. май доктори ще ги правя моите 

. При нас, за "късмет", беше в по-тежката му форма. Нямаше никакъв глас и сега вечер продължава да дави от кашлица. Педка й би Урбазон и добре, че нещата се случиха преди голямото празнуване, че иначе не знам... Нямам никаква идея от къде дойде. Толкова време ходи на градина и точно когато си бяхме все вкъщи... Както и да е! Довечера ще варя чай от орехи за отхрачване.

Къде бяхте точно?Мъжо е ходил поне 40-50 пъти в Египет,заради работата си и не ще и да чуе,а на мен така ми се ходи
През февруари решихме да скокнем за една седмица с една приятелка,пък да видим... 

Sega samo gleda vremeto, shte ima li snqg, nakupihme ekipi, daje i za men, ta moje i az da prokaram 

Изглежда мръсен градът,но за два дни обикаляне по улиците,в това число и пирамидите,маратонките ми останаха по-чисти отколкото за два часа разходка в София.След това заминахме за Хургада и останахме там следващите 5 дни.Така,че ако човек отива на почивка и вече е ходил на Пирамидите по-добре направо там
Бяхме в хотелската верига Pickalbatros Hotel&Nile cruises,хотел Хиляда и една нощ(Аlf Leila Wa Leila).Напълно постижимо е да си отидеш сама.С нас имаше една баба на 70 и кусур години,сама си пътува жената,по-добре беше подготвена от нас.
Свеки беше миналата годината там и нейните снимки бяха прекрасни.

Честит първи сняг за тази година 

пу-пу да не ви е уроки
!
....Препоръчани теми