Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ехе какво става туккккккк Hug
Е.L. , Лара Крот честитоооооооооо, лека и безпроблена и накрая живи и здрави пухкави бебоци Hug Hug Hug

Hug Heart Eyes baby_neutral

# 91
Честито и от мен момичета!
 Лека бременност.

# 92
  • София
Честито на новите бременлийки! Леки и безпроблемни 9 месеца ви пожелавам! newsm51

# 93
Благодаря ви момичета,   bouquet много сте мили !
Но все още не бързам да се радвам - все пак е само съвсем бледа чертичка, ще изчакам прегледа след 10 дни и тогава ще се запиша в отчетната.
Tommelise  - как без теб  Hug
Огнена стихия - абсолютно никакви признаци нямах и все още нямам. Но това е нормално за мен - и при предишните ми забременявания освен липса на М други необичайни признаци не съм забелязвала.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 09:02 от E.L.

# 94
Аз отново не съм.  Tired

# 95
огнена стихия  --> стискам палци следващия месец да си  Peace

# 96
  • София
Благодаря ви момичета,   bouquet много сте мили !
Но все още не бързам да се радвам - все пак е само съвсем бледа чертичка, ще изчакам прегледа след 10 дни и тогава ще се запиша в отчетната.
Tommelise  - как без теб  Hug
Огнена стихия - абсолютно никакви признаци нямах и все още нямам. Но това е нормално за мен - и при предишните ми забременявания освен липса на М други необичайни признаци не съм забелязвала.

Много е сладка малката Лора  Wink. Сигурно много ще се радва на още един член на семейството. Моят Марти също много иска, но не мога да ида в магазина и да купя, трябва търпение и здраве. Дано скоро потвърдиш  с преглед при доки. Стискам палци и на всички останали.

# 97
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug Hug Hug  Честито на бъдещите мами  Hug  bouquet Аз миналия месец ви писах,но накрая ми дойде М.Та и този месец започват разни колебания  ooooh! Значи,миналия месец ми дойде на 3-ти.Цикълът ми е нередовен.Правихме секс с моя приятел.... имам надежда  Party .Незнам какви са признаците не бременност,защото при всеки са различни.На мен от 3-4 дни ме боли кръста и корема,до сега преди да ми дойде М не ме е боляло така.Вчера гърдите започнаха да ме болят,такава болка както все едно че ще ми дойде.Но днес,не ме болят... за първи път ми се случва.Одеве си купих този тест Престо (за ранно установяване на бременност) като се прибрах вкъщи го направих,отрицателен беше  Tired.Но си мисля дали утре сутринта да не си направя и втория тест.То така или иначе няма какво да губя  ooooh! .Но ми са странни тези болки в кръста и в яйчниците.... странно ми е това че сутрин като се с ooooh! събудя от сън,чувствам зверски глад.До сега не ми се беше случвало.По принцип ям сутрин.Но сега,сутрин чак ме боли корема от глад... та тези "симптоми" които до сега са неприсъщи за мен ме карат да си мисля че е станало чудото  Praynig Но вие ми кажете.... да се нядвам ли или не  Laughing

# 98
Лита, ЕЛ, Лара много се радвам за вас.   bouquetЧестито милички и много лека и безпроблемна бременност ви желая. Аз бях при вас няколко месеца, сега вече съм безкрайно щастлива защото очаквам второто си слънчице през август.
Огнена стихия, силно стиснати палци мила, както и на всички останали момичета.

# 99
Честито на новите бремелинки   bouquet  Лека и успешна бременност ви желая   Flutter Момичета, и аз имам някои признаци,а и още не ми е дошла лелката след Дуфастон. Не ми се е случвало преди да не ми дойде след предизвикване  Rolling Eyes Имате ли идеи,ако не е бременност защо може да не ми идва (дори след предизвикване ) Rolling Eyes  Тестовете ми са отрицателни,а на доктор съм чак в четвъртък.   Толково искам да си имаме бебе  Cry  Имам чувството,че се побърквам и вече нямам сили за нищо..

# 100
Елънче , Lolly25  - дано да е станало чудото  и при вас. Praynig Praynig 
Честито на Лита, ЕЛ, Лараbouquet

# 101
огнена стихия не се отчайвай и на мен този месец пак ми дойде и то днес 4 дни по рано.Вече незнам започнах да се отчайвам аз на теб давам кураш а аз съм в същото положение.Все пак времето е пред нас ще пробваме другия месец.Късмит на всички  bouquet

# 102
Аз единствено се чудя, как може една мръсна циганка,дето гази по цял ден из боклука и лови всякакви бактерии да има деца всяка година и да не им помни имената дори,не ги ли ловят тези бактери,не им ли предизвикват проблеми,защо само белите жени трябва да имат някакви проблеми и то изрядно поддържащи хигиената си? И не знам си от къде-или запушени тръби,или ендометриози,или какво ли не...а ония-нищо им няма-ще се чудя до като умра.
Благодаря, valka75, мислех,че ще го приема като предните месеци,но взе да ми притъпява усещането-май скоро ще ми е все тая ще забременея ли,или не. Дано да ни дойде и нас късмета скоро.  Peace На лекар съм този месец да видим защо 11 месеца не успявам....изрядно поддържайки хигиена...ако бях циганка да съм родила два пъти вече....

# 103
  • Варна
Честито и от мен момичета! Дано да изкарате лека бременност и да се радвате на здрави дечица!
За съжаление на мен и този месец не ми провървя. Знам, че 4 месеца опити не са толкова много, но въпреки всичко съм решила другата седмица да отида на лекар, явно само с тестовете за ову не се получава.
Стискам палци и се моля от все сърце този месец да ни провърви на всички! Praynig

# 104
Момичета не се травмирайте с лекари и лоши мисли още е рано за това!
моите най близки приятелки забременяха след 12 месечни опити! и лекарите казаха че това било нормално за времената ни стрес и тн..а и постоянно като се притесняваш че нещо ти има става по зле.
отпуснете се обичайте милото и съм сигурна че резултата няма да закъснее.
 Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт