Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 378
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
ами след 10 ден закъснение...сега сме 7ден newsm78,но скоро ще направя тест ... та и аз да се успокоя

# 331
 mi6lena прави теста и не се страхувай Hugние сме с теб  Hug HugХайде чакам да се похвалиш и да повлечеш крак че на мен утре ми е датата на МЦ Hug Hug Hug Hugи се надявам този път да е станало малкото човече Praynig Praynig

# 332
mi6lena мила според мен няма смисъл да чакаш повече.. или има бременност или не. На мен веднъж ми закъсня 12 дни и като направих тест веднага ми дойде..така че ако има бебчоо е време да направиш тест, имаш достатъчно закъснение. Искрено ти желая да видиш  EFP Незнам как търпиш.. аз нямам търпение да научаааа дано има бебо  Hug

# 333
mi6lena, Мечтание  - стискам палци  да се похвалите с   EFP

# 334
ами след 10 ден закъснение...сега сме 7ден newsm78,но скоро ще направя тест ... та и аз да се успокоя
имаш 7 дневно закъснение и не си правила тест, така ли  Thinking я бързо прави едно тестче  Naughty

# 335
И аз чакам с нетърпение.......

# 336
Момичета, да дам отчет за теста- направих го току-що, по никое време, защото сутринта май не ми достигна смелост.
Днес трябваше да ми дойде, но вместо това температурата ми се покачи. Теста е Sure check streamer  и  има две чертички! Втората е по-бледа от контролната, но се появи веднага и се вижда съвсем ясно.

Не мога още да повярвам, камо ли да се зарадвам.  Crazy Само до преди месец нямах изобщо овулация и наистина бях отчаяна !

mi6lena, хайде мила, направи и ти едно тестче, дано да е положително! Стискам ти много силно палци!

# 337
Зеленоочка каква прекрасна новина  Hug честитооооо

# 338
Зеленоочка, честито миличка!!!  Hug preggo Леко бременеене и едно прекрасно бебче на финал!!!

# 339
Зеленоочка  - ЧЕСТИТО МИЛА!  bouquet Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала. Peace Peace    Айде повлечи крак - днес е понеделник. Wink

# 340
зеленоочка браво мила...и аз днес ще направя тест айде...после ще ви кажа резултата Praynig Praynig Praynig Praynig

# 341
Зеленоочка честито   bouquet mi6lena хайде ти си наред сега  HugСтискам ти палци Praynig

# 342
Благодаря ви много, мили момичета! Не мога още да асимилирам, че съм бременна. Когато месеци наред си виждал все една чертичка,  най-накрая като са две май е трудно за възприемане веднага. Или просто аз не съм в ред.  Flutter

Хайде, повличам крак, нека всички в най-скоро време видите две чертички, от сърце ви го желая! И вярвам, че ще бъде така!  Praynig

# 343
Зеленоочка , тихичко честито и от мен! Пожелавам ти най-прекрасните и леки 9 месеца и едно хубаво здраво бебче след това   bouquet
mi6lena, чакаме те...нали знаеш  Wink Хайде вади магистралката  Praynig

# 344
Зеленоочка, честито и от мен . Hug
Лека бременост и накрая едно малко зеленооче .

Общи условия

Активация на акаунт