Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Гъди твойта гатанка ме хвърли в тъча  newsm78
Ани утре сме при лекарката и ако каже утре, утре влизаме или във вторник за около 5 дни
Нана този месец сме на контролен, но като ходихме в София октомври проф. Велковски каза че има три дупчици една между предсърдията, една между камерите и една на самото предсърдие или камера все ги бъркам, също ни каза че при него дефекта е в лека форма и дори не взима лекарства на 1 годинка пак сме при него, благодаря че попита   bouquet
Честита половин годинка на адашчето
Франчи за ангина вземи сини сливи и печен лук нарязваш сливите и намачкваш лука слагаш го на шалче и на гърлото около 2-3 часа и на следващия ден е като нова, за кашлица много помагат боровите връхчета също така чай от бъз, и отвара от кочани от царевица аз така съм се лекувала действат неотказно всички методи  Peace

# 211
  • София
Франчи, за гнойна ангина знам, че много помага компрес с извара, много бързо изсмуква налепите.  Peace Кати е голяма, можеш да и връзваш гърлото за през нощта, а и през деня може да и правиш, за да мине по-бързо. За бебетата, няма как, това е съдбата на вторите деца, но пък може по-бързо да си изградят имунитет.

Марти от преди Нова година много го мъчи зъбобол, няма спане нощем, а и той нали се успокоява само с разнасяне........... Вече е много тежък, а и ми отказва да суче. Мажа с гелче преди да предложа гърдата, пускам сешуара, какво ли не измислям. Днес обаче почти не е сукал.  Confused Лошото е, че покрай ваксинацията(нали ми реагира много тежко), дадох повечко хомеопатични средства и сега трябва да мине време. Панадолът почти не му действа. Rolling Eyes

# 212
greenlife , ти готови пюрета ли даваш? Питам, защото Марти купешки морков да не помирише, а ябълката е много кисела наистина. Но аз като прочетох, че слагат Вит.С, а и разни оризов грис и какво ли още не, много се разочаровах.

да, купени давам. притеснява ме съдържанието на зеленчуците и плодовете в този сезон и затова реших да почна с бурканчета, за да са био, а по-нататък да минем на домашни. много се бях навила да правя домашни още отначалото, но нали аз имам някаква алергия (непоносимост) към нитратите и пестицидите в зеленчуците и затова много внимавам. купувам за сега само на Сънвал, чист морков, морков с картоф и чиста ябълка. Нямат нишесте, оцветители, захар, сол, Е-та, само плод или зеленчук с вода. Имам две купени с тиква и те са с оризово нишесте, но и на бурканчето си пише - тиква с ориз.
Може би трябваше и кърма да пробвам да му слагам вътре, за сега с чисти го мъча... newsm78

# 213
Мерси за съветите.
Анджи, сините сливи може ли да са сушени?

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДЖИ И МИЛЕНА  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ПРАЗНУВАЩИЕ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС  love001
ФРАНЧИ скорошно оздравяване на Кати Praynig

# 215
Анджи, тези дупчици с годините ще се запушат. Стискам палци Hug
Франчи, дано Кати бързо оздравее!
Гриинлайф, на Сънвал можеш да вземеш и фин пащърнак. На Ицко много му хареса, но вече му правя домашен пащърнак.
Гъди хал хабер си нямам за кво тва джудже прави така Laughing
Ох, Петя, твоята ама никак не е лесна. А дано бързо избият пустите му зъбки Praynig

# 216
Много лесна ми била гатанката, пу!  Joy Джуджето и аз не го знам.

# 217

yesyes Едно джудже влезнало в един ресторант на ръце. Защо?  yesyes
newsm78

# 218
vili_diankova за кг, аз не съм мръднала откакто съм родила  Sad Но съм се амбицирала на пролет като се стопли времето и деня порасне да започвам да спортувам, вечер като се прибере мъжа ми от работа за да гледа малката. И да ти кажа за уокъра, че Марина много си играе с него. Интересен й е. Като започне да го ползва по предназначение след време ще пиша пак.  Peace
Ох, и аз чакам пролетта, че през зимата много се заседявам вкъщи. Благодаря, че сподели за уолкъра. Peace

Франчи, бързо оздравяване на моята приятелка! За ангината много помага редуването на компреси от суров картоф, от извара(но аз слагам и нарязани маслини - извличат гнойта), и от сварени белтъци, посипани с пудра захар - всичко това е изпитано и резултатът още на следващия ден е налице. За кашлицата - 100гр. борови връхчета врят в 2.5 л вода до 0.5л, след което се прибавят 200гр захар и 200гр мед, прецежда се и се пие, държи се в хладилника.

Гъди, и аз не се сещам за отговора. newsm78

# 219

newsm78
-Кракът ти да не стъпва в този бар!!! Ина4е ще те убием!!! hahaha hahaha hahaha

# 220
хахахха я го виж това джудже  Joy
Франчи може накисваш предварително във вода и след като понабъбнат тогава го правиш  Peace

# 221

newsm78

Да, това е  newsm10 Е, не точно в пряка реч, аз го знам като "защото келнерът му казал кракът му повече да не стъпва там", но идеята е същата  Joy

# 222

newsm78

Да, това е  newsm10 Е, не точно в пряка реч, аз го знам като "защото келнерът му казал кракът му повече да не стъпва там", но идеята е същата  Joy
Племенницата ми,която е само на 6 годинки ми подсказа Joy smile3501

# 223
Добро утро.

Размърдах си мозъка с тази гатанка но до отговора така и не стигнах.

Моята бонбонка вече 3 пъти ака в гърнето от вчера насам.Голям напредък. Joy

Тази сутрин направих попара с чай от липов цвятно отново не и хареса на Емката... newsm78

Много се изненадах от пляскащите бебетана мен ми се струва нещо много сложно за тази възраст.Явно си имаме умни бебоци smile3521
Нашата от известно време пълзи бясно назад или в кръг newsm53

# 224
Добо утро,
Рая, браво на Ема за гърнето! Симона вече месец също ака само там. Дори като ходим при свекърва ми и гърне мъкнем /трябва да купим едно и за там, де/.
Белият зъб също пляска, или по-скоро удря ръце една в друга като й кажа "Хайде бравооо!". Едва ли е от акъл само.  Laughing
Момичета още веднъж благодаря за съветите за ангината.

Общи условия

Активация на акаунт