Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 364
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
здравейте,момичета.за съжаление при мен се оказа извънматочна и ме оперираха.днес се прибрах от болницата.много е тежко.не пожелавам на никоя от вас такива премеждия

Много съжалявам за това, през което се е наложило да преминеш. Бързо възстановяване  Hug

# 391
dominicana, толкова съжалявам! Прегръщам те и ти желая възможно най-бързо да се възстановиш и следващата ти бременност да ти донесе най-сладкото бебе!  Hug

mi6lena, защо все пак не се консултираш отново с лекаря си? Ако не си бременна, то има причина да не ти идва. Цъкълът ти със сигурност ще дойде от Дуфастона, но това не е решение на цялостния проблем. Доколкото помня и миналият месец имаше такова закъснение, на какво се дължеше?

# 392
Dominicana, съжалявам че така се е получило.
Бързо да се възстановиш и успех от тук нататък. 
  Hug

# 393
благодаря ви момичета за милите думи. Hug

# 394
dominicana - скорошно възстановяване , мила. Не се отчайвай следващия път всичко ще е наред.  bouquet

# 395
  • Бургас
dominicana  Hug Бъди силна...

# 396
Здравейте момичета, аз съм нова тук. От година и половина се опитвам да забременея. Преди 2седмици ходих на гинеколог. Всички изследвания са ми добри. И на съпруга ми също са добри. Трябва да ми дойде на 04.02 а от 5 дни имам ужасни болки в областа на яйчниците. Вечер се събуждам от болки. Пия нош-па но почти не ми помага. Отидох при личния и той ми каза че болките може да са от студа и ми изписа едни прахчета, но аз избягвам да ги пия, понеже ако има нещо да не навредя на плода. Възможно ли е въобще да съм бременна. Гърдите почнаха чак сега да ме болят. Въобще ако си направя тест толкова рано дали изобщо ще отчете някакъв резултат. Един два дни преди да почнат да ме болят яйчниците имах леко зацапване на тоалетната хартия.. Последния ми цикъл беше на 31.12. Моля ви дайте ми съвет какво да правя Simple Smile предварително благодаря

# 397
Възможно е да си бременна , но за тест е рано. Изчакай поне датата на м. Успех  Hug

# 398
ии още нещо да ви попитам колко дни да чакам за тест. Понеже ми идва на 35-тия ден. Него ли да чакам за тест или 28-мия

# 399
Щом си с 35 дневен цикъл, според мен, трябва да изчакаш поне до 35 ден и тогава тест  Naughty Да не говорим, че и 35 ден може е рано за тест, предвид това, че де факто няма да се води като закъснение дотогава  Thinking Успех!

# 400
dominicana, толкова съжалявам! Прегръщам те и ти желая възможно най-бързо да се възстановиш и следващата ти бременност да ти донесе най-сладкото бебе!  Hug

mi6lena, защо все пак не се консултираш отново с лекаря си? Ако не си бременна, то има причина да не ти идва. Цъкълът ти със сигурност ще дойде от Дуфастона, но това не е решение на цялостния проблем. Доколкото помня и миналият месец имаше такова закъснение, на какво се дължеше?

миналият месец имах фуликулярна киста на левият яйчник и липса на овулация...дойде ми след 20 дни закъснение и тя каза че след приема на дуфастона следващият месец(този сега) може да забременея по-лесно...но незнам и сега каза ако ми закъснява пак много да и званна и тя ще каже кога да ида...и каза след 15 дневно закъснение ако има тогава

# 401
а след приема на лекарствата видяхте ли дали кистата е изчезнала  Thinking явно не е щом отново имаш проблем с цикъла
трябва да премахнете кистата за да можеш да забременееш

# 402
Да ти кажа, mi6lena аз имах същият проблем.  Thinking
Няколко цикъла имах закъснения по 10-15 дни, а нямаше бременност. Отивайки на ехограф миналият цикъл се видя неспукан фоликул, т.н. фоликулярна киста. Де факто не съм имала овулация. След като ми дойде (без да пия дуфастон) си изследвах хормоните и се видя завишен пролактин. Почнах да пия лекарство за него и отново не ми дойде, но този път за щастие се оказа бременност.

Прости ти споделям, за да обърнеш внимамние на пролактина, който е един от виновниците за неспукани фоликули и невъзможност за забременяване.

Успех!

# 403
Здравейте отново,

аз се включвам, за да благодаря на plana и des 1984, затова че ми казаха да се кротна и да си изчакам времето за тест. Вчера беше последния ден, в който трябваше да ми дойде, и ... две чертички. Аз все още не съм го осмислила и не съм сигурна. Мислех утре пак да си направя тест и после да ходя на лекар. Естествено това си мислех снощи, но днес се чудя дали не е най-добре да ходя направо на лекар, защото по моите изчисления трябва да съм в 5 г.с. Но се чудя и дали да му давам да ми прави нормален преглед или само видеозон.

Стискам палци на всички кандидат мами! Дано всяка една много скоро да види двете чертички и след 9 месеца да гушне здраво и усмихнато бебче!

# 404
el1t0    успех мила ,..... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт