Ивановден е един от най-хубавите празници за мен. Познавам страшно много именици, сега почвам да им честитя по азбучен ред 
Рони, много хубаво си го казала. Не бива да се косим за щяло и нещяло. Има толкова тежки моменти в живота, тогава да мрем ли
Аз плача много рядко. Повечето ми сълзи са от радост. От мъка плача само в много трудни моменти /като смърт на близък/, когато чета за неизлечимо болно дете и други неща, при които няма изход. Иначе предпочитам да влагам енергията си в решаване на проблема. Понякога се обвинявам, че съм прекалено коравосърдечна. Понякога се радвам, че съм такава. Иначе не бих издържала всичко, което ми се случва и, за което хората ме съжаляват

Ронка, и ние почнахме зле годината - върхът беше, когато на Павел му блокираха заплатата, заради поръчителство на нередовен кредит. Още му е блокирана, а и не вярвам скоро да се оправи. Мен постоянно ме напушва смях заради целия този абсурд и се питам колко още надолу можем да паднем

Напук на това пък тази вечер сме на имен ден
..
Нали съм ви виждала. Сега 15-16 годишните изглеждат по-зле от нас, не всички разбира се, но има доста
Моят мъж понякога на майтап ми вика, че съм дебела или, че имам големи зъби - чесъни
, но само като му напомня за големия му нос, и свива перките
Тиция и Ронка знаят горе-долу. Но ще дойде Видов ден, ще му го върнем тъпкано

!
Сигурно се е завъртял от ляво на дясно и обратно над 1000 пъти , пак ли зъб...
)