy А за новогодишната нощ , много добре прекарахме , повеселихме си , подпийнахме си , потанцувахме си и така до 6 часа сутринта  Blush Доволна съм .  Party

# 154
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

ДА Е ЧЕСТИТА И ПЛОДОРОДНА-както се пее в една песен!

Отдавна се каня да се добера до компютърано не успявам.

Първо да споделя за Новогодишната нощ-изкарахме си добре имаше танци,ядене,пиене,какво друго му трябва да човек Mr. Green
Прибрахме се в 3,30ч.но на другия ден ми беше доста замаяно.

Еми се е държала добре при баба и дядо и тя е посрещнала Новата година,заради бомбардировката.

Днес имахме консултация-8050, 66,5см
Ще пускаме пак урина за изследване,за да видим дали сме утрепали бактериите.

А снощи ходихме с мъжо на кино да гледаме "Шерлок Холмс"-невероятен филм,препоръчвам го горещо Peace

# 155
Е, ми какво да ти кажа, личи си Свищовската школа! 
От Свилоза е! Да беше тест за интелигентост, та да се впечатлиш, пък то... балалайка Simple Smile

Сенайде, Нина, благодаря!

# 156
.....

А снощи ходихме с мъжо на кино да гледаме "Шерлок Холмс"-невероятен филм,препоръчвам го горещо Peace
....
И аз му се каня да го гледам , знам че ще ми хареса Simple Smile А ако някой е гледал Аватар 3 Д , нека да каже впечатления , че смятаме да отидем до Варна да го гледаме  Peace

# 157
Минди, Аватар е уникален филм, във Варна нямаше билети за 1 седмица напред за прожекциите. Няма да съжалявате за разходката дотук!

# 158
Честита да е Новата година и от мен. На всички желая здраве , любов , хармония .

Минди, и аз мисля , че си струва да се разходите, страшно ми хареса .
Утре, ако успеем да се организираме, смятаме да гледаме Новолуние.

Франчи, честито зъбче на Симона, дано наистина все така да излизат - безболезнено.

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 17:42 от Mayflower

# 159
Първата ни страничка отново е поетично украсена от Гъделичкова Simple Smile  Hug

# 160
Минди, Аватар е уникален филм, във Варна нямаше билети за 1 седмица напред за прожекциите. Няма да съжалявате за разходката дотук!
Мерси мила  , задължително ще направим разходката , само дано времето не се влоши  Hug

Mayflower   Hug Hug

# 161

Peace Малко преди Коледа ходихме да го гледаме с мъжа ми. И двамата останахме очаровани!

# 162
  • София
Добре де, аз пак да попитам, къде е линкът на снимка.бг?

Аз за разнообразие на джудженцата, да покажа едно ангелче  Wink:

greenlife, не е много препоръчително децата да се хранят насилствено, чрез склоняване, разсейване и т.н. Така се правят злояди деца. Щом не иска пюрета, значи не е готов за това. Има бебета захранени след 7 месец и това не е повод за притеснение. Затова е добре човек да се води по детето си, кога то е готово за това. Ако искаш, посъветвай се и с консултант по кърмене, за да си по-спокойна. Peace

# 163
Първата ни страничка отново е поетично украсена от Гъделичкова Simple Smile  Hug
СТРАХОТНА Е  PeaceБЛАГОДАРИМ ГЪДИ smile3525

# 164
Благодаря за гласуването!
Петя, страхотно ангелче!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт