Новата година с радост среща ЮНСКАТА дружина- Тема №99

• 19 850
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Рая  Hug знам как се чувстваш и ние сме в подобна ситуация

# 616
Привет момичета,

ние сме добре, рев сукане и мрънкане, почвам да се съмнявам че са зъби... за 4 седмици поне някъде щеше да побелее !! или?
франческа много мерси за отговора за градините, не очаквах но и от сайта ми отговориха още сутринта, ако някои ще се интересува толкова рано за ясли ето какво ми написаха:
Нашият отговор:

Тъй като детето Ви е набор 2009, всички секции в профила му ще се появят след началото на кампанията за кандидатстване за следващата учебна година, когато ще има свободни места за неговия набор.

Кампанията за кандидатстване за следващата учебна година ще стартира след месец Февруари 2010 год. Точна дата все още не можем да Ви кажем. За актуална информация следете секция "Новини" на сайта.

# 617
Рая  Hug
 Анджи  Hug и на вас с Гошко Simple Smile Ели му праща усмивка Heart Eyes

# 618
Рая , мила , всичко ще се оправи при Еми . Praynig Hug

Анджи  Hug

Танче , да не ходите утре на консултация ? Ние ще сме там Simple Smile

Аз да се похваля че от седмица Юли си седи на дупето вече стабилно  Peace , няма клатушкане , няма накланяне напред , стои си сам самичък , без упора от възглавници и си откарва в тази поза доста дълго време . Иначе зъбите растат , тези отгоре са доста големи , като зайче е с тях  Whistling Ходи с паяка из къщи , вече ходи и в другите стаи , праговете доскоро бяха непреодолими , но сега като отиде в коридора и прахосмукачката му е най-интересна .. и на мама ботушите  Mr. Green Това е от нас , утре ще ходим да ни мерят и теглят , да видим колко сме пораснали . Иначе най-накрая се реших да дам на Юли кашичка , да видим дали ще го насити за разлика от пюретата  Mr. Green

# 619

Танче , да не ходите утре на консултация ? Ние ще сме там Simple Smile

Утре няма да е, че татито няма да е в Бургас, а по тея стълби сама не мога да я кача..другата седмица най-вероятно ще ходим ние Simple Smile

Браво на Юли, голямо момче е той Simple SmileЕли седи по малко, все още не е съвсем стабилна, но при нея "проблема" е, че така не и е интересно за повече от 2-3 минути и тръгва да се катери или да  ме напълзява..
А за кашите...Ели ги обожава..

# 620
Анжи, Рая  Hug  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed
Целувки на Гого и Емчето
всичко ще мине и отмине

# 621
Рая, и от мен голяма  Hug

Анжи, дано да са по-внимателни следващия път!

# 622
Анджи,Рая дано скоро се оправят малките Praynig HugНека нито едно дете не се разболява Praynig
gmarinova БЛАГОДАРЯ   bouquetнаучи ме на много неща Peace

# 623
Целувки на Гошко и Емито и от нас, стискаме палци бързо да отминат всички неприятности и да растат здравички и щастливи! Hug Hug
Нашият хемоглобин е 118, а таткото ще се пръсне от гордост, че и малката е с неговата кръвна група. Whistling

# 624
Здравейте!

Честити месечинки на Ели,Даниела и Ники

Анджи,Рая имате много стиснати палци от мен,вярвам че всичко ще се оправи бързо

Кръвната група на Георги аз не я знам,не се сетих като му взеха кръв за изследване да кажа да видят коя е.А това вярно ли е че детето взима кръвната група на един от родителите?Или нещо не съм доразбрала.Е,то ние с баща му и двамата сме с положителен резус фактор

Имам един въпрос за Глутена към тези които са го въвели вече или ще въвеждат скоро как са го направили, има ли някаква схема за въвеждането му и по колко дни и какви количества се дава.
Моята педиатърка каза към края на месеца да давам попара,предполагам в сухарите има глутен,но нищо повече не каза че беше страшна навалица

Каши и Жорко много обича,особено бананова,но му давам 2 пъти седмично

След обедното пюре не иска мляко вече,но той изяжда по цяло от 190г,иначе от няколко дни вече сме на 4 хранения,от както поема по големи количества храна е така,
иначе до миналата седмица бяха 5-6 Grinning

Нинка много благодаря,знам че го бяха обсъждали,но не се сещах в тази тема ли е,а и нямах време тези дни много много да чета

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 20:58 от Fresh_

# 625
  • Пловдив
Fresh_ на 33 стр. в тази тема Анелия е писала как се дава глутена/последната публикация на страницата/. Може да проетеш там.  Peace Може да го въведеш с каша или има пюрета например с овес.
Рая, Анджи, сигурна съм, е децата ви ще се оправят.  Hug

# 626
Имам един въпрос за Глутена към тези които са го въвели вече или ще въвеждат скоро как са го направили, има ли някаква схема за въвеждането му и по колко дни и какви количества се дава.
Моята педиатърка каза към края на месеца да давам попара,предполагам в сухарите има глутен,но нищо повече не каза че беше страшна навалица

Аз започнах да въвеждам глутена от вчера и реших да давам първоначално от глутеновите бисквитки на Плазмон - безглутеновите ги обожаваме и присъстват задължително в плодовото ни пюре, че и в кашата даже Laughing Вчера сложих една натрошена глутенова и една лъжичка от безглутеновите в пюрето и незабелязвам някаква реакция. Аз въвеждам много бавно всяка нова храна, така че ще давам няколко дни по-една, заедно с безглутеновите, после вече по две - тъкмо да ми свърши кутията безглутенови бисквити. После постепенно ще заместя и безглутеновата каша с овесена, че нали уж трябвало да се почне с овес, после ечемик, после ръж, после пшеница. Чак такива подробности аз обаче няма да спазвам. Ще пробвам овесена с ябълка, ако не я яде ще опитам нещо друго Peace Като заместя напълно кашата с глутенова, започвам да давам и попара. С риск някой да се засегне ще кажа че мисля че глутена си е глутен.

И аз не знам кръвната група на Стелиян.

Надявам се болничките бебчета бързо да оздравяват  Praynig

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 08:37 от ivi_81

# 627
Здравейте момичета  Hug

Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet

Глутена въобще не съм знаела, че се въвежда така  Embarassed резил. Ники научи "любимите" ми игри, хвърляне не всичко на земята и подскачане на ръце  ooooh! грижи се за мен, да отслабна по-бързо  Laughing

Вече сме здрави, пу-пу, бързо оздравяване на всички болнички.

Рая, Анджи, стискам палци бебчовците да се оправят бързо  Praynig

# 628
Рая Hug

Анджи, горкото детенце Hug Няма да забравя как на Иван (беше четиригодишен) една сестра така му заби иглата в крачето, че на миличкото му прилоша. Е, просто щях да я убия bash, после кракът му беше подут и син доста дълго време.

# 629
Добро утро.

Благодаря на всички за подкрепата. Hug
Знам че всичко ще се оправи,но е много неприятно да се чудиш дали детенцето ти е добре.
Снежи,казаха че може да се израсте,може и никакви проблеми да не създава....но знам ли?
Всъщност това което ме успокоява е че Еми е супер жизнено дете, играе,храни се,смее се-никакви признаци че нещо не и е наред.
Това задържане на урина предразполага към инфекции и бактерии,но иначе не е нещо страшно и се среща често.
Четох много по темата и сега съм по спокойна.

Анджи Hug

Кръвната група на Ема не съм питала каква е,но при положение че и аз и баща и сме Б+,няма каква друга да е.

Глутенът го въведох с кашата,после попара със сухари,а вече и с бисквитки.

А забравих да се похваля-вчера ми дойде първия цикъл. Явно хормоните ми са се регулирали вече.
Като ми свърши мисля да пия няколко Бромокриптин-а,че тези буци ме притесняват.

Някой започнал ли е да пия противозачатъчни и колко време след първия цикъл след раждането newsm78

Емка вече проявява неистов интерес към всеки които яде нещо.Само като ме види че ям нещо и започва да зяпа hahaha
Вчера ми отхапа половината сандвич и вечерта беше с нас на масата-зяпаше да и давам от пилешката супа.

Общи условия

Активация на акаунт