Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Анджи, Мил, честит рожден ден! Много късмет и да се радвате на щастливите си бебчета  Hug

Един поздрав http://www.youtube.com/watch?v=NjufFwloYV8 , аз не си падам по такава музика, ама тази песен много ме зариби. Enjoy Simple Smile

# 196
Честити рождени дни на Anjeelina  и Мил_Kuzmova!!! Да сте живи и здрави и много, много радости с малките!!![/color][/u] newsm59 newsm67  ura

Алиента, бързо да се оправяш!! Hug

Fresh честита месечинка на Жорко!! Heart Eyes

И ние сме в отбора на тези дето много не искат да ядат, някои дни яде пюре, в следващи не иска, тук от два дена, пак ми стачкува нито пюре ,нито мляко,подозирам,че може да ме изненада с още някой зъб!! А по принцип и аз не насилвам/е правя се на маймуна, за да хапне, но много не поддава,когато не и се яде/,като не иска да яде, щом и огладнее дупето,ще проядее, сега заспа без да е яла,но ние така много често си пропускаме храненията,но аз и не я будя! Вчера за целия ден ми е яла само три пъти и то по 120гр максимум,пюрето вчера не го яде!!

# 197
Здравейте и от мен Hug

Първо да честитя новата година на всички,да сте живи и здрави и много щастливи и нека всички неприятности останат в миналата година

Сега да почерпя всеки кои с каквото си пожелае че моето момченце става на половин годинка а ето го и него

Анджи, Мил, честит рожден ден!

Благодаря на всички за пожеланията
Гъди страхотно стихче
Грета караш ме да се усмихвам с постовете си  bouquet

Франчи честито зъбче на Симона,ние още нямаме

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 12:00 от Fresh_

# 198
Към сисел плод, независимо дали е купешко или домашно
прибавям тиква и се изяжда с кеф.

# 199
Честита нова година на всички!
Нека бъде изпълнена с много усмивки и радостни мигове!

Здравейте.
Не съм писала от месеци / не знам дали още някой ме помни Blush/ и да си призная само от части седя темите, прочитам това -онова, но не съм в час много. Моята маймунка е скарана със спането през деня, Rolling Eyes ако заспи, спи по 20 мин. и не мога да свърша нищо из нас с този режим. Добре, че майка ми идва от време на време, та понякога успявам да сготвя. Crazy
Много се надявам скоро спането да се поудължи и мама да има повече свободно време за компа. Laughing

Честита половин годинка на Георги!
Честити рожденни дни на Anjeelina  и Мил_Kuzmova!
Много здраве и късмет на всички!   bouquet

Сега ще се помъча да изчета поне тази тема изцяло. Party

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 13:44 от Кари

# 200
Ееее, Кари  Hug, как да не помним. Нищо, че цифрата ми отпред е 3 Wink

Сетих се за един виц: какво е на жената отпред, а на мъжа отзад? Кой знае?

# 201
Анджи, Мил, честит рожден ден!  bouquet
Фреш, да ти е жив и здрав Гошко!
Нинка, домашно пюре от сливи можеш да приготвиш със сушени сини сливи, поне сега е пълно по пазарите. Аз не съм пробвала, тъй като таткото донесе от Италия много хубаво пюре от сливи, без никакви добавки, но сладичко и вкусно, но съм чела, че така се прави пюре. Колкото до ябълките - Ицко ги обича, но му правя пюре от сладки ябълки.

Ицко яде всякакви зеленчукови бъркочи, да чукам на дърво. Днес, например, яде пюре от карфиол, пащърнак, тиквичка, морков и зелена чушка + една супена лъжица пюре от пилешко месо. Изяде всичко - около 130 мл, като за десерт му дадох и малко пюре от пъпеш, също домашно приготвено. Определено предпочита зеленчуковите.
И нещо важно да споделя - със сърцето му всичко е наред, слава богу. Анджи, а на вас какво ви казаха за сърцето на Гого?

# 202
Грета, нещо не се сещам за отговора Laughing

Честит рожден ден на Анджелина и Милена Кузманова! Да сте здрави и много щастливи!

Честита половин годинка на Георги на Фреш! Много да радва мама и татко!

Франчиии, честито ви зъбче!  bouquet

И Ралица доскоро не ядеше много, но аз намерих начин да я накарам да прояде- изчаквам я хубаво да огладнее и тогава всичко си изяжда, даже иска още. Mr. Green

Момичета, как сте с килограмите? Аз доста свалих, но ми остават още 5кг и нещо не мърдам, липсва ми движението, разходките навън, а и сега след празниците ми е доста тежко (по принцип не ям много).  Whistling

# 203
здравейте мацки първо да благодаря за пожеланията за рожденния ми ден......

София е добре расте и с всеки ден измисля нова шуротийака.......все още нямаме зъби ама скоро ги очакваме дано дано.....че нощем няма спане....

аз се подвизавам от вчера в Пловдив моя роден град.....така че ако някой иска да си спретнем срещичка в филибето да пише......до 12 ще съм на разположение......

аз редовно чета ама нещо ме мързи да пиша.......все не намирам какво....

пожелавам на всички много готини моменти през новата година и да сме най вече здрави и много щасливи......  bouquet

# 204
  • Плевен
Честит рожден ден на Анджи и Милена и тук! Да сте живи и здрави, момичета, както вие, така и всички, които обичате!

Честита половин годинка на малкия принц на Фреш, страхотен е!
Алиента, оправяй се бързо! И аз съм болна, нагазиха ме на децата вирусите  Sad Добре, че те се пооправиха поне.

Е, Кари, как да не те помним, ти пишеш тук от доста отдавна, липсваше ни, но аз знам, че сте добре, че те виждам из фейсбука.  Hug

Гретхен, Свилоза добре ти се е отразила. То нали знаеш - Не знае човек от какво ще се оправи  Joy А това буквата "Ж" ли е?

Исках да благодаря на Франчи и Грета, че предните дни споменаха за книжките от Вълшебната гора! Ние имаме над 25-30 книжки и нито една от тази поредица, как съм ги пропуснала - не знам. Но за мое щастие вуйна ми е библиотекар в местната библиотека и сме всеки ден при нея. Оказа се че там има поне 10 книжки от тази поредица и вече прочетохме част от тях. Страхотни са! А си взехме Горската Детска Градина за вкъщи и вече Андреа наизусти голяма част от нея! После и другите ще научим. Много ми харесват!

Нана, страхотни новини!

Анджи, а вие нямаше ли да влизате в болница  за изследвания?

А, и да не забравя да благодаря на тези от вас, които отново ме подкрепиха в играта, в която участвам. Днес е крайния срок, така че ако има още желаещи да помогнат - свиркайте!

The one, и аз гласувах!  Peace

Глория, виждам, че четеш, къде изчезна?

# 205
Анджи, Милена, честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави, обичани и щастливи!    bouquet

Фреш, честита ви половин година! Пожелавам на Георги да расте все така хубав и много да го слушате!
  Heart Eyes

Анито, радвам се, че има още един фен в отбора на Вълшебната гора!  Grinning

И още веднъж благодаря за пожеланията към Белия зъб.

Сега и да се оплача- Кати е с гнойна ангина. Днес я водихме на лекар и й изписаха Зинат. Кашля като магаре, от това я боли корема...Абе, ужас. Най-трудно е обаче да опазя сестрите една от друга.

# 206
  • Пловдив
Е, Франи, доста е неприятно това с Кати. Дано оздравее бързо и дано опазите малката Симона.  Hug
nana7504 много се радвам, че с Ицко всичко е наред. Благодаря за идеята за пюрето от сливи, но вече съм се запасила с такива на Гербер. И да споделя, че наскоро четох, че не се препоръчват сушени плодове за бебчетата.  newsm78
vili_diankova за кг, аз не съм мръднала откакто съм родила  Sad Но съм се амбицирала на пролет като се стопли времето и деня порасне да започвам да спортувам, вечер като се прибере мъжа ми от работа за да гледа малката. И да ти кажа за уокъра, че Марина много си играе с него. Интересен й е. Като започне да го ползва по предназначение след време ще пиша пак.  Peace

# 207
Франчи, стискам палци на малката Кати за скорошно оздравяване  Praynig Миналото лято и аз искарах 2 пъти гнойна ангина и знам, че е гадно  Hug

# 208
Честита нова година!На всички пожелавам по-малко посещения при доктора, смеха да е на максимум винаги, а за мама да има повече свободно време!

Май и на себе си си ги пожелавам  тези неща! newsm78
Честити рождени дни на патерици и днес, имени дни пак на патерици и месечинки на малките хора! Още малко и месечинките при тях ще станат годинка!

Това е две в едно-цветя и торта от любимата ми сладкарка!

Ее, Франчи, сега прочетох за Кати! Абе гадост! Пак казвам, че бебе и малко дете се гледат трудно едновременно. Моя батко уж е голям и пак по цял ден повтарям да не си завира главата в сестра си, че му тече носа, но няма кой да ме чуе #Crazy А докторката каза да ги разделям! Ами да дойде тя да пробва!

# 209
Франчи, и аз желая скорошно оздравяване на Кати  Praynig

За пореден път се убедих, че колкото по-хубаво ми е по празниците, толкова по-кофти нещо ще ми се случи в края им  smile3518  Тези празници също на правят изключение, но да не ви занимавам с моите семейни проблеми  cry

Гретхен, аз също мисля, че е "ж"-то  newsm10

А сега аз да задам една гатанка, интересно ми е дали някой ще познае отговора:

yesyes Едно джудже влезнало в един ресторант на ръце. Защо?  yesyes

Общи условия

Активация на акаунт