/.А Куков е съпругът на мадам Кукова/Нанни/.

Айде внесох яснота, сега отивам да чета приказка, че големият змей ляга да спи...

както и да е,всеки си има глава на раменете и си решава сам как да гледа детето си...
А когато съответно срещу теб няма разбиране много ясно че ще се опъваш
ъхъм дълга тема 
(мен не съ броя не ще моя)
та сбрахме се де. Въпреки, че Куков не е Кукув, по- скоро идва от кука, ама това е дълга тема. 

Ако не искаш да си тровиш нервите, си обираш крушите и беж да те няма. Толкова е лесно и просто, но лошото е, че не всички мъже са готови да се откъснат от майчиният дом. 
Страхотен професионалист и човек.

След 15-на година ще се разбере версията вярна ли е , или не
?Кажи как стои въпроса с осигуровките там,като отидохте започна да плащаш или как?Каква сума е,имаш ли личен лекар,плащаш ли прегледи,как са поликлиниките там?Нищо не казваш за французите-какви хора са,толкова ли са възпитани и галантни,колкото имаме представа за тях?Французойките красиви жени ли са?Разказвай!
.
!

Отелихме се, като се преместихме в София, после дойдохме тук. Калин много пъти е намеквал да се прибираме във Враца още докато живеехме в София. Но аз спокойствието си не го давам за нищо/освен за здравето на децата ми, ако се наложи/. Не знам дали е вид бягане, реализация, по-добре бъдеще...но е факт, че се чувстваме добре като сме далеч една от друга. 

!

След хиляди комбинации и чалъми, преди малко се прибрахме от София с нова /друга/ кола. Нощувахме в Люлин, а днес се изтупах при нотариус на Витошка по домашно облекло /имах точно 2 мин да си обуя маратонките и да тръгна от Сопот за София/. Еее, усетиха ни отдалеч, че сме селяни. Ама пък миришех на Келвин Клайн
Пълна лудница!
Но пък си заслужаваше, де 
Купонът ще е в нас, не знам колко хора ще идват ... но винаги има място за още ... та, ако ви е скучно -
Откога копнея за такъв младежки купон ... нещо ми омръзнаха сбирките по пенсионерски 

/ "Човек,ако е човек-свиня не става".Затова ви пожелавам да бъдете винаги Човеци

..Виждам някакви странни знаци навсякъде....луда работа.

Евала на такива хора 
Исках да питам,как се казва Анестезиоложката,но бях замаяна и забравих.Като отида да взема изледванията,и на контролата ще питам.страхотна жена,Господ здраве да и дава 
.Отиваме да си вземем детето,и се прибираме 
Именно поради факта, че трудно съжителствам с други хора си живеем сами.