Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните методи за тестване на бременност?
Какви са симптомите на бременността и какви са вероятните причини за тях?
Какво е имплантиране по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните методи за тестване на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността и какви са вероятните причини за тях?
Симптомите на бременността могат да включват закъснение на менструацията, болки в гърдите, повишена чувствителност на ухото, повишена умора, гадене и повръщане, непоносимост към определени храни и усещане за подуване в корема. Други симптоми могат да включват дърпанe ниско в корема, болки в гърдите и кръста, умора, пробождащи болки в яйчниците, чувствителни гърди, главоболие, гадене, кафяво или розово кървене , подути гърди , бяльо течение и закъснение на менструацията. Важно е да се отбележи, че тези симптоми могат да варират значително между различните жени и дори между различни бременности за една и съща жена. Симптомите на бременността включват болки в корема и кръста, подут корем, гърди, главоболие, гадене , повишен апетит , умора и чувство на студ. Тези симптоми могат да се дължат на хормонални промени, увеличен кръвен поток и растеж на матката. След овулацията може да започнете да изпитвате симптоми като чувствителност на гърдите, умора, гадене и промени в апетита. Важно е обаче да се отбележи, че много от тези симптоми могат също да бъдат признаци на ПМС (предменструален синдром) и не могат категорично да посочат бременност.
-
Какво е имплантиране по време на бременност?
-
Какво представлява базалната температура и как се измерва?
-
Какви са признаците на бременност?

много сте мили !
. Сигурно много ще се радва на още един член на семейството. Моят Марти също много иска, но не мога да ида в магазина и да купя, трябва търпение и здраве. Дано скоро потвърдиш с преглед при доки. Стискам палци и на всички останали.
Значи,миналия месец ми дойде на 3-ти.Цикълът ми е нередовен.Правихме секс с моя приятел.... имам надежда
.Незнам какви са признаците не бременност,защото при всеки са различни.На мен от 3-4 дни ме боли кръста и корема,до сега преди да ми дойде М не ме е боляло така.Вчера гърдите започнаха да ме болят,такава болка както все едно че ще ми дойде.Но днес,не ме болят... за първи път ми се случва.Одеве си купих този тест Престо (за ранно установяване на бременност) като се прибрах вкъщи го направих,отрицателен беше
Но вие ми кажете.... да се нядвам ли или не
Момичета, и аз имам някои признаци,а и още не ми е дошла лелката след Дуфастон. Не ми се е случвало преди да не ми дойде след предизвикване
Имам чувството,че се побърквам и вече нямам сили за нищо..