Честито на всички празнуващи!
Чак като прочетох отговора на гатанката се присетих, а уж съм я чувала
За клатушкането и изправянето на коленца и на пръстите на краката с високо вирнато дупе-отдавна го прави, но пълзи само назад, не може да се досети да мести ръчичките си напред.
В паяка много и харесва, вече търчи с него насам-натам, но пък не иска да стои на леглото и все хленчи.Сега ми е с алергичен обрив по лицето, по гръбчето и отпред, едни ситни червени пъпчици. Отначало мислех, че е от топлото, но май е алергия, като си допре до нещо или разтърка лицето доста се зачервява. Абсурд обаче да разбера от какво е - на 31-ви новото беше месно пюре на Бебивита- тиква и пилешко месо, обаче освен че може да е от пюрето и бях облякла една блузка от Тера нова-червена и после установих че й излиза боята, може и да е реакция към боята, освен това пак тогава се преместихме да спим в детската стая, където бяхме пръскали със Саво-то п-в мухъл, може и да е реакция към хлора/една седмица проветрявахме, но все ми мирише/. И въобще може да е от още куп др.неща и съм в чуденка.

Франчи честито ви зъбче и бързо оздравяване и при нас сега вируса тръшна каката.

(този май е златен) за гърнеакането.
И с тази хрема, която не спира... още по-гадно става.