Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден да Anjeelina и на Мил! Бъдете здрави и щастливи, момичета!
АлиенТа, аз с риск банална да стана с тоя Цитросепт, ама пак го препоръчвам горещо!

# 181
Аморе, имам и от него, сега ще пия, ще започна и Фервекс освен, друго нямам вкъщи.

# 182
  • София
Алиента, напвари си инхалации с лайка, за мен прави чудеса.

# 183
  • Germany
Честит рожден ден Анджелина и Мил! Бъдете здрави и много щастливи!
Алиента, дано се оправиш бързо! Този вирус е такъв - отпуска те за ден и после пак си зле 2-3 дни...
По повод репортажа за родилата вкъщи - и аз бях потресена. То бива естествено, ама това беше брутално... и поне да го кърмеше тази мацка, а тя бута шишето и бибата и бебето се скъсва да реве  Confused

# 184
Благодаря момичета   bouquet
За репортажа и аз бях потресена и най-вече от това че милото първо че беше голо в това време и второ на един матрак на земята на теракота с кучетата  Sick
АлиенТа бързо оздравяване  Hug

# 185
Честит рожден ден Анжелина и Мил    bouquet

# 186
Честит рожден ден Анджелина и Мил
Да сте живи и здрави и много да ви радват дечицата!!!

Петя, знам за насилственото хранене.  То при нас не е точно така, просто понякога хапва по няколко лъжички, а аз се изкушавам после още 2-3 да му дам докато е с отворена уста. Мляска си и не плюе. Когато не иска върти глава и блъска с ръце и спирам. Понякога иска, понякога не. Май ми е трудно да уцеля момента в който е малко гладен, но не прекалено, за да не е изнервен... и т.н.  А с песничките му привличам вниманието към мен, когато се зазяпа настрани. Играчки по време на хранене не давам.
А иначе имаше интерес към храна още месец преди захранването, но се наложи да му давам едно много горчиво лекарство в устата и почна тогава да стиска здраво устни на всичко което му давам, та сега много бавно се учим, че мама дава и негорчиви неща... има напредък, но май не си пада по моркови, а абълката му киселее и като му я давам прави физиономия все едно му давам пюре от лимони.

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Анжи (и тук) и на Миленка! Анджи, що ся трябваше да казваш годините  Joy налегна ме една носталгия по 2-ката отпред Wink ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НА ДВЕТЕ!

Днес Жорката на Фреш става на 6 месеца! Не мога да го пропусна този младеж  Hug Желая му безревова и възусмихната следваща половинка!

# 188
Анджи, що ся трябваше да казваш годините  Joy налегна ме една носталгия по 2-ката отпред Wink

хахах и аз така

# 189
newsm59Честит рожден ден и от мен на Anjeelina и Миленка! Да растете все така усмихнати, добри и лъчезарни! newsm59

Фрешче, да ти е жив и здрав твоят бебок, който така упорстваше да излезе  newsm51 

Гретхен, ми тогава да не си казвам аз моята възраст, че от единицата отпред съвсем ще се сдухаш  rotfImbo

# 190
  • София
anjeelina, mil kuzmanova, Честит рожден ден! Да сте живи и здрави и да нямате повод за тревога с малките сладури!

greenlife , ти готови пюрета ли даваш? Питам, защото Марти купешки морков да не помирише, а ябълката е много кисела наистина. Но аз като прочетох, че слагат Вит.С, а и разни оризов грис и какво ли още не, много се разочаровах. Аз искам да давам само чист плод, а не такива неща. Аз в момента купувам по няколко плодови, колкото да разнообразя  плод, какъвто нямам. Най-често взимам сливи и ябълка с шипки. Определено много от плодовите пюрета аз не бих ги яла.

# 191
Петя, и аз смятам така с плодовете. Ама тая слива така боядисва в черно.....  Sick Иначе вкусно пюрето.

Гъделичкова,  Joy

# 192
  • Пловдив
Честит рожден ден на Анджелина и Мил! Много късмет, щастие и здраве!
Честито и на малкия Жоро на Фреш. Да расте здрав и да радва мама и тате!
greenlife и аз като захраних Марина не искаше да яде много. Изяждаше по няколко лъжички и започваше да се сърди. До като не разбрах, че просто не съм й уцелвала момента за хранене. Сега я чакам да заспи и след като се събуди тогава давам зеленчуковото пюре и няма проблеми с яденето /пу-пу/. Така само където яде в различен час/12, 12,30. или към 13/ на обяд и не можем да направим режим, но важното е да яде.
На ябълката и тя се мръщеше много. Дадох круша на др ден. След като прояде крушата, сега ядем ябълка с круша. Аз всички пюрета приготвям сама за сега, но скоро ще вкарвам и купешки, защото нямам продукти да приготвям/напр. синя слива, купила съм и аз ябълка и шипка/.
АлиенТа дано му се размине на Никата. А ти да се оправяш. Дано просто ти е отпаднало от недоспиването.

# 193
Честита Нова Година и от мен!

Пожелавам ви и аз всичко казано до тук! И се обичайте!

Честито и на всички рожденици, именици и месечинковци - здраве, щастие и късмет!

Ние се смазахме от купонясване. Не го бях правила от три години (откакто се роди Елена). Беше страхотна почивка. На 31.12 пиене, ядене, танци... така до 3ч. На 01 януари програмата беше същата. Завърнахме се вчера и пак се събрахме със същата компания - откарахме до 5 часа. А всяка сутрин ставам с децата в 8. И не е истина колко бодра и отпочинала се чувствам, въпреки малкото часове сън.

# 194
Честит рожден ден на Анджелина и Мил  bouquet
Много здраве и радост!

Фреш да ти е жив и здрав Гошко,много да ви радва!  bouquet

Алиента,пробва ли осцилококцинум и ампули вит Ц? Много бързо пресичат хремата и гърлобола.

За захранването,Емануела все още се мръщи на почти всички зеленчукови пюрета,само когато е озверяла от глад ги хапва.
А сливите са и от любимите.

Добре че не съм гледала репортажа с плацентата...много тъжно ми стана..

Вчера зададох въпрос за акащи в гърне бебета и ето днес моето стана едно от тях Mr. Green
Само докато я сложа в гърнето започна да се напъва беше много сериозна Joy

Тази сутрин сложих на Емката суров банан в кашата,мнооого и хареса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт