Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 083
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
А да си виждала бездетна ромка? Или ромка с репродуктивни проблеми? Mr. Green ...
Извинявам се, че нахълтвам в темата ви (до сега само съм чела с интерес).

Аз познавам ромка с репродуктивни проблеми. Сега ще прави ин витро  Wink От много години искат дете с мъжа си (българин), но уви няма.  Peace

# 121
  • у нас
lokitoki надявам се да те поуспокоя, но ние се пазихме 10 години и съм пила и противозачатъчни.Не през всичките де Laughing но се е случвало Peace. Успех и дано скоро се похвалите с++

# 122
момичета аз спрях да мисля толкова много за това нещо...и спрях да се вглеждам в това кога ми е овуто и т.н...та яще видим този месец какво ще стане Peace

# 123
  • София
Днес бях със сериозни болки ,като при идване на цикъл, но за сега нищо.Както казват  надеждата умира последна, все още се надявам, въпркеи че болките в гърдите намаляват и това ме притеснява.

# 124
Здравейте момичета.Аз тотално се отказах да му мисля,сега съм на тема почестване.Пък ако ще става добре дошло.Разбрах че с много меслене нищо не става

# 125
Здравейте момичета.Аз тотално се отказах да му мисля,сега съм на тема почестване.Пък ако ще става добре дошло.Разбрах че с много меслене нищо не става

Мисля че си избрала печелившия вариант! Peace Hug

# 126
така е  Peace и аз се старая да не го мисля и да се занимавам с други неща

# 127
  • София
Здравейте, отново! Преди малко направих тест Шуър чек, още на първата минута отчете EFP. Много съм щастлива, след 5 дни закъснение и един отрицателен тест , днес вече е половителен. Страх ме е да се похваля, искам да ида и на лекар да види точицата, за да се успокоя, но знам че още е рано.Имам болки ниско долу като при идване на лелката, дано да е нормално, отделно в дясно ми придърпва.
Пожелавам на всички ви да се похвалите скоро и тази тема да спре да расте.

# 128
Ейййййййййй страхотно!!!честито миличка!ще ч Hug Hug Hug Hugакаме и лекарят да го потвърди!!!

# 129
desisue  - Честито !  bouquet Пожелавам ти всичко да е наред и д-ра да потвърди. Peace

# 130
  • София
И аз искам да си задам въпросчето.
Трябваше да ми дойде на 5 януари..(Пазим се).
Обаче решихме да не се пазим на 8ми и го направихме ...и до сега все още не ми е дошло.

Колко време трябва да мине да си направя теста???,де факто са минали само 4 дни от свършването...Боли ме кръста и ниско долу...като предменструални болки(интересното е че след раждането не съм ги имала)...до сега...

# 131
На 8ми януари ли го направихте?  А е трябвало на 5- ти януари да ти дойде?
Ако е така  не мисля , че е станало  , но зависи пак от продължителността ти на цикъла  , от овулацията и дали е сигурно , че от преди това  ( по време на овулацията когато ти е била  )не е станало нещо . newsm78

# 132
  • София
Да,на 8ми...
Преди това сме се пазили...

И аз мисля,че е слабо вероятно...,но попринцип мнооого рядко ми закъснява. Thinking

# 133
Виж има доста деца родени от пазене  . Wink  При теб е или това ( но не и от 8-ми) или ти закъснява. Дано не е сериозно и дано е това което очакваш ( МЦ или бебче)   bouquet  bouquet

# 134
  • София
Дано наистина не е някакъв проблем Sad

Благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт