Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
gmarinova като прочетох Свилоза и се сетих как миришеше.  Confounded
Гъди, браво, страхотно стихче.
petia_tag много сте хубави, а на Марти много му отива да е ангелче.

# 166
Здравейте и от мен!

ГМаринова, уникален стил на писане имаш!  bouquet

Франчи, дано така се покажат и другите зъбки на Симона - лесно и неусетно. Ицковите са 2, излязоха наведнъж, пробиха на Коледа.

Петя, много си лъчезарна, а Марти е едно малко мъжле.Отдавна не бях виждала негова снимка, много е порастнал.

Аватар още не съм го гледала, но искам да споделя мнението си за книгата, която чета в момента- на Иво Сиромахов "Няма смисъл". Смея се на глас, много е забавна, горещо я препоръчвам.

А аз имам въпрос за млечните каши - не пише, че е с адаптирано мляко, а с обезмаслено мляко, мога ли вече да я давам? Вие давате ли такива /взела съм бананова на Хумана/? Доколкото съм чела съдържанието на Слънчо и те май са с обезмаслено мляко, а много от момичетата пишете, че давате от тях.

# 167

А аз имам въпрос за млечните каши - не пише, че е с адаптирано мляко, а с обезмаслено мляко, мога ли вече да я давам? Вие давате ли такива /взела съм бананова на Хумана/? Доколкото съм чела съдържанието на Слънчо и те май са с обезмаслено мляко, а много от момичетата пишете, че давате от тях.
Доколкото знам, адаптираните млека също съдържат обезмаслено мляко и предполагам, че няма проблем да се дават такива каши.

# 168
Аз отдавна ги давам тези каши безмлечните не ги иска нашето момче
Днес му дадох за първи път йогурт и много му хареса взех на хумана с банан, но само не ми е ясно колко трябва да изяде за следобедно хранене?
Взех му и бисквитки за гризане с банан и тях много хареса
Петя, Марти е прекрасен  Heart Eyes а ти както винаги усмихната  Hug
Гъди теб съм те признала   bouquet
Аватар е страхотен аз го гледах естествено не на кино, няма време сега за това а не се сдържах и го изтеглих
Гого от една седмица и той пляска с ръце като му кажа браво  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 20:55 от anjeelina

# 169
И на мен ми се гледа Аватар но едва ли ще го гледам на кино.
Кой знае кога пак ще имам гледачи? Освен ако не ангажирам мъжо...друг вариант нема.

Кашите и аз ги давам отдавна, какво като са с обезмаслено мляко,явно така правят млечните каши.
Даже вече се престраших да дам детско кисело мляко с бисквити и малко плодово пюре за подсладител.

Марти е голямо ангелче!

Еми вече няколко пъти се изпишка в гърнето.
Надявам се скоро да свърже пишкането и а..то с гърнетои да го ползва по предназначение.
Има ли акащо в гърне бебе вече между нашите?

# 170
  • София
Момичета, благодаря за думите за моето ангелче  Hug

raia, Марти, както съм казвала от три месечен го издържам, но понеже вече е доста тежък, все по-често го слагам на дъската на кака му и той е очарован, че седи на тоалетната.  Simple Smile

От днес започна да пляска с ръце, много е сладък, как си вдига ръчичките високо и ги пляска.

# 171

Аватар още не съм го гледала, но искам да споделя мнението си за книгата, която чета в момента- на Иво Сиромахов "Няма смисъл". Смея се на глас, много е забавна, горещо я препоръчвам.

Тази книга и още 3 си подарихме за Коледа, но кога ще ги подкарвам незнам  ooooh! нещо съм много неорганизирана.
Гърлото ми мина, остана само хремата, дано се размине на децата  Praynig

Писахте наскоро, но нещо нямам спомен, знаят ли си имената децата, Никола не се обръща като го викам по име Rolling Eyes

# 172
  • София
Мони си знае името и тя от седмица пляска с ръце.

Момичета, гледахте ли по бтв едно семейство, жената родила у дома. Бебето на 2 дни още свързано с  плацентата, която е в  тенджера до него  ooooh! Направо се втрещих. То бива бива...

# 173
АлиенТа нашия се обръща , но когато си поиска , не мога да кажа че го прави съзнателно или случайно  Rolling Eyes Whistling

Хей скоро ще пишем във 100-тната ни темичка  Wink

# 174
Мони си знае името и тя от седмица пляска с ръце.
Момичета, гледахте ли по бтв едно семейство, жената родила у дома. Бебето на 2 дни още свързано с  плацентата, която е в  тенджера до него  ooooh! Направо се втрещих. То бива бива...

А бе, бива, що да не бива! Сега се сетих, че преди десетина месеца ви втрещих с въпроса си за плацентата (дали ще си я задържите след раждането), хихи Simple Smile

Браво на всички пляскащи бебета  smile3501 Мойто само се хили като го карам да пляска  smile3502 Днес се обърка да каже МАМА, абсолютно случайно, ама на мен сърцето ми падна в гащите  newsm44 Цял ден го карам да каже пак, ама - на! Трае си... Името си не знае, обръща се по интонацията. Имена, близки по изричане, също ги харесва Wink

Нана, мерси.

Сенайде, твоя поспаливко явно много е празнувал и сега отмаря Wink

А Снежето от кога не е писала?  newsm78

Петя, ще сложа линка отново, нали ни чака стотака, трябва да се потрудим малко повече Simple Smile а с тези празници-мазници... какъв хляб какво нещо, мерсаж отново за рецептата! И готварския трябва да почна да следя.... а няма време  smile3505

Последна редакция: сб, 02 яну 2010, 22:51 от gmarinova

# 175
Лора определено знае името си и се обръща всеки път,когато някой я повика.Не съм я опитвала на гърне и не мисля скоро да го правя.Иначе,отдавна показва къде е лампата и от няколко дена казва настоятелно МАМА,когато иска да я "избавя" от някой,който иска да я гушка или от "помагаща" кака  Laughing .Умее да пляска с ръце и започва да го прави,когати и кажа "Браво!".Успешно лази на заден ход и прави по няколко оборота на саплнята,докато стигне до края,без да предупреди татко си,че не може сама да спре преди ръба..... Да...и така детето разбра,че още не може да ...лети!  Laughing Но пък тати се научи,че едната му ръка трябва да е върху нея,докато и сменя памперса! Вече седи самостоятелно,без да полита поне по 10-15мин.,но аз се навъртам около нея,за да съм спокойна.
Преди няколко дни се опитах,от пусто любопитство, да и дам каша,но тя категорично ми отказа,с толкова възмутена физиономия  Shocked ,че разбрах,че няма смисъл да давам пари и за това...Днес същото се случи с някакво бананово млекце на Нестле...,но пък на пилешката супа не прости  Peace !
Рапорт-ДАДЕН!  bowuu
  bouquet

# 176
  • София
А бе, бива, що да не бива! Сега се сетих, че преди десетина месеца ви втрещих с въпроса си за плацентата (дали ще си я задържите след раждането), хихи Simple Smile
Това е съвсем друго нещо...

# 177
Добро утро мамчета, минавам да почерпя днес съм рожденничка ставам на целииии 25
да ви е сладко
и за бебоците

Мил кузманова честит рожден ден

# 178
  • София
anjeelina, Честит Рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и да се радваш на обичта на семейството ти!

# 179
Честит Рожден ден anjeelina   bouquet

Честит рожден ден Мил Кузманова   bouquet

Аз уж вчера бях по-добре, днес съм зле, а може да е и защото почти не спах, май и Никата е напът да се разболее. Гадост  Cry

Общи условия

Активация на акаунт