/. Тъй, че и 5-6г. да вземеш, няма да сгрешиш, Влади изглежда височък
Но все пак питай в темата за Спортсдирект за конкретната марка. 
Да, и аз гледах в Калофер
Там е като отделна държава. Бъдещата ни снаха /на брат ми гаджето/ е от там, та ходим често. Там хората живеят като преди 2 века - не, че нямат всички модерни неща, но традициите се спазват до-слов-но
Ходят си на гости всяка вечер, ядат, пият
Празниците се празнуват по 3 дни, съвсем сериозно. Кани се цяло село ... като онази сватба във "Време разделно".Нали ходихме на бал на въпросната кандидат-снаха, та имах възможност да огледам по-отблизо мъжете и, ако щете вярвайте, те имат вид на хайдути - като онези, по картините - едри, силни, някои с мустаци. Споделих с майка и тя се изуми, че е забелязала също. Към 1 часа, когато решихме да си ходим, местните бяха във вихъра на хорАта - няма друга музика за тях

Носи се слава, че калоферци много носят на алкохол. Мислех, че е мит, докато не срещнах Ваня - тя е 45 кила с мокри гащи, но пие 200 гр. ракия на екс и все едно сега идва. За мъжете няма да споменавам

Абе в Калофер се прехвърляш в едно друго време/де е Вазов да го опише

Ваня ни покани и на имен ден утре, но просто не знам дали ще издържа поредния тур
Само не си мисли за лошотиите, нали знаеш че така ги привличаш 
Направи алергична реакция към някое от лекарствата.поду се много,но бързо намерихме силни противоалергични и се пооправя.ще видим как ще е за напред.Добре,надявам се

А Криско ще става все по- сладък, като започне да разбира повечко. Аз Калин го изяждам направо, по цял ден го мляскам, такъв ми е бонбон. Вчера видях колко кг. е бил Дани на 9мес. - с две кила отгоре.

/ Не ти го казвам с лошо, а просто се опитвам да ти вдъхна кураж и да погледнеш по друг начин на нещата. Важното е да сте здрави, всичко останало се постига.
с едни плюшени анцузи в сив цвят. А ти с един гъз който ходи метър след тебе...И му викам на Калин, "виждаш ли, че не само аз съм с толкова голям гъз, и Петя е като мене".
/да не се обидиш, ей. Ама това сигурно, защото вчера Калин 100 пъти ми повтори колко отвратително дебела съм била, че висяли месища и , че не отиват на млад човек, като мене. А после си говорихме за вас..показвах му момчетата ви, колко са сладки с еднаквите пуловерчета. Та явно от там съм навързала нещата.
,
малиииии, каква представа имаш за мен само...