Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 133
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • somewhere over the rainbow
Диди, вземи 4-5 год. /даже някои дрешки, разправят, са доста умалени и размер 4-5г. ставал на 2-годишни деца Thinking/. Тъй, че и 5-6г. да вземеш, няма да сгрешиш, Влади изглежда височък Thinking Но все пак питай в темата за Спортсдирект за конкретната марка. Peace

Да, и аз гледах в Калофер Crazy Там е като отделна държава. Бъдещата ни снаха /на брат ми гаджето/ е от там, та ходим често. Там хората живеят като преди 2 века - не, че нямат всички модерни неща, но традициите се спазват до-слов-но Crazy Ходят си на гости всяка вечер, ядат, пият Crazy Празниците се празнуват по 3 дни, съвсем сериозно. Кани се цяло село ... като онази сватба във "Време разделно".
Нали ходихме на бал на въпросната кандидат-снаха, та имах възможност да огледам по-отблизо мъжете и, ако щете вярвайте, те имат вид на хайдути - като онези, по картините - едри, силни, някои с мустаци. Споделих с майка и тя се изуми, че е забелязала също. Към 1 часа, когато решихме да си ходим, местните бяха във вихъра на хорАта - няма друга музика за тях Naughty
Носи се слава, че калоферци много носят на алкохол. Мислех, че е мит, докато не срещнах Ваня - тя е 45 кила с мокри гащи, но пие 200 гр. ракия на екс и все едно сега идва. За мъжете няма да споменавам Crazy
Абе в Калофер се прехвърляш в едно друго време/де е Вазов да го опише Laughing/. Много ми е на сърце. А и туризма е добе развит, има хубави семейни хотелчета и къщички. Peace

Ваня ни покани и на имен ден утре, но просто не знам дали ще издържа поредния тур Crazy

# 106
  • Варна
Ох,Иси направо незнам какво да ти кажа. ooooh! Само не си мисли за лошотиите, нали знаеш че така ги привличаш Hug
Всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин.На някой хора,отгоре им е писано,че трябва да преживеят някой неща.Без това не може.Всичко ще се нареди  Hug Hug Hug

Един много скъп за мен човек,ми каза преди седмица че "Човек е Божи инструмент.Ако той пожелае ,ще свири на теб,ако не ще те изхвърли.Затова Богоугодния е цар!!!
 Hug Hug Hug

# 107
Жоржи, как е майка ти, подобрява ли се? Thinking
Ти нещо много си се отдала на Бог Crazy Не, че е лошо де, но аз съм по-практична и предпочитам да разчитам повече на себе си Peace Винаги, обаче, има неща, които не можем да променим. Дето е казал някой умник, важно е да ги различаваме Peace До Господ опирам само, когато съм направила всичко възможно да променя нещо, но не е станало. Не, че ми е помагал де. Голям праз Sunglasses

# 108
  • Варна
Нан,майка ми е горе-долу добре.Благодаря ти че попита  bouquetНаправи алергична реакция към някое от лекарствата.поду се много,но бързо намерихме силни противоалергични и се пооправя.ще видим как ще е за напред.Добре,надявам се Peace Иначе вижда,което е супер.нали за това беше цялата работа Peace
А,за Бог...какво да ти кажа.Разни хора-разни идеали Peace
Аз съм на мнение,че щом нещо ти помага,без значение какво е то,да се чувстваш добре....не е ли това най-важно? да се чувстваш добре,да си полезен на хората около себе си,да си човек,най-малкото.Вярата е движещата сила,независимо към какво е тя.Някой вярват в Бог,други в друго..Важното е да вярваш в нещо,Вярата окрилява.Не искам да си и помислям,ако не беше вярата ми и някой добри хорица,къде щях да съм сега ooooh! Съвсем не искам да се замислям..... Hug Hug Hug Не че не разчитам на себе си,но както и ти си казала,има неща които не можем да променим Naughty

С най-добри намерения  bouquet

Ивка,как си?

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 23:11 от jorjito

# 109
  • През девет земи в десета
Наде хубаво е да си купиш такава екскурзия в "последната минута",нашата примерно понеже беше новогодишна започваше от 410 евро,на 26-и декември беше 300 евро,ако платиш тази допълнителната за пирамидите на място беше 20 долара на човек,а не като да я платиш оттук.Също трябва да се поинтересуваш за летищните такси дали не ползваш облекчения.А джобните просто не са ти необходими,но е добре да имаш за всеки случай.Здравната застраховка влиза в цената и е с асистанс Peace

# 110
Хайде по едно бързо, свежо, за лека нощ!

За здравето на Данката и на всички, които празнуавт днес!

Ронка, добре си запомнила! Heart Eyes А Криско ще става все по- сладък, като започне да разбира повечко. Аз Калин го изяждам направо, по цял ден го мляскам, такъв ми е бонбон. Вчера видях колко кг. е бил Дани на 9мес. - с две кила отгоре. Shocked

Иска, станалото станало, не го мисли и не се тормози повече. Гледай си дечицата, пък каръщината дано ви е била тук. Hug

Пиги, много хубави снимки, страхотни изглежда! Peace

Ивка, оздравявай бързо! Hug

Жоржи,  Hug Харесва ми позитивното ти мислене! Човек трябва да вярва в себе си, но и да се обръща към Бог не само за молитва.

Аз цял ден бях без комп, че ни се скапа видеокартата, та сега набързо минах да ви почерпя.
Изчевам, че у нас е кочина след празненството.

# 111
Ох, Нани, добре ми дойде почерпката! Crazy Аз се наработих е се катурвам при Даяна.
Лека.

# 112
  • Варна
Ивановден е!Да са живи и здрави всички именници.Със здраве да си носят името!!!
Няма да ги назовавам поименно,да не изпусна някой Crazy

Аз имам именник,и искам да почерпя,да ми е жив и здрав прекрасният мъж Praynig Praynig Praynig
http://www.pravoslavieto.com/life/01.07_sv_Joan_Predtecha.htm

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:39 от jorjito

# 113
Жоржинка, Иси, да са ви живи и здрави мъжете. Живи и здрави да са всички именници. Hug  bouquet

Иси, много на вътре приемаш нещата. Недей така, още повече по този начин стресираш и Марти, който ти е много чувствителен. Хубаво, че аптеката има камера и си видяла крадлата. Аз ако съм, ще отида лично да се разправям с нея, но да плача и да се тръшкам... Naughty Гледам да не си късам нервите за подобни неща, защото след години докъде ще се докарам, ако изразходвам толкова енергия за дребни неща/дребни са, защото вещите не са нещо кой знае какво Wink/ Не ти го казвам с лошо, а просто се опитвам да ти вдъхна кураж и да погледнеш по друг начин на нещата. Важното е да сте здрави, всичко останало се постига.
Ние този месец и тази година толкова сме го замундзили от финансова гледна точка, че сигурно няма как повече. Та и тази като миналата така започва. Но аз с моят позитивизъм не се предавам и знам, че ще сме по-добре. И минлата година от средата до края бяхме добре...Не съм се отчаяла и за секунда, не мисля, че съм кърък, а че съм най-щастлива на земята. Няма такова щастие като моето. Мисля си, че имам най-прекрасните деца на света. Толкова обич, любов и нежност блика от сърцето ми, че няма накъде повече.

С 2 думи, радвам се на това което имам и благодаря на Господ всекидневно. Единственото за което го моля е здраве.

Нанни, тази нощ ви сънувах с Жоро. Crazy Ходехте пред нас, облечени... Whistling с едни плюшени анцузи в сив цвят. А ти с един гъз който ходи метър след тебе...И му викам на Калин, "виждаш ли, че не само аз съм с толкова голям гъз, и Петя е като мене". Joy/да не се обидиш, ей. Ама това сигурно, защото вчера Калин 100 пъти ми повтори колко отвратително дебела съм била, че висяли месища и , че не отиват на млад човек, като мене. А после си говорихме за вас..показвах му момчетата ви, колко са сладки с еднаквите пуловерчета. Та явно от там съм навързала нещата. Joy

Наде, за първи път чувам за живота в Калофер. Кое предаване сте гледали? Искам и аз да го гледам. Онзи ден по някоя телевизия/не помня коя/ гледах за Сопот. Wink Обичам такива предавания, защото ме праща....в друго измерение на хиляди километри.

Деси, още не съм ти разгледала снимките, срамота. Embarassed Но Калин като си е тук, няма дореждане, ей. ooooh! И вчера залудна с фермата, цял следобед не я отваря, и днес пак така....

Днес сме на ортопед с малкото, дано всичко е наред. Praynig

Сигурно пак пропускам нещо и някого, моля за извинение.

# 114
Честит Имен Ден На всички именници!
И аз да почерпя Да ми е жив и здрав Иван.   ,  ,

Благодаря ви момичета. Ох Рони какво да ти кажа . Не съм се тръшнала ,но не можем да ходим саморазправа ,защото после ,ако е умна ще е лошо за нас. Важното е е ,че видяхме коя е и може да има светлина в тунела. А за плаченето ,моя мъж ми вика де да можех и аз да поплача да си изразходи негативните емоции. Понякога ми се натрупва и избива . Знам ,че най-важното е здравето ,но и аз съм човек и имам своите чувства . А за това ,че разчитаме на себе си от край време е така. Дори точно на 1.01. много се разочаровах от някои хора и си активирах силите и се боря  сама. Много ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug бъдете здрави.
Весел празник на всички с повод и без повод  Wink

# 115
Иси, Жоржи, да са ви живи и здрави имениците! Много да се обичате и подкрепяте в живота! Hug

Цитат на: Ронка
Няма такова щастие като моето. Мисля си, че имам най-прекрасните деца на света. Толкова обич, любов и нежност блика от сърцето ми, че няма накъде повече.

С 2 думи, радвам се на това което имам и благодаря на Господ всекидневно. Единственото за което го моля е здраве.
Peace Hug
Ронка,  Joy Crazy hahaha малиииии, каква представа имаш за мен само... Laughing не че не си права де /донякъде, на половината на метър съм го докарала/. Laughing
В тази връзка аз наскоро сънувах пък Ели, ама вече забравих какво точно беше. Thinking

# 116
И аз да почерпя, моята майка е именничка да ми е жива и здрава!

Да са живи и здрави и всички други именници!

# 117
Мен ли сънува Нанни newsm78

# 118
То днес ще стане като съновник  hahaha ,но още преди НГ и аз сънувах Нани ама пусто от проблеми нямам време ама и не съм се сетила  Embarassed . Но аз си спомням много добре какво съм сънувала .Нани и Жоро ме поканиха на сватбата на Дани и интересното е ,че и двамата бяха облечени в лилаво  newsm78. След сватбата отидох при калеко ми(свако) който е много зле и ни се радваше на всички на дъщерите му на нас. След което тръгвам сама с колата правя един завой и не виждам голяма дупка и падам в нея ,беше черно и страшно и се събудих цялата обляна в пот. Има ли някой ,който да тълкува сънища  Wink

# 119
Ели, да, теб сънувах, ама как точно, не помня.  newsm78
Иси, сватба доколкото знам не е на хубаво, но ако е в бяло. Лилавото не ми говори нищо. Хубаво е да се качваш нагоре, мръсно също е на хубаво, червения цвят и т.н.
Кико е буден, до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт