Здраве ,щастие, късмет ,юлче нека винаги да са с теб!

• 28 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Иска, попаднах на сходни мнения за географския език. Дани в момента е с такъв език, това за инфекция ли говори? Или алергия? Тази година ми е боледувал точно два пъти с Т., до този момент Аб не е пил, чудя се дали да спра пч. прашец. Просто не виждам никаква зависимост между боледуване и появата на петната. newsm78

# 76
Ето това намерих,както си го и мислех по-скоро слаба имунна система

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=medicine&Number=1 … ollapsed&sb=9

# 77
Иска, попаднах на сходни мнения за географския език. Дани в момента е с такъв език, това за инфекция ли говори? Или алергия? Тази година ми е боледувал точно два пъти с Т., до този момент Аб не е пил, чудя се дали да спра пч. прашец. Просто не виждам никаква зависимост между боледуване и появата на петната. newsm78
Мисля ,че не трябва да се шашкаш много. При Валери го наблюдавам от бебе и за това ти казвам. И Валери не ми е пил АБ тази година и Т ми е вдигнал само моментна  за кратко ,но за сметка на това много кашля.През седмица ми е с кашлица. Пчелен прашец не съм давала ,но от пчелното млечице му се засилва кашлицата и това не давам.В чая слагам кафява захар ,само от време на време си поисква сам филийка намазана с масло и мед. Ако няма никакви признаци детето при появата на петната ,чисто и просто ще се оправи на по късен етап. Аз ще правя такива изследвания за алергия ,защото и майка ми е с географски език ,но нейния е набразден ,а не на петна и тя и сестра ми са с алергии и навремето дори бяха на алергени ,които татко ходеше да ги купува от София. Валери вече знае като му кажа искам да ти видя езика и той ми вика "Мамо аз не болен"  Joy. май доктори ще ги правя моите Laughing

# 78
Ако е възможна наследствена обремененост, чичо му на Дани също е бил с такъв език като малък. newsm78
Не мога да кажа, че Дани е болнав, по-скоро си мисля за алергия. Thinking
Цитат
Д-р Михайлов:
 Не мога да обясня причините за географски език, но конвенционално лечение няма, но Taraxacum 5 CH от хомеопатичните средства го повлиява прекрасно. 3 х 3 зрънца.

# 79
  • софия
Здравейте и от мен.
Боби трудно е да се каже каквото и да е .Моите съболезнования. Flowers Rose
Звънче, какво е това Круп? Не съм го чувала... newsm78
Аз не съм звънче ,но нали съм на всяка каца мерудия  Mr. GreenБолестта Круп е вирусна инфекция на дихателните пътища, засягаща най-често малките деца (на възраст между 3 месеца и 3 години).
Приблизит& … 085;о Peace. При нас, за "късмет", беше в по-тежката му форма. Нямаше никакъв глас и сега вечер продължава да дави от кашлица. Педка й би Урбазон и добре, че нещата се случиха преди голямото празнуване, че иначе не знам... Нямам никаква идея от къде дойде. Толкова време ходи на градина и точно когато си бяхме все вкъщи... Както и да е! Довечера ще варя чай от орехи за отхрачване.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 14:36 от zvanche

# 80
Леле, Звънче, големи страхотии прочетох. Горката Мина, не й е било хич лесно! Бързо да отшумява кашлицата! Praynig Hug

# 81
Цитат на: Nanny
Цитат
Д-р Михайлов:
 Не мога да обясня причините за географски език, но конвенционално лечение няма, но Taraxacum 5 CH от хомеопатичните средства го повлиява прекрасно. 3 х 3 зрънца.
 аз също го четох това преди време ,но това хомеопатично дори с поръчка не можаха да ми го доставят ,а забравих като ходихме във Варна. А реално Taraxacum е латинското наименование на глухарчето ,та не знам дали не може и чай от глухарче ,хем и организма да се прочисти. newsm78

# 82
  • През девет земи в десета
Мацкииии,Честита Нова Година,пожелавам на всички,много здраве,щастие и късмет! Ние си пристигнахме в 4 часа сутринта и още реанимирам,не мога да се настроя от +30 на –10 градуса.За днес ме пожалиха да не ходя на работа,но от утре Whistling
Цветка е слушала и не се е сещала кой знае колко за нас.Един два пъти се е събуждала през нощта и тогава е плакала,докато се осъзнае къде е.
Ето малко снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=14980&id=1000000213042 … &l=b8333161c3 ,за сега са само във Фейса,че там се качват най-бързо,утре ще го мъча Бъкета.Възхитена съм от Египет и от хората там,били мързеливи,миии.............за пореден път стигам до извода,че по-мързеливо животно от българина няма.Курортите са на светлинни години пред нашите и нямаме дори най-малък шанс да ги стигнем.Тук просто никой няма да иска да работи толкова, за да се направи подобно нещо.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 20:00 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 83
Деси,страхотна награда и все так да печелиш PraynigКъде бяхте точно?Мъжо е ходил поне 40-50 пъти в Египет,заради работата си и не ще и да чуе,а на мен така ми се ходи SadПрез февруари решихме да скокнем за една седмица с една приятелка,пък да видим... Thinking
Иска,ако имаш нужда да ти купя нещо от Варна..нали знаеш,обади се на приятел Hug Grinning

# 84
  • София
Momi4eta  Hug
4ESTITA DA E NOVATA GODINA, MNOGO ZDRAVE I RADOST NA VSI4KI DA NOSI S PYLNI SHEPI  Hug
Djordji  Hug
Sineo4e  Hug
Syjalqvam za zagubite vi  Sad

Momi4eta edva dnes sednah da popro4eta nabyrzo kak ste, ne sym 4ela oshte starata temi4ka.
Lipsvahte mi mnogo, ama v hotela nqmashe svesten net, a posle myj mi neshto beshe "razstroil" komputyra mi i ne mojeh da otvorq nishto, ta taka.
Nie se zavyrnahme ot Bansko, ne se nau4ihme da karame ski (Ceci ne se nau4i de), no pyk tati za pyrvi pyt se ka4i i shte stava skior Simple Smile Sega samo gleda vremeto, shte ima li snqg, nakupihme ekipi, daje i za men, ta moje i az da prokaram  Wink

Sega sme v bolni4ni oba4e, Ceci s ujasna kashlica i sopoli, ne e spiral ot 23.12.  Rolling Eyes Kazah na moqta shefka, 4e dokato ne ozdravee napylno nqma da otida na rabota, shtoto malko go zakrepim i trygne na gradina i hajde sled nqkolko dni pak bolen. Sega shte se lekuvame dokraj  Naughty

Hajde, kato vi pro4eta shte se vklu4a pak, ako vi se 4ete na latinica de  Wink

# 85
  • През девет земи в десета
Лети,бяхме първо в Кайро,там е хем много хубаво,хем на места е голяма цигания ooooh! Изглежда мръсен градът,но за два дни обикаляне по улиците,в това число и пирамидите,маратонките ми останаха по-чисти отколкото за два часа разходка в София.След това заминахме за Хургада и останахме там следващите 5 дни.Така,че ако човек отива на почивка и вече е ходил на Пирамидите по-добре направо там Peace Бяхме в хотелската верига Pickalbatros Hotel&Nile cruises,хотел Хиляда и една нощ(Аlf Leila Wa Leila).Напълно постижимо е да си отидеш сама.С нас имаше една баба на 70 и кусур години,сама си пътува жената,по-добре беше подготвена от нас.

# 86
Деси страхотно изглежда.  Wink Свеки беше миналата годината там и нейните снимки бяха прекрасни.
Надяваме се с мъжо някой слънчев ден и нас да огрее.  Flutter

При нас е бяла приказка. Нямам търпение да вземем Криси и да играем на снега, много обича милия.  Peace

А аз нали съм вече пешеходка и ще отидем след малко да си взема едни равни ботушки, че сутринта с токчетата няма да мога да се изкача до училище.  ooooh!

# 87
  • София
Здравейте и за много години.Пожелавам на всички една прекрасна година,изпълнена с много прекрасни емоции.

Ние се завърнахме на втори.Прочетох ви веднага,но чак сега сядам за малко да попиша.Празниците ги изкарахме предимно от маса на маса,което се отрази ужасно на фигурите ни и сега се мразя,че ядох толкова много.

Жоржи,много прегръдки от мен.Знам как се чувстваш и аз преживях същото преди да забременея с Люси.

Синеоче,моите съболезнования за загубата ви.

Деси,прекрасни снимки,а ти си свежа,както винаги.

За сега толкова,че още не съм оправила всичко из къщи.

# 88
 Simple SmileЧестит първи сняг за тази година Crazy

Пиша есе-егоизъм и алтруизъм,реферат-емпатия и вина,подготвям презентация за емпатията(която не трябва да чета а да я говоря),готвя се за тест на тема- хиперактивни деца,отделно колко изпита ме чакат ще полудеяяяя,по история на света и Бг само няма взимане Sad
  а Юл се разсмърка и покашля и не е на ДГ  на клеева сме само засега Crazy

Деси блазе ви,какво друго да кажа, три прекрасни деца,екскурзии,къща,страхотна фигура,добър мъж, работа,реализация- мечта за всяка жена Crazy Heart Eyes пу-пу да не ви е уроки

Нан и вие не го давате лошо по купони Whistling Mr. Green

уф отивам да пиша за емпатията ooooh!

# 89
  • София
Деси-добре дошла,страхотни снимки!Я кажи,ако не е тайна,колко горе-долу пари трябват за там,вие за колко дни бяхте?Наистина изглеждаш много свежо Peace!
Ели-да ти пратя Влади да видиш какво е хиперактивно хлапе,та да имаш материал Mr. Green.Успех ти желая на изпитите!
НАН-много сте готини,и ние така си изкарахме,в това наргиле какво пъхнахте?

Синеоче-съболезнования и от мен Sad....

Общи условия

Активация на акаунт