Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 362
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
ии още нещо да ви попитам колко дни да чакам за тест. Понеже ми идва на 35-тия ден. Него ли да чакам за тест или 28-мия

Изчакай до 35 ти ден  Praynig

# 406
*Nadia* честито, когато идеш на преглед ще те прегледат с вагинален ехограф защото за коремния е още рано  Peace

# 407
  • София
*Nadia*, честито и от мен!  Simple Smile

# 408
*Nadia* честито Hug preggo
леки 9 месеца от мен smile3522

# 409
dominikana съжалявам за това което си преживяла,надявам се скоро да се съвземеш.*Nadia*честито и от мен лека и безпроблемнна бременност.el1to стискам палци да се похвалиш с две чертички.

# 410
*Nadia* - честито!    bouquet  bouquet
el1to  - успех. Peace Peace
Аз имам едно въпросче - реших тоя път да пробвам с тест за овулация (знам ,че има такива теми и доста почетох , но искам да чуя и вашето мнение.) Иска ми се да започна от рано да се тествам , защото изобщо нямам идея с каква овулация съм ( късна , ранна) а пък последните два месеца ми дойде много по рано от обикновенно. Та въпроса ми е от кога да започна с тестотеве ( засега съм си взела две опаковки) Wink  Днес ми е 5- ти ден от цикъла.
Силно се надявам да стане тоя път , че иначе чак за октомври трябва да отложим бебеправенето- мъжът ми заминава и няма да го има дотогава. Praynig Praynig

# 411
Благодаря ви много момичета. Надявам се вече този месец да има подарък.
gabriel2 стискам палци
Nadia на теб честито  Simple Smile

# 412
момичета след цикъла нямах възможност да отида на преглед,за да се види дали се е махнала кистата чух се само с лекарката по тела,защото не бях в града и се върнах доста късно...и сега като и казах какво става пак и тя каза да почакам още малко и сега в понеделник съм на преглед...ще видим какво става и ако пак имам киста ще пуснем изследваия и лечение благодаря ви много за всичко ЗА МЕН ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО...НЕМОГА ДА ВИ ОПИША КОЛКО МНОГО МИ ПОМАГАТЕ!!!ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ И ВИ СТИСКАМ ПАЛЦИ Hug Hug Hug

# 413
Стискам ти палци миличка всичко да е наред.
Честито на успелите момичета.

# 414
*Nadia*, честито, миличка  Hug!!! Стискам палци всичко да е ок  newsm10  и след 9 месеца да гушкаш едно прекрасно бебче  newsm32... За прегледа не се притеснявай - убедена съм, че ще те гледат с вагинален ехограф  smile3525... Успех   bouquet!!!

# 415
Аз имам едно въпросче - реших тоя път да пробвам с тест за овулация (знам ,че има такива теми и доста почетох , но искам да чуя и вашето мнение.) Иска ми се да започна от рано да се тествам , защото изобщо нямам идея с каква овулация съм ( късна , ранна) а пък последните два месеца ми дойде много по рано от обикновенно. Та въпроса ми е от кога да започна с тестотеве ( засега съм си взела две опаковки) Wink  Днес ми е 5- ти ден от цикъла.
На колко дена ти е цикъла? Моя беше на 24 дена и започнах с тестването от 7-8 ден

# 416
Да зависи от големината на цикъла, пък и то на кутийките има едни таблици, по-които може да се определи от кога да се започне тестването. По-принцип казват от 10 ден от цикъла Peace

# 417
des_1984,plana    Благодаря за отговорите!  bouquet
 Знам че има таблици на тестовете , но  ми се иска да започна по - рано за да не изтърва положителния тест . Последните два пъти   цикълът ми беше на 20-24 ден.   

# 418
Щом е толкова кратък цикъла ти ти предлагам да започнеш още веднага след като ти свърши или на 2 или 3 чист ден Peace
Успех
Аз видях два месеца положителен тест, но пък бебе няма и вече съм решила никакви тестове и температури. Т #Crazyака че всичко е божа работа

# 419
и аз съм решила този месец да пробвам с тестове за овулация, да видя поне дали имам такава   Mr. Green но нищо не ми е ясно, ще потърся инфо

Общи условия

Активация на акаунт