Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 852
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Майчета ние тази вечер влизаме в болницата една седмица ще сме там стискайте ни палци  Praynig

# 241
Майчета ние тази вечер влизаме в болницата една седмица ще сме там стискайте ни палци  Praynig
Дано се оправите бързо и се върнете с хубави новини Praynig

# 242
  • София
anjeelina дано да е най-малкото зло  Praynig И ако има нещо, търси още едно мнение.

Bliznachkova , същото пожелавам и на теб. Дано бързо да се оправи малкия. Може да се наложи малко рехабилитация, но много преждевременно родени минават по тоя път, но всички се оправят. Peace

# 243
Анджи  Hug

# 244
Анджи, успех  Hug

# 245
Анджи,  Praynig С Яна ви пращаме  Hug

# 246
  • Germany
Анджелина, стиснати палци и от мен!

# 247
  • София
Анджи,  Hug

# 248
Анджи, и от мен  Hug и  fingerscrossed

# 249
Здравейте,
Една почерпка по случай 7-та ни месечинка:

Честито и на :
Георги на Wiwi
Александър на Amorevole, специално   bouquet
Богдан  на Sv.  
Виктор на Dari_Sari

Както и честита половин годинка на
Симеон на maiamiii

Анджи, успех дано всичко е наред Praynig Hug
Близначкова, дано всичко е наред с Ерик и дано не е нещо сериозно.  Praynig Пише след прегледа Hug ПП джуджетата са ви много сладки Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 19:41 от PoLy_PoLy

# 250
  • София
          Честита Нова Година и от нас!
                                          На Анджи
- стискам палци всичко да е наред.
На Близначкова- всичко ще бъде наред според мен, даже и да се наложи рехабилитация, малкият ще се оправи. Така го чувствам аз, и силно се надявам. Hug

ooooh!Момичета, вярно ли е твърдението, че на погребение не се ходи,ако имаш бебе до 1 годинка. Ако някой има инфо нека сподели. ooooh!

Amorevole - Честито и от мен мила!    bouquet

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 22:30 от takanat

# 251

ooooh!Момичета, вярно ли е твърдението, че на погребение не се ходи,ако имаш бебе до 1 годинка. Ако някой има инфо нека сподели. ooooh!

Да това е суеверие, не се ходи и до 1 г. след кръщане и 1г. след венчавка. Аз лично съм суеверна и спазвам подобни неща, но всичко е въпрос на избор.

# 252
Малеее, как бързо растат децата.  Grinning

Чеситито на празнуващите днес!   bouquet

# 253
Поли Поли, Франческа, Нели и Somebody,  благодаря ви!  Hug

Най-добри пожелания и от нас на астралните ни близначета и на малкия пораснал Симеон!

# 254
takanat, аз това го разбрах от форума, но не можех да не отида до село като почина дядо ми. Но до гробищата не отидох.
За съжаление съм суеверна и затова предпочитам някои неща да не ги знам, че умирам от страх...абе избирам си суеверията така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт