Ани утре сме при лекарката и ако каже утре, утре влизаме или във вторник за около 5 дни
Нана този месец сме на контролен, но като ходихме в София октомври проф. Велковски каза че има три дупчици една между предсърдията, една между камерите и една на самото предсърдие или камера все ги бъркам, също ни каза че при него дефекта е в лека форма и дори не взима лекарства на 1 годинка пак сме при него, благодаря че попита

Честита половин годинка на адашчето
Франчи за ангина вземи сини сливи и печен лук нарязваш сливите и намачкваш лука слагаш го на шалче и на гърлото около 2-3 часа и на следващия ден е като нова, за кашлица много помагат боровите връхчета също така чай от бъз, и отвара от кочани от царевица аз така съм се лекувала действат неотказно всички методи

Джуджето и аз не го знам.
Но съм се амбицирала на пролет като се стопли времето и деня порасне да започвам да спортувам, вечер като се прибере мъжа ми от работа за да гледа малката. И да ти кажа за уокъра, че Марина много си играе с него. Интересен й е. Като започне да го ползва по предназначение след време ще пиша пак.
Е, не точно в пряка реч, аз го знам като "защото келнерът му казал кракът му повече да не стъпва там", но идеята е същата