Секс в Новогодишната нощ?? :)

• 11 859
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
Никой май не е правил секс между 23:59ч. и 00:01ч., че да се похвали, че е правил 2 години секс....  hahaha

# 136
Защо не??!!!
Както бира с таратор!

# 137
Никой май не е правил секс между 23:59ч. и 00:01ч., че да се похвали, че е правил 2 години секс....  hahaha
Приключихме в и 59...или някъде там...докато скочим до банята и се чу зарята.
Та за това - изпратих качествено старата година и не съм си преебавала новата  Mr. Green

# 138
А добрите жени - фелацио правят!
                               Пепел ти на устата! Дано никой не е започнал годината така, че ще му върви цяла година на  Whistling...

# 139
А добрите жени - фелацио правят!
                               Пепел ти на устата! Дано никой не е започнал годината така, че ще му върви цяла година на  Whistling...
Вие пък сега,някои го предпочитат пред секса. LaughingНе знам само дали себе си лъжат или околните.Нека им върви цяла година така...

# 140
Традиция е здравия секс през новогодишната нощ.
Просто пропуск да сме живи и здрави няма.
И секса е много приятен и развратен защото си и пийнал доста питиета... Mr. Green
Обожавам секса в новогодишната нощ и винаги съм със специално бельо... Embarassed

# 141
Честита Нова (преебана) 2010 година!!!
Да сте живи и здрави, щастливи и обичани, сексуално и материално задоволени и късмета винаги да е с вас!  Hug

Аз чак сега успявам да се добера до форОма и да ви изчета,  Joy
пък и да се разпиша!  bowuu

Още към 18ч. с милото се качихме да се преобличаме по-така..., и се преобличахме дълго и доста качествено...  Mr. Green Heart Eyes
После след купона към сутринта пак летяхме... И после летяхме извънредно още два пъти.....  Joy
Голямо преебаване на годината падна при нас....  hahaha
Ние още като се настанихме в хотела в 15 ч. на 31.12 летяхме 2 пъти... Mr. Green
После здраво се полюшкахме във ваната /беше огромна/ към 19 ч. и свежи в 20 ч . бяхме в ресторанта... Laughing

# 142
Ами аз не се дадох лесно,бягах,бягах ама накрая ме хванаха....

# 143
Ами аз не се дадох лесно,бягах,бягах ама накрая ме хванаха....

Оф, от 31-ви насам ме гони един напорист сексуален нагон...   Twisted Evil

# 144
Тази новогодишна нощ пропуснах. Просто не сме си лягали, а и насаме не сме оставали.
По принцип не ми е важен сексът на връх Нова година.

# 145

Леле..Струва ми се адски странна такава отчетна тема...  Rolling Eyes

# 146

Леле..Струва ми се адски странна такава отчетна тема...  Rolling Eyes
Не се срамувай всички се отчетохме казвай си и ти! Mr. Green

# 147
По принцип чакам Дядо Мраз в точно тази нощ, но както дойде. Mr. Green

# 148
  • Бургас
Е, нямаше как - имахме гости   Party  Иначе мъжът ми нямаше  да ми прости.  Mr. Green

# 149
По принцип чакам Дядо Мраз в точно тази нощ, но както дойде. Mr. Green
                                  Това си е идея  Twisted Evil. Дано не забравя до следващата нг  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт