Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте искам да ви се похваля, бременна съм и съм много щастлива...Този път няма да бъде както преди

# 76
Честито!   bouquet Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче на финала!   bouquet

# 77
лелеле,колко съм изпуснала...нямах нет и неможех да ви следя,но сега вече мога!!!

# 78
Момичета, на мен трябваше да ми дойде на 6 или 7 и бях сигурна, че този месец няма да има бебе. Понеже бях болна почти целия месец, бяхме позанемарили бебеправенето, не следях ову, не спазвахме график, правихме си кекс когато ни е кеф... А и поради няколко причини предпочитах да не раждам точно септември  Embarassed Confused  И ето че след като до вчера не ми се появиха абсолютно никакви признаци за М, но също и никакви за Б, ей така на майтап реших да си направя едно тестче, от тия обикновенните лентички, най-евтинките  Grinning - и за моя изненада още на 5-та та минута се появи втора линийка - мнооого бледа, но си беше там!!! И май наистина има нещо вярно в това, че натрапчивите мисли за бебе пречат на забременяването. От август бебеправим, точно този месец реших, че не държа да е точно сега и ето на.... съдбата решила друго!  Grinning Сега ще изчакам 1-2 дни за втори тест.
А си бях приготвила и дам.превръзки, и направление за гинеколог си взех - да види има ли проблем някакъв, че не става бебо.
Честито на Лита и на Lara Crot-Lady - ще се видим при септемврийките. Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 04:53 от E.L.

# 79
Честито на Лита, Lara Crot-Lady и Е.L.  много леки 9 месеца и най-здравите и пухкави бебешочета  Hug  bouquet

# 80
Честито и от мен  bouquet.Аз също съм се отказала от всичко но ще видим

# 81
E.L., честито, мила  smile3525!!! Желая ти лека и безпроблемна бременност и най-сладкото и пухкаво бебче на финала  Hug!!!

# 82
Честито,Е.L.!    bouquet
Аз не чакам на 9-ти сега,но съм убедена, че нищо не сме направили този месец-ти имаш ли някакви симптоми до сега?
Как успявате да изгнорирате натрапчивите мисли? Аз не мога-всеки месец си мисля по цял месец за бебе и все няма.

# 83
Честито  на всички видяли две чертички ! Лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала.
огнена стихия- и аз постоянно мисля  за бебче и все се тормозя като ми дойде.  Cry
Последно ми дойде на 01,01 ,но беше много различно от предните пъти - цикълът беше доста оскъден и много по - светъл на цвят . Имам и киселини и гадене сутрин , но май си въобразявам вече . Rolling Eyes
Ние опитваме от няколко месеца . Със сина ми забременях след прием на Клостилбергит , но сега д-ра е на мнение , че може и без него , а и на мен не ми се пие втори път това лекарство. Confused

Пожелавам на всички ни тая година да ни донесе така чаканите две чертички и здрави бебечета на финала.

# 84
  • у нас
Е.L. честито и от мен Hug лека бременност и накрая пухкав бебок Hug и той като не сте ме включили че и с мен ще се срещнете в отчетните - бързам да се набутам smile3534 (дано всичко върви ок- де)

# 85
E.L. честито миличка,знам че одавна чакаш!честито и на останалите бъдещи мами!мноог се радвам за вас!!!!!!!!!!!!! Hug  bouquet

# 86
Lara Crot-Lady и Е.L. честито и на двете от мен Hug

# 87
Ехе какво става туккккккк Hug
Е.L. , Лара Крот честитоооооооооо, лека и безпроблена и накрая живи и здрави пухкави бебоци Hug Hug Hug

# 88
момичета, честито и от мен, лека бременност ви желая  Hug

# 89
E.L. честито мила  newsm44 Много се радвам! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и един, защо не и два, прекрасни бебока на финала!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт