Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 380
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
момичета днес цял ден ми прави печатление че имам чувството че всеки момент ще повърна(с извинение) гади ми се...а като стоя повече време права сякаш ми прилошава...мислех че е от глад,н не е току що бях обядвала и се започна Rolling Eyes

Имам предчувствие, че моят боб отново ще познае  Wink  Mr. Green
Пожелавам ти от все сърце да видиш двете чертички след ден,два  Hug  Praynig

# 316
Аз отпадам засега дойде ми 7 дни по- рано (никога не ми се е случвало толкова рано)  Confused Confused   Успех на всички !  bouquet

# 317
момичета днес цял ден ми прави печатление че имам чувството че всеки момент ще повърна(с извинение) гади ми се...а като стоя повече време права сякаш ми прилошава...мислех че е от глад,н не е току що бях обядвала и се започна Rolling Eyes

ааа дано...а какво точно показа боба????

# 318

Показва ми  EFP preggo stork-boy stork-girl  ylinfant newsm30 newsm32    Hug

# 319
Момичета, аз да кажа, че БТ не пада случайно - дойде ми днес.
Желая положителни тестчета на останалите и мерси за подкрепата.   bouquet

# 320

Показва ми  EFP preggo stork-boy stork-girl  ylinfant newsm30 newsm32    Hug

мерси много...ще видим резултата след няколко дни ...дано си права newsm20

# 321
На мен лично ми прилича на бременна графика. А дано, стискам здраво палци.
А зацапването, може да е имплантационно newsm78
Успех и намини да кажеш какво се е случило.  bouquet
  И аз съм на мнението като Бенджолина.
 Стискам палци да е  EFP
и на мен ми рилича на бременна Rolling Eyes Peace

Hug  Дано сте прави момичета! Аз не възлагам много надежди, защото, както казах, нямам никакви признаци. Утре като направя теста, ако не ми е дошло, ще пиша.  Peace

mi6lena, стискам ти палци, дано си бременна!  Praynig

# 322
момичета само едно ме притеснява...нямам никаква болка в гърдите(подути са,но не и болка) или в яйчниците...и днес следобяд си мерех температутара и ми беше 36.5 мисля че е доста ниска ако има нещо...и сега просто незнам какво да си мисля Rolling Eyes

# 323
На теб не трябваше ли да ти дойде около 18-ти сега? Поне така си отбелязана в темата за Вълшебното списъче...Защо още не си направила тест.. Thinking

# 324
Аз отпадам засега дойде ми 7 дни по- рано (никога не ми се е случвало толкова рано)  Confused Confused   Успех на всички !  bouquet

Съжелявам мила,   следващия месец ще е.

# 325
На теб не трябваше ли да ти дойде около 18-ти сега? Поне така си отбелязана в темата за Вълшебното списъче...Защо още не си направила тест.. Thinking

да но неискам да бързам с теста,защото почти винаги може да ми закъснее с някой ден а ме е страх да видя отново една черта и мисля да изчакам да стане поне 10 дни закъснението

# 326
Разбрах вече,но аз на 10 дена закъснение видях,че има плоден сак в матката на ехограф...Понякога само се терзаем без смисъл толкова време..И от какво те е страх? Аз съм разбита всеки месец като ги видя,но не ме е страх.. Thinking В смисъл,че и да има само една черта,тя няма да стане две,ако ще да чакаш и 50 дена.

# 327
то е така...но аз попринцип съм с късна овулация и затова искам да изчакам малко повече,да не отчете теста грешно примерно...незнам и аз вече,а и се е случвало след 7 дни закъснение да си ми дойде и затова ще изчакам още малко да не вземе да си дойде верно

# 328
mi6lena, ние всички тук разбираме тревогите ти - кой ли не е преминавал през това ...
Но едно малко вметване - температурата след обяда не се брои - важна е БТ сутрин. По нея се ориентирай, на мен това, очевидно ми е най-сигурният ориентир, дали има смисъл да правя тест или не.
До кога си си сложила лимит да чакаш и да тестваш ? За съжаление не мога да ти отворя графиката.
Успех   bouquet

# 329
mi6lena, mausidreams хубаво ти е казала, тази температура, която си измерила следобеда не е никаква базална темпераура, а най-обикновена телесна. БТ се мери сутрин преди да си станала от леглото, след хубав поне 3 часов сън, без да си се движила и се мери орално, вагинално или ректално. Peace Така, че не бързай да си вадиш изводи, а вземи направи един тест. Още повече ако така си я мерила до сега мисля, че графиката ти не би била достоверна.
Силно ти стискам палци да си бременна и ще чакам с нетърпение развоя на събитията около теб.  bouquet
mausidreams, следващия месец ще е твоя, не увесвай носле Hug

Общи условия

Активация на акаунт