Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Дидито то хубаво ама ще е тест трябва да знам определения и щуротии,ще видим,то и моята си е хиперактивна,само пред детските седи мирна Rolling Eyesкато яде подскача,не седи на една място #Cussing out

# 91
  • София
 GrinningШегувах се,разбира се!Влади ми се оплаква,че не му харесва в детската градина,защото "ни карат да си почиваме и да спим"...,за него това да си почива е истинско мъчение просто Simple Smile.

# 92
  • Варна
Здравейте Hug

Аз набързо само наминавам.Не съм ви чела,надявам се всички,да сте добро здраве. Praynig

На Мама и  оперираха днес окото,и цял ден бял с нея в болницата.Утре и махат превръзката,дано е добре Praynig Praynig Praynig
Видях че Мина е била болна,надявам се вече да е добре Hug

Липсвате ми,но нещо не мога да си организирам времето,и не ми остава време за форум Rolling Eyes

Утре е Йордановден.Ако не мога да се включа,поздравявам всички празнуващи отсега.Да са живи и здрави!!!
Който има възможност,да отиде на църква,да си вземе светена вода,и да си запали свещ.На мен ми действа страхотно ходенето на църква. Смятам и  цялата къща,да я напръскам с прясна светена вода  Peace

Вярва се че в  нощтта срещу Йорданов ден,небето се разтваря и каквото си пожелаеш се сбъдва Hug Hug Hug

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2680912
Лека вечер и се пазете   bouquet

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 21:27 от jorjito

# 93
  • София
Boje, shte umra, cqla nosht sym s T i takyv gyrlobol, 4e mi ide da si iztrygna gyrloto  Sad
Stanala sym v 4, pih goresh 4aj s mnogo med, pryskam tantum verde i boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cry
Ne sym se razbolqvala taka ot malka  Tired
Ako znaete lek za byrzo le4enie na gyrlo, molq kajete  Praynig

4ESTIT IMEN DEN NA VSI4KI PRAZNUVASHI   bouquet

Nali sym budna otdavna, ta uspqh da si pojelavam kakvo li ne  Wink

Вярва се че в  нощтта срещу Йорданов ден,небето се разтваря и каквото си пожелаеш се сбъдва Hug Hug Hug

# 94
  • Варна
Добро утро Hug

Богоявление е! Честито на всички които празнуват днес.Имен ден празнуват всички, които носят имената Йордан, Йорданка, Данчо, Дана, Боян, Богдан, Богдана.

http://makeyour.net/ecards/name_day/jordanov_den/greetings_ecard-772.html

Ивка,съжалявам че ти е зле. Колко ти е Температурата?Аз незнам какво да ти кажа,лекувам се с Класическа хомеопатия.Мисля обаче,че ако ти е възпалено гърлото,не трябва да пиеш горещо Naughty.Яж много плодове,можеш да си направиш мед с лимони нарязани вътре и орехи.голям имуностимулатор е Peace....Пий чай ,но да не е горещ...и така..сигурно момичетата ще ти дадйт по-добри съвети от моите Hug
Оправяй се бързо     bouquet

# 95
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
Ивка,аз лекувам гнойна ангина и възпалено гърло с прополисова дъвка-натурална.Гарантиран ефект за един ден Naughty

# 96
И Божидара празнува днес,да ни е жива и здрава нашата племенничка Flutter и на всички други именници със здраве да си носят имената  bouquet

# 97
Добър ден, дами Wink

честито на именниците. Дани на Нанни май празнува днес. Да му е живо и здраво името. Ели, и вашата Божидара да е с късмет и здраве. Peace
Моят татко също празнува днес, да ми е жив и здрав.

Ние сме добре. Ема ходи на градинка, Криско е сладур безподобен. Heart Eyes
Вчера бяхме на консултация, мишката ми е качила 500гр. за миналият месец. Док. каза, че е екстра. И е пораснал с 3см. Биха му ваксина, деройчето на мама не заплака, през цялото време раздаваше усмивки на педито си. Simple Smile

Другият месец ще му слагат на него 2 и на Ема 2. Crazy ще лудна, ако съм сама...ще гледам да запиша късен час за консултация, че да може Калин да е с мен. На Ема ще сложат Менингококова ваксина и Приорикс. От сега я подготвям...голямо магаре е вече и не се лъже така лесно. Но мисля, че с един МкДо ще я прилъжем да стои мирна. Rolling Eyes

Ивка, бързо оздравяване. Hug
Иси е компетента по здравните въпроси и лечение. Дано има възможност да се включи.

# 98
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на имениците!  bouquet

Щяхме да ходим до Калофер - там са големи празници - скачане за кръста, голи хорА в реката, ядене и пиене 3 дни Crazy Но се отмени ходенето, че извикаха Павел наряд.

Ивка, Трахизан - гарантиран, бърз ефект. Но не пропускай да го смучиш на 2-3 часа Peace

...в това наргиле какво пъхнахте?

То не е за пред хора, хеле пък в мамешки форум Mr. Green

# 99
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,още вчера успях да изчета всичко,обаче нещо съм много зле с организацията.Много трудно влизам в релси след тая зимна почивка.
Много благодаря на всички за поздравите за Рожденият ми ден Hug Heart Eyes Прасчо Hug

Синеоче,моите съболезнования Hug
Жоржи,много прегръдки миличка,много е тежко Hug
Звънче,как е Мина сега?
Наде,честито возило,безаварийно и безпроблемно возене Hug
Диди,тази екскурзия не е нещо непостижимо,за Февруари месец струва 189 долара и си заслужава да се отиде,джобните си ги върнахме,носехме 900 долара и 500 евро,похарчихме около 100 долара за подаръци,няма за какво да се харчи,всичко ти е включено в цената; http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/SPO.html Доста по-евтино в сравнение с нашето море.
Ивка,за гърлото нищо топло,Трахизана е добър избор както и всичките видове Стрепсилс и подобни.Другият вариант е антибиотик,но там ти си знаеш PeaceМоже ако си намериш отнякъде Гранофурин,много помага,става и с Ваготил,той по принцип е за изгаряне на ранички на маточната шийка,но е супер за ангина и болно гърло,напоява се памучен тампон и се маже гърлото.Можеш да мажеш и Клеева тинктура.
Ели,имате време с мъжа ти да постигнете всичко,което ние сме постигнали,деца,образование,къща,кариера,в какъвто си поискаш ред Wink Все пак не забравяй,че ние не сме първа младост,независимо от начина по който изглеждаме Laughing

Честито на всички които празнуват днес Имен ден  bouquet  bouquet  bouquet

Заминаваме на пазар,че зверчетата са опразнили хладилниците

# 100
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СИ НОСЯТ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕНАТА.

# 101
Честит Имен ден на всички ,които имат повод да почерпят!

Иве момичетата са ти казали ,но имай в предвид ,че с Ваготила е малко деликатна работата ,в смисъл ,че не можеш всеки ден да се мажеш.Най-добрия лек е прополис или прополисовата дъвка и ,ако можеш да траеш компреси препоръчвам ти със извара.

Момичета нашата НГ започна от зле ,по-зле .Лошотията от миналата година се удвои. вчера щях да получа удар цяла нощ не съм спала. Марти се разболя и трябваше да го заведа на лекар за бележка. Отидохме с такси ,защото щяхме да се връщаме пеша като преди това минем през зъболекарката ,която му прави скобите да види ,че нещо му убива.  Свършихме тази работа и вече си тръгнахме към къщи. Реших да мина през аптеката да му взема витамини.  Марти през цялото време си носеше една чантичка в ,която си слага водата ,но този път реших да сложа картоните на децата вътре с здравните книжки ,частното застраховане и за нас лош късмет си беше свалил скобите в една кутийка ,защото има афта. Та след като влезнахме в аптеката видях ,че на Марти са му развързани обувките и го накарах да си ги завърже ,а Валери през цялото време мрънкаше ,че нещо иска. Не съм видяла Марти кога си е свалил чантата и съответно си тръгнахме без нея. Прибрахме се в къщи аз бях кълбо от нерви заради Валери и реших да им направя чай. В този момент Марти искаше да си сложи скобите и разбрахме ,че чанта няма. Хукнах аз към аптеката ,но уви някой я беше взел вече. Обикалях центъра в тъмнината за да видя дали някой не я е хвърлил ,защото реално нищо ценно няма за другите хора. Марти реве в къщи вдигна Т кашля като замаян ,аз плача абе ужас. Днес с Иван ходихме до аптеката и собствениците бяха любезни да ни покажат записа от камерите и се оказа мед. сестра от едно село. Някога съдена за кражба.Просто мал шанс аз 5-10 мин след нея идвам в аптеката отново да търся чантата. Как можахме да попаднем на тази клептоманка. Сега ще се опита да я накарат да я върне. Ако до утре след обед не я върне отиваме в полицията. Жал ми е много за скобите ,защото за нашия скромен бюджет не можем на този етап да отделим 400лв. ,а и в картоните на децата останаха всички бележки ,които ми ги дадоха при техните раждания. Вече не знам до кога трябва да страдаме и какво сме прегрешили толкова много. днес запалихме свещи сега ще напръска със светена вода и не знам. Кълбо от нерви съм. И Марти се влошава.
Извинявайте ,че на празника ,но вече и сълзи нямам.

# 102
  • София
Ох,Иси-егати мъките!Дано успеете да я накарате да върне докумените тая жена.Давай го по-спокойно,от поста ти личи колко си изнервена,надявам се да си по-добре.
И Влади ми ги прави тия номера като трябва да върша работа или просто пазарим-мрънка,хленчи,реве-забравям половината работи,които трябва да купя или свърша.

...в това наргиле какво пъхнахте?

То не е за пред хора, хеле пък в мамешки форум Mr. Green

Joy Joy JoyИ аз така си помислих Mr. Green,ама викам може пък и някакви билки лечебни да са,знам ли Simple Smile..

Деси-благодаря,ще започнем да си пестим пари,наистина не е недостижимо да се видят Пирамидите,супер!

Честит Празник на именниците и от мен! Hug

# 103
  • somewhere over the rainbow
Пигчо, все забравям да те поздравя за късмета, който си имала и за страхотната екскурзия, която сте си направили Hug
Ма то верно е много финансово постижимо. Искаш да кажеш, че за 600 долара можем двамата да видими пирамидите? Crazy Лелее, ако ми се случи, няма да повярвам, честно Simple Smile

ПП. Сега видях - 189 евро е екскурзията.

ППП. И други такси има. Е, скъпичко си е - за нас де Confused

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 18:42 от N_A_N™

# 104
  • София
НАН-искам и аз да поръчам от Спортсдайрект нещо за Влади/много евтини детски дрешки,бре!/,но си спомням,че каза,че нещо номерациите не отговарят.. сега какво да поръчам за 3-4год. или по-голямото newsm78?
Дадоха разширен репортаж от Калофер-е голямо зрелище е било!Чак на мен ми се доходи да го видя на живо всичко това..

Иси-как сте?

Общи условия

Активация на акаунт