Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 134
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere over the rainbow
Честито на имениците!  bouquet Ивановден е един от най-хубавите празници за мен. Познавам страшно много именици, сега почвам да им честитя по азбучен ред Heart Eyes

Рони, много хубаво си го казала. Не бива да се косим за щяло и нещяло. Има толкова тежки моменти в живота, тогава да мрем ли Laughing
Аз плача много рядко. Повечето ми сълзи са от радост. От мъка плача само в много трудни моменти /като смърт на близък/, когато чета за неизлечимо болно дете и други неща, при които няма изход. Иначе предпочитам да влагам енергията си в решаване на проблема. Понякога се обвинявам, че съм прекалено коравосърдечна. Понякога се радвам, че съм такава. Иначе не бих издържала всичко, което ми се случва и, за което хората ме съжаляват Thinking

Ронка, и ние почнахме зле годината - върхът беше, когато на Павел му блокираха заплатата, заради поръчителство на нередовен кредит. Още му е блокирана, а и не вярвам скоро да се оправи. Мен постоянно ме напушва смях заради целия този абсурд и се питам колко още надолу можем да паднем Crazy

Напук на това пък тази вечер сме на имен ден Flutter

# 121
  • София
Честито на всички именници!Много здраве да ви носят имената!

Много сънища,много нещо Crazy!Аз почти не сънувам,само като съм в неудобна поза и нещо ме боли сънувам кошмари-много гадни...събуждам се и усещам,че ме боли крак,врат или ръка-като се наместя заспивам спокойно вече.
И аз като НАН рядко плача,като го правя е от умиление или много тъга на гробищата..
Много гадно с тия кредити-да направиш услуга на приятел и той да ти го "върне"..защо не говорите с човека-да си търси допълнителна работа,да прави нещо-как ще завлича и други семейства така,егати безотговорното!
Айде весело изкарване довечера!

И аз съм сто кила,ама почнах тука да полагам усилия-въртя кростренажор,намалих манджата Mr. Green-да видим дали ще има ефект...но мъжа ми никога не си е позволил да каже нещо лошо-никога!Ако го каже направо ще ме сломи-ужасно е просто..

Влади днес пак с ревове тръгна на градина,не бях го водила близо месец-сега пак наново ще свиква,поне днес имало двама именници и ще има две торти.От известно време усилено издирваме из къщи"кола,на която И се отваря багажника"-е обърнахме къщата наопаки няколко пъти-няма такава кола и това!Периодично се сеща за тази кола и ме кара да я търсим Crazy,та днес мъжа ми ще ходи да му купува,че няма отърване...

Вчера викнах на брат ми:Забранявам ти да пушиш тук,ама той бил излязъл от стаята вече,а Влади ме гледа стреснато и вика:"НЕ БЯХ АЗ МАМО!Бати беше! "
И после-'децата не пушат цигари,само хората!'
много се смях с него Grinning..

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 13:58 от didito.

# 122
  • somewhere over the rainbow

И после-'децата не пушат цигари,само хората!'
много се смях с него Grinning..

Laughing Laughing Laughing
И Дая ги ръси подобни. Един път, като стана от гърнето, аз бях нещо заета и й казвам: "Отиди при вуйчо ти да ти избърше дупето", като въобще не съобразих, че я е срам. И тя: "Абе, мамо, мъжете не бършат дупетата.", после се замисли: "Само татковците бършат дупетата ... само майките, татковците и бабите. Само човешките хора!" Може би искаше да каже само близките, ама как ги ражда Laughing

Уфф, като сте завикали, че сте дебели ooooh! Нали съм ви виждала. Сега 15-16 годишните изглеждат по-зле от нас, не всички разбира се, но има доста Peace Моят мъж понякога на майтап ми вика, че съм дебела или, че имам големи зъби - чесъни tooth, но само като му напомня за големия му нос, и свива перките Laughing Та ние така си се бъзикаме, но сериозно не ми е натяквал нещо лошо, ма то няма и какво Mr. Green

За кредита - ние имаме и други финансови отношения с този ... кредитополучател и се чудя от къде тази наглост в един човек с име Ангел newsm78 Тиция и Ронка знаят горе-долу. Но ще дойде Видов ден, ще му го върнем тъпкано Crossing Arms

# 123
  • София
Ама какви трапези само сте заформили.Гледам да не се заглеждам много по тях,щото макар че са виртуални ме е страх да не ми се лепне още някое кило,че покрай празниците добре се подредих.
Жоржи,Иска,Ели, да са ви живи и здрави именниците,да се обичате и разбирате.Другото се нарежда,па макар и трудно и мъчително понякога.
Нан,винаги ти се възхищавам на оптимизма и борбеността.Аз съм по мека и все ги изстрадвам нещата и си и поревавам често.Гледам да се променям,особено сега като ги има децата.Наистина трябва да се страда за непоправими неща,а за другите да се борим.

# 124
  • софия
Честит празник на всички именници! Със здраве и късмет да си носят името 100 години!

Аз откакто забременях и родих също съм станала доста ревлива. Преди бях по-серт. Което пък не означава, че си оставям магарето в калта, но не го правя мълчаливо. А и като си порева ми олеква и като че ли 1/2 от дерта е изчезнал. По същия начин, ако съм много ядосана на някой за нещо (обичайно майка ми или Макс), докато не им кажа точно, каквото мисля драмата е огромна. Когато си кажа и вече за мен проблемът почти е изчезнал.

Иси, честно да ти кажа, ако бях аз щях да отида при онази крадла и да се разправям. Нали има запис от камерата. Дано върне нещата, че много тъпа работа. И аз да бях, и аз много щях да се ядосвам!

# 125
Момичета бързам да ви кажа ,че тая клептоманка преди малко върна чантата и всичко е вътре. Господ здраве да дава на собствениците на аптеката.Всичко те направиха те я разпознаха ,те и се обадиха и сега те ми дадоха чантата. Благодаря на бога ,че има още добри хора . Hug newsm20

# 126
  • София
Иси,много се радвам,че всичко е свършило добре и чантата си е при вас.Хайде отпусни се сега и му ударете по едно,две за празника.

# 127
  • София
Ееее,Иска,браво!Много се радвам,че историята имаше хепи енд Simple Smile!
НАН-и докога мислят така да блокирват заплатата на мъжа ти?Няма ли вариант да му намалят осигурителния праг,нещо с работодателите да говори...нали брата на мъжа ми така се е оплел в заеми и го осъдиха на няколко места да плаща-ами за заеми на обща стойност 9400лв.са го осъдили ч/з съдия-изпълнител да му взимат от заплатата общо 50лв.на месец,защото го осигуряват на 240лв,независимо,че взима повече.Просто по закон е така,виж-поинтересувайте се..чак пък цялата заплата да му блокирват!

# 128
  • През девет земи в десета
Иска,браво,много се радвам,че всичко е приключило благополучно!!!
Честит празник на всички семейства,които си има именници,да са ви живи и здрави  bouquet
И аз май съм от коравосърдечните,но в стресова ситуация се мобилизирам максимално за справяне с проблема,за разлика от майка ми,тя изпада в паника и плаче за щяло и нещяло.Пък и явно съм малко лекомислена,гледам да не се задълбочавам кой знае колко в каквото и да било неприятно,плувам по течението.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 21:00 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 129
  • Варна
Иси,много се радвам че всичко се е наредило.Господ си знае работата....

Аз,откакто ми се случи" случката"...след това плаках три дни...и от Нова година насам не мога....нямам сълзи..
Седя,и не мога да заплача...за неща които са ме карали да се давя в сълзи...не мога... Tired

# 130
Добро утро. Hug

Аз едва гледам. Малкото ми цокалче не спа спокойно. Явно коремчето го боли, акитата от 2 дни са зелени. Confused Чудя се дали не е настинал, но пък няма никакви други признаци?! Четох, че може да е от това, че изсуква само предното мляко, но ми се струва нереално, защото му давам да суче всичко до край, тъй като кърмата ми доста намаля от известно време, но не давам добавка. Някъде прочетох, че може от недохранване да е, но ако е гладен няма да е весел и да се хили по цял ден като тиква. newsm78 Абе уж не съм паника...

Ема днес е плакала като баща й я завел. Едно дете й досаждало и я обикаляло от всякъде. А пък тя нали ми е самотник и обича спокойствието. Оставил я спокойна в стаята, но детенцето продължило да й досажда и тя се разплакала. Учителката я хванала за ръчичка и я завела при книжките да си избере. Та се успокоила и седнала да си разглежда. Ще трябва да обяснявам, че не е сама в училище и трябва да свиква с децата, ако иска да е самотна да си седи у дома. А пък тя не иска да седи тук, защото й е скучно, но явно днес е бил някакъв период в който се е разчувствала.

Иси, видя ли, че нещата се нареждат. Peace Ако не беше изразходила и толкова енергия, щеше да е супер. Марти как е?

Исках още да пиша, но забравих какво. Ще си направя още едно кафе, че ще заспя седнала...

# 131
Айде и аз в отбора на недоспалите. Tired Кикито ми разказа играта тази нощ, то не бе въртене, не бе чудо. #Crazy Сигурно се е завъртял от ляво на дясно и обратно над 1000 пъти , пак ли зъб... newsm78 И аз се съмнявам за коремчето, че не ми беше акал предния ден, но пък нищо различно като храна не съм му давала. На всичкото отгоре ми отказва следобедните плодови пюрета с каша, които уж са по - вкусни, дори Дани ги харесва. Прави едни муцки, върти се, не мога да му ги напъхам в устата, а примерно не е ял 4ч. Няма да го насилва, ще прояде все някога.
Ронка, Данката е същия като Емето, дори се плаши от такива близости, буйства...сакън някой да не му наруши спокойствието.
Иси,  Hug
Жоржи, мисли за хубавите неща, които ви предстоят! Heart Eyes
Крис79, как я карате вие? Нищо не казваш...

Много мами пак ги хвана липсата.  Crossing Arms

Аз ли съм най- ревливата тук... Rolling Eyes  понеже не съм от хората, които си изкарват яда с крещене, ми олеква като си поплача.

Като разказвате какви бисери ръсят хлапетиите се сетих онзи ден какъв разговор проведоха Дани и племенничката Яна. Бяхме им на гости след НГ и майка ми ги вика да сядат на масата за обяд, при което Дани казва:" Не съм гладен. Няма да закусвам" , а Яна го поправя:" Това не е закуска, а вечеря!"  Laughing

# 132
  • През девет земи в десета
Добрутро,аз съм тук,от най-редовните Mr. Green

За недоспиването няма да говоря изобщо,чавето пак спи при нас,нали е по-хладно още не можем да затоплим добре къщата и цяла нощ се хвърля върху мене,ту крака на главата ми или ми бие главички,ужас.

Нанни,няма лошо човек да си поплаче,щом това го разтоварва,но при мен като,че ли е наопаки,по-зле се чувствам след това.
МоЙто дете пък е свикнало на буйствата на племенника и разни бесни деца изобщо не я впечатляват,просто влиза в ритъм и побеснява наравно с тях.Иначе е много заспала,влачи се като народна песен.Вчера примерно цял ден не съм ѝ чула гласа,нали съм в нас до края на седмицата,все едно няма дете в къщи,слиза да яде и после си играе без да досажда.
Ронка,нали всъщност не кърмата намалява,а просто гърдите омекват,намаляват размера си и т.н,след кой месец беше newsm78 ,а кърма си има достатъчно Hug Плюс,че ти знаеш,колкото по-дълго суче толкова повече стимулира отделянето на кърма и тя никога не свършва напълно,винаги има по малко.Мен хем три пъти ми се случва и всеки път така се шашках,а то детето най-добре си показва.Цвети често акаше в зелено,понякога се дължи на коликите и на храната,която ти консумираш.
Абе ако не си вкарваме разни филми в главите,не става,няма спокойствие.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 11:28 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 133
Нанни, бързо да избива зъбчето на Кико и да не се мъчи милото. Confused

Деси, не мога да си представя да спя с Ема. Голямо магаре е вече и сигурно ще ни е доста тясно. Всъщност Ема никога не е спала при нас, никога и желание не е изявявала. Но тя ми бе изключително спокойна, и все още е. Опитвала съм няколко пъти да легна до нея, но след 10 минути и омръзва и ме гони. Дори и сега по гостита като ходим, тя иска да й прочета една приказка и да я оставя сама да спи. Представям си какъв студ е при вас..в къща си е като зимник докато не се затоплят стените. Скоро да се затопли, че да се наспивате всички.

Колкото до кърмата, моята се регулира доста бързо този път. Отдавна не са напрегнати, но просто след стачката която ми направи крис, сега определено доста ми понамаля кърмата. Но с повече течности и една зърнена храна овладявам положението. Simple Smile
Не ме притеснява това дали си дояжда, защото си личи по детето. По-скоро зеленото ако ме тревожи, което продължава 3-ти ден. След като му сложиха ваксината започна да ми прави тези номера. Да не съм го простудила и да си седя спокойна, че всичко е наред, защото ще се гръмна. ooooh!

Дидка, къде се дяна бре? От толкоз рабона не ти остава време за нас.

# 134
Здравейте и от мен.
Рони Марти е малко по-добре ,в смисъл ,че вече не е вдигал Т . Аз си и му дадох едни хомеопатични ,които д-р Хаджиева му беше изписала при нервно натоварване. Вчера като взех чантата първо на него се обадих и то горкото така въздъхна с облекчение.
Рони Нани дано скоро се наспите от сърце ви го пожелавам.
Искам да ви питам вие имате ли спомен когато сте били около 2- 3 клас били ли сте завеяни? Аз бях много отговорна ,но така като си правя стаистика явно съм била изключение. Този моя син не си взима поука ,много блей . Деси ти имаш опит .
Аз откакто забременях и родих също съм станала доста ревлива. Преди бях по-серт. Което пък не означава, че си оставям магарето в калта, но не го правя мълчаливо. А и като си порева ми олеква и като че ли 1/2 от дерта е изчезнал.
Peace и аз съм така , олеква ми .

p.s.Деси сега на спокойствие разгледах снимките .Много е хубаво .Дай боже повече да печелиш такива екскурзии (и ние също  Wink)

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 12:19 от isikam

Общи условия

Активация на акаунт