Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 369
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Ей, Зеленоочка, браво, честито!   bouquet

Видяхте му сметката на на фоликула, а? Wink Помня, че писа в темата за ову тестовете, че не се пука. Е, очевидно това се е променило. Simple Smile

Mr. Green Благодаря ти caritas! Да не ти казвам колко коремни преси правих този месец.  Laughing

# 361
desisue на мен ми беше зацапвало няколко дни розово.. исписоха ми дуфастон и ношпа и всичко беше ок   Hug

# 362
Зеленоочка честито и от мен дано да си повлякла крак та и ние да се зарадваме.Мi6lena не се отчаиваи скоро и ти ще се похвалиш с две чертички.desisue стискам палци всичко да е наред.

# 363
не ме е преглеждала чухме се само телефона,но ми каза че няма как пак да е фуликолярна киста...каза че ако има такава трябва да ме боли по време на полов акт и да имам леки кървения след секс...а аз нямам така че каза да не се притеснявам и ако скоро не ми дойде да ида на преглед...че може теста да греши..., но може и пак да е някакво хормонално нарушение и така сега ще си чакам...неискам да губя надежда дано е станало...все пак и наистина теста да греши Praynig Praynig Praynig(межу другото каза че миналият месец при мен е имало липса на овулация затова съм получила тази фоликулярна киста...дано този месец не е така,но забравих да я питам дали да почна да пия дуфастон или не?)Вие как мислите момичета...дали да го започна пак от утре?

момичета страшно много ви благодаря за подкрепата  newsm20

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:25 от mi6lena

# 364
  • София
Благодаря ви , момичета!

# 365
Здравейте на всички, искам да попитам, досега 8г. се пазя - имам голямо момиче, и сега се реших на бебеправим, та въпросът е правихме го 9 дена преди деня, в който трябва да ми дойде и може ли да съм забременяла тогава?! Менструацията ми е през 28 дена и е по 5 дена продължителна. Благодаря предварително!

# 366
Малко вероятно е да имаш нормална ЛФ само 9дни, но е напълно възможно ову-то да ти е закъсняло пък и да се е получило.

# 367
  • Бургас
desisue  Praynig Praynig Praynig

# 368
Привет на всички!
Имате ли представа в какъв период след попадане във влагалището сперматозоидите запазват оплодителната си способност?
На 10-ия ден от началото на цикъла ми мъжът ми свърши в мен. Мислите ли, че има вероятност да съм забременяла? Много ще се радвам, ако е станало!!! Praynig
Благодаря ви предварително!

# 369
  • Бургас
Има вероятност, да.

# 370
има, разбира се  Laughing

# 371
  • добрич
Здравейте и от мен,от доста време чета тази темичка и най-накрая реших и аз да пиша.От година и половина се опитваме да си имаме дете но не се получава.Проблема е,че след полов акт цялата семенна течност изтича,леха по половин час,но когато стана всичко заминава.моля ви се ако някой е имал подобен проблем да ме посъветва какво да правя.Благодаря предварително. Heart Eyes

# 372
Дано!!! Praynig Praynig Praynig
Иска ми се скоро и аз да се похваля с  EFP

# 373
Тя няма и начин да остане там Laughing
Дано остават само плодотворните сперматозоиди

# 374
Здравейте и от мен,от доста време чета тази темичка и най-накрая реших и аз да пиша.От година и половина се опитваме да си имаме дете но не се получава.Проблема е,че след полов акт цялата семенна течност изтича,леха по половин час,но когато стана всичко заминава.моля ви се ако някой е имал подобен проблем да ме посъветва какво да правя.Благодаря предварително. Heart Eyes
Нормално е част от спермата да изтича - няма къде да си я складираш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт