Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 082
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Аз единствено се чудя, как може една мръсна циганка,дето гази по цял ден из боклука и лови всякакви бактерии да има деца всяка година и да не им помни имената дори,не ги ли ловят тези бактери,не им ли предизвикват проблеми,защо само белите жени трябва да имат някакви проблеми и то изрядно поддържащи хигиената си? И не знам си от къде-или запушени тръби,или ендометриози,или какво ли не...а ония-нищо им няма-ще се чудя до като умра.
Благодаря, valka75, мислех,че ще го приема като предните месеци,но взе да ми притъпява усещането-май скоро ще ми е все тая ще забременея ли,или не. Дано да ни дойде и нас късмета скоро.  Peace На лекар съм този месец да видим защо 11 месеца не успявам....изрядно поддържайки хигиена...ако бях циганка да съм родила два пъти вече....

И аз винаги съм се чудила как е възможно да им  се получава на такива , които не искат деца и да ги изоставят или пък на такива които са немърливи към здравето си  ,а други се борят с години и нищо. Rolling Eyes   

И ние правим опити от четири месеца    - мъжът ми работи в чужбина и само 4-5 месеца сме заедно  , затова и ми е много трудно като видя отрицателен тест . Ако не стане тоя или другия месец  то това значи  , че ще продължим с опитите чак октомври - ноември. Confused Confused 

Пожелавам успех на всички!  bouquet     

# 106
gabriel2, и ние сме надалечко един от друг. Ноември не успяхме и трябваше да чакаме до април и май. Сега решихме да му гостувам този месец, въпреки че е доста далеко и скъпо, но за целта .....
Успех на всички ни Praynig и честито на виделите две чертички  bouquet

# 107
ivdrag  - успешно гостуване!  Peace 
А то сигурно и аз ще го посетя моя мъж лятото ако не стане  сега  Wink Wink

# 108
Аз единствено се чудя, как може една мръсна циганка,дето гази по цял ден из боклука и лови всякакви бактерии да има деца всяка година и да не им помни имената дори,не ги ли ловят тези бактери,не им ли предизвикват проблеми,защо само белите жени трябва да имат някакви проблеми и то изрядно поддържащи хигиената си? И не знам си от къде-или запушени тръби,или ендометриози,или какво ли не...а ония-нищо им няма-ще се чудя до като умра.

Момичета не се травмирайте с лекари и лоши мисли още е рано за това!
моите най близки приятелки забременяха след 12 месечни опити! и лекарите казаха че това било нормално за времената ни стрес и тн..а и постоянно като се притесняваш че нещо ти има става по зле.
LITA_ е дала отговора на въпроса,това се нарича стрес.При малцинствата такова нещо няма,живеят ден за ден... Tired
И въпросната ромка от снощния репортаж дори каза следното-относно предпазните средства,в частност за спиралата-"сложиха ми,ма на мен не ми действа..." Shocked Shocked Shocked
Как ви се струва?!Без коментар повече!!! ooooh!

# 109
  • Бургас
Спиралата не дава 100 % гаранция за предпазване, винаги има изключения...
За циганките - имат изградена устойчивост към болести(децата им също), но живеят по-кратко. За това се казва, че ако срещнете побелял циганин (стар) е на късмет.
Всъщност не е съвсем вярно, че са чак толкова здрави, в кожното отделение в Бургас съм виждала доста деца (ромчета) с разни екземи, кожни проблеми и т. н. Малко се отклоних от темата  Embarassed

# 110
А да си виждала бездетна ромка? Или ромка с репродуктивни проблеми? Mr. Green
Както и да е-явно е това обяснение, дето Мамче е дала-вярно,че стреса ни мори много...За това да си щракаме с пръсти,да пием и ядем на корем и да не мислим за утре....чудя се ако си изпия парите днес,с какво ще си храня детето утре....Що не мога като тях бре..? Айде да дадем думата пак на момичетата,дето очакват да стане нещо и да им стискаме палци да е станало,че вярно много взех думата нещо.

# 111
Ох то няма и бебе ромче с подсечено дупе , но какво да се прави етнически особенности.
И мен от коментара за спиралата на ромката ме напуши на смях, явно е попаднала на лош гинеколог дето не си е свършил работата, защото и това да забременееш със спирала се случва.

# 112
  • Бургас
То не е сигурно, че ромката знае какво е това спирала, може за грим да си мисли...  Laughing

# 113
  • София
Здравейте, милички! На мен вече ми закъснява 3-ти ден, сутринта направих Home test-отрицателен. От както бебеправим вече 3 месеца доста странно ми се промени цикъла, по принцип ми идваше всеки месец на една и съща дата или с ден по рано. Сега само 1-вия месец ми дойде точно, миналия месец 5 дни закъснение, този вече 3 дни. Гърдите  ми са ужасно подути и болезнени, не мога да спя по корем, имам придърпваща болка в дясно, не е постоянна. Дано да са признаци на бременност, а не силно изразено МПС. Този месец успях с тестовете да си хвана и овуто, пък ще видим дали е станала работата. Прегръщам ви!

# 114
desisue, дано да е бременност Praynig, а не силно изразено моторно превозно средство (МПС) hahaha Joy

Ох не се сърди, знам, че  от бързане и си разменили буквичките, просто ме накара да се засмея  Hug  bouquet

# 115
То не е сигурно, че ромката знае какво е това спирала, може за грим да си мисли...  Laughing
Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy
desisue Стискам палци да е бременност Praynig
Аз забременях първия път когато бях в най-голям стрес  newsm78Съкратиха ме от работа бях на борсата мъжа ми също беше без работа Брояхме си стотинките  ooooh!Сега съм спокойна и не става  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:23 от Мечтание

# 116
Здравейте,
реших и аз да се присъединя, защото се опитваме да си направим бебе от Нова Година/скоричко е да;))/, но мноооого се надявам да не отнеме много време...Притеснява ме малко факта, че сме се пазили с мъжа ми почти 8 години , а съм чела, че тогава става по-трудно.Дано се окаже по-лесно, отколкото си мисля:) и скоро да имам добра новина:))

# 117
  • Бургас
amidala13 , успех!!! И ние с приятеля ми се пазихме 8 г. (макар че три от тях той не беше в страната и въобще не се е налагало да се пазим  Laughing), правим опити от около 8 месеца за първо бебче... за сега нищо, но знам, че ще се получи. Пожелавам го на всички тук.
Мечтание, много ми харесва молитвата в подписа ти   bouquet

# 118
  • Варна
И ние се пазехме близо седем години, от две години спрях хапчетата, а вече 5 месеца бебеправим без успех. Затова психясах и реших да ходя на лекар другата седмица, като си на 16 г. не си даваш сметка колко можеш да си навредиш. Надявам се 2те години откакто съм спряла хапчетата организмът ми да се е прочистил и скоро да се получи, но за да се успокоя най-накрая на 19-ти съм на лекар. Тогава ми е 12 ден от цикъла, дали ще може да ми направи хормонални изследвания и да види фоликули, обикновено овуто ми е 15-16 ден?
Дано новата година и този първи месец донесат  EFP preggo на всички ни!!!

# 119
...но за да се успокоя най-накрая на 19-ти съм на лекар. Тогава ми е 12 ден от цикъла, дали ще може да ми направи хормонални изследвания и да види фоликули, обикновено овуто ми е 15-16 ден?
Изследванията на репродуктивните хормони(без прогестерон) се правят на 3-4 ден от цикъла. Peace Иначе на предстоящия ти преглед може да проследите фоликулите.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт