Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова Година и от нас! Бъдете здрави и много, много щастливи!
Честито на всички празнуващи!
Чак като прочетох отговора на гатанката се присетих, а уж съм я чувала Embarassed, но уви никак не ме бива в запомнянето на разни майтапи.
За клатушкането и изправянето на коленца и на пръстите на краката с високо вирнато дупе-отдавна го прави, но пълзи само назад, не може да се досети да мести ръчичките си напред. Crazy В паяка много и харесва, вече търчи с него насам-натам, но пък не иска да стои на леглото и все хленчи.
Сега ми е с алергичен обрив по лицето, по гръбчето и отпред, едни ситни червени пъпчици. Отначало мислех, че е от топлото, но май е алергия, като си допре до нещо или разтърка лицето доста се зачервява. Абсурд обаче да разбера от какво е - на 31-ви новото беше месно пюре на Бебивита- тиква и пилешко месо, обаче освен че може да е от пюрето и бях облякла една блузка от Тера нова-червена и после установих че й излиза боята, може и да е реакция към боята, освен това пак тогава се преместихме да спим в детската стая, където бяхме пръскали със Саво-то п-в мухъл, може и да е реакция към хлора/една седмица проветрявахме, но все ми мирише/. И въобще може да е от още куп др.неща и съм в чуденка. newsm78
Франчи честито ви зъбче и бързо оздравяване и при нас сега вируса тръшна каката.

# 226
Честита нова година и от мен Simple Smile
Искам да ви питам при хремаво бебе колко често и по колко давате осцилококцинум.
преди съм давала профилактично по 1 на седмица

# 227
По два пъти на ден Wink

# 228
Честита нова година и от мен Simple Smile
Искам да ви питам при хремаво бебе колко често и по колко давате осцилококцинум.

За хремата може да капваш в нослето сребърна вода - по 1-2 капки във всяка ноздра и отделно може да се пие - 2 x 1чаена лъжичка. Peace

# 229

На нас ни бе предписан по един на ден, в продължение на 5 дена/заради хрема/!Не посмях да го давам ! Peace

Франческа, бързо оздравяване на Кати!!! Hug

# 230
Франчи, барво на Белия зъб newsm47(този май е златен) за гърнеакането.

She is in Love-осцилококцинум давах една капсула на 2 приема сутрин и вечер.
Аз също давах сребърна вода като общ имуностимулатор когато Еми пиеше антибиотик.Мисля че има много добър ефект.
Друго за хрема-слагах нощем шапчица и повдигах на по висока възглавница.Къпех с по топла вода.

Вани,нищо чудно обрива да е от боята на дрехите,и на мен ми се е случвало от боята на нови дънки да ми се обринат краката.

# 231
Честита нова 2010 година!От доста отдавна не съм писала ама хич не ми остава време,то сега и през празниците.Браво на нашите бебоци които постигат нови постежения,то и ние не остава ме по назад,Ками започна да се изправя на всякъде-кошара,секция ,легла направо голяма е щуротия  Simple Smileда ми ежива и здрава.Нали има казване че момиченцата се развиват по бързо от момченцата,ами аз имам и двете и мога да твърдя поне за нас че наистина е така.Вашите бебоци повръщат ли още "?

# 232
Повръща, и то яко. По дрехите му може да разбереш какво е ял през деня Sad И с тази хрема, която не спира... още по-гадно става.

Честита половин годинка и на най-малкото ни "юнче" - Симеон!   bouquet

В 9 часа се паркирах в яслата, бебето опаковано както подобава. Записах го под номер 163! Местата били 40!

# 233
Абе, тея лекари са  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Иво и Кати сега се връщат от нашето джи пи- нищо й нямало, къде се виждали налепи и гной? Никаква ангина не било.  ooooh!
И от антибиотик нямало нужда.   Close

Гретхен, ми успех душа за яслата /и нещо повече от пожелания са нужни/. Няма ли да пробвате и за ясла в ОДЗ?

# 234
Франческа, ОДЗ-то съм го заплюла, ама там от 16ти почва - в базата. Иначе к`во да дам аз, освен сто презерватива за балони да надуят лелките Wink  Joy

# 235
Франчи, какви са тия лекари, едно е ангина с антибиотик, друго е нищо да му няма на детето!? Кати започна ли антибиотика?

Грета, при нас в ОДЗ-то чакащите деца за ясла от миналата година са 307!!!  #Crazy

# 236
Честита Нова Година мили момичета!!!

Нека новата година донесе на всички много здраве, много щастие и прекрасни мигове с малките съкровища.

Ние почти оздравяхме и започваме да влизаме в обичайния ритъм. Да се похваля, Тео вече лази доста сполучливо. Не е много бърз, но си лази на ръце и крака. Имаме и бънджи, бях против като се роди, но от доста време като го гушна и подскачаше в скута ми и така се решихме. Не го оставям по много време и се надявам да не му навреди.

Връщам се да прочета какво сте написали.

Да ви кажа това герданче от кехлибар, което е за никнене на зъби - вълшебно е ! Дани  не го успокоиха, нито прахчета, нито гелчета само плачеше и се будеше през час  час и половина. Спрях всички мазила и сложих гердана -  е това детенце забрави какво е да плаче и да се буди толкова начесто.  Все още няма зъби.

Слънчице кажи моля от къде е гердана, че много го тормозят май венците, да пробваме и с него.

Честит рожден ден на Милена и anjeelina на патерици! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Честито зъбче на Симона и кака Кати да оздравява бързо Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 16:29 от mgamisheva

# 237
За тези, които ще кандидатстват за ясла към ОДЗ, т.е. чрез ИСОДГ през тази година- все още няма изготвен регламент за прием на набор 2009. За актуални новини следете
http://kg.sofia.bg/

# 238
Вече сме здрави.
Ние искаме да кандидатстваме за ясла за 2011 г. дали сега трябва да подам документи или догодина.Още не съм прочела, но ще се заровя старателно.
В сряда ще водя Ерката на невролог да видим дали е наред с тези свити некоординирани движения Praynig
Някой път хваща, някой път не.Дразни се като не се получава и реве.

Така прекарахме нова година Simple Smile

# 239
Blinachkova- малките са страхотни  love001
Честито на тези,който празнуват месечинки днес! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт