Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 368
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
   Можеш да си поставиш възглавница по дупето и така да лежиш, но въпреки и това пак ще има изтичане. Това е нещо нормално.

# 376
  • добрич
аз знам че е нормално но ми се струва 4е всичко изтича.Ходих на лекар и ми каза че всичко е наред,но явно не е щом вече година и половина не се получава. Embarassed

# 377
Привет на всички!
Имате ли представа в какъв период след попадане във влагалището сперматозоидите запазват оплодителната си способност?
На 10-ия ден от началото на цикъла ми мъжът ми свърши в мен. Мислите ли, че има вероятност да съм забременяла? Много ще се радвам, ако е станало!!! Praynig
Благодаря ви предварително!
 Пише, че сперматозоидите живеят до 72ч., но в най-добрата си форма са около 48ч. И да, има вероятност да си забременяла.

# 378
аз знам че е нормално но ми се струва 4е всичко изтича.Ходих на лекар и ми каза че всичко е наред,но явно не е щом вече година и половина не се получава. Embarassed

Година и половина си е доста време ако "всичко е наред". Не знам какви изследвания си правила, но бъди сигурна, че проблемът не е в изтичащата сперма, не се притеснявай за това.

Желая ти скоро да се похвалиш с двете чертички!  Hug

# 379
Ох момичета здравейте ! Утре трябва да ми дойде цикъла ,но днес получих едно леко кафеникаво зацапване сутринта когато се събудих ... този месец се потрудихме усърдно с бебеправенето .... не знам само мога да чакам и тайно се надявам че се е получило ,за прав път опитваме!

# 380
Момичета, на близка приятелка резултатите от кръвния тест на 2ри ден след закъснението показват:

total Бета ЧХГ <0.100mU/ml     референтни стойности 0.0 - 8.5

Прави ми впечатление, че цитираната стойност в резултата е mU/ml. Според сайта на зачатие мерните единици на ЧГХ са mIU/ml и тя се чуди бременна ли е или не. И тава mU/ml техническа грешка ли е или не. Ще съм благодарна ако някой се включи с компетентно мнение възможно най-скоро.

# 381
Зеленоочка, честито, мила   bouquet!!! Желая ти лека и безпроблемна брменност и прекрасно бебче на финала  smile3525...

# 382
Момичета, на близка приятелка резултатите от кръвния тест на 2ри ден след закъснението показват:

total Бета ЧХГ <0.100mU/ml     референтни стойности 0.0 - 8.5

Прави ми впечатление, че цитираната стойност в резултата е mU/ml. Според сайта на зачатие мерните единици на ЧГХ са mIU/ml и тя се чуди бременна ли е или не. И тава mU/ml техническа грешка ли е или не. Ще съм благодарна ако някой се включи с компетентно мнение възможно най-скоро.

ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА ТОВА Е НАЛИЧИЕ НА РАННА БРЕМЕННОСТ .

# 383
тези мерни еденици така и не можахме да ги разгадаем  Thinking стискам палци

# 384
момичета теат ми беше птрицателен,но цикъл още няма...нито яйчниците ме болят,нито гърдите...кръста нищо...и незнам да почна ли с дуфастона?

# 385
  • София
Здравейте, днес бях при доки, видяхме точицата, но все още не можахме да чуем сърцето, каза че съм в 6 г.с. и 2 дни. След 10 дни ме вика пак,за да видим дали се развива правилно и да чуем сърчицето. За кафеникавото зацапване ми изписа утрогестан вагинално и  за болките да продължа с нош па. Много ви благодаря за стиснатите палци! Стиска и аз на всички вас да напълните темата с положителни резултати.

# 386
здравейте,момичета.за съжаление при мен се оказа извънматочна и ме оперираха.днес се прибрах от болницата.много е тежко.не пожелавам на никоя от вас такива премеждия

# 387
здравейте,момичета.за съжаление при мен се оказа извънматочна и ме оперираха.днес се прибрах от болницата.много е тежко.не пожелавам на никоя от вас такива премеждия

много съжалявам мила...просто незнам какво да кажа...а и каквото и да кажа нищо неможе да намали болката...една голяма прегръдка от мен Hug Hug Hug

# 388
Ехх, така ги чакаме тези 2 чертички и така им се радваме, а понякога за съжаление с това не се случва нашият Happy End.
Съжалявам, мила dominicana, разбираме болката ти и те подкрепяме! Надявам се бързо да се оправиш - физически и психически! Не зная има ли думи, които да те утешат в момента...   action032

# 389
dominicana съжалявам!Едва ли има думи, които да те успокоят, желая ти бързо възстановяване !
COCO дано е станало бебето, ако не е, не бива да се отчайваш.Зацапването е предвестник на цикъл, щом е ден преди датата, но пък може и да е имплантация.Стискам палци  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 01:00 от Beba81

Общи условия

Активация на акаунт