Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 346
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
marina81 честито и от мен леки девет месеца и дано всички останали ни споходи същото

# 466
На 5-ти трябва да дойде лелката-тази сутрин си правих тест и е абсолютно отрицателен.. Tired
Цикъла ми е абсолютно редовен,дали може да има фалшиво-отрицателни резултати заради прием на Дуфастон?

# 467
Едва ли Rolling Eyes, и аз си правих тест след прием на Дуфастон, който беше отрицателен и се оказа верен за съжаление Rolling Eyes
Но може хормоналните ти нива още да са ниски, за това да е отрицателен  Peace

# 468
Здравейте мили момичета,бях се отказала да пиша само Ви чета но днес реших пак да се включа. огнена стихия пак по едно и също време чакаме и двете дано всичко да е наред и този месец се получи така дългоочакваните  EFP.На мен трябва да не ми дойде на 4.02 нооо ще видим още небързам да се надявам.На вече успелите ЧЕСТИТО лека и безпроблемна и най красивите бебоци на финала smile3522 preggo  ylinfant.И честит празник на мамите които имат момченца newsm51

# 469
Ами аз отново се отказах-при толкова редовен цикъл като моят,щом сега няма и наличие на нещо като втора черта,няма тепърва да идва хормона...За мен лично обяснението за отрицателни тестове,които са станали в последствие положителни е при момичетата с нередовен цикъл-а при такива като мен, вече смятам,че хормона трябваше достатъчно да се е увеличил,за да се хване поне малко.
Ще трябва да се лекувам следващият един-два месеца,така,че месеца на любовта въобще няма да е моят месец.  Confused

# 470
Не се знае, може пък и да е станало, изчакай да ти закъснее Naughty

# 471
Лейди,то най-вероятно от Дуфастона ще ми закъснее...и ще се радвам като теб-без кръчмаря. Не си правя илюзии-предните месеци пак така се получаваше-няма втора черта,преди М, и М си идва...едно и също.
Хайде успех на всички! Да гушкате скоро бебоци!  bouquet

# 472
Здравейте момичета,първо ЧЕСТИТО НА БЪДЕЩИТЕ НМАМИ, лека брененност,аз не си правя илюзии че е станало този месец, но далбоко в мен се надявам като всяка от вас. Колкото до вапроса ми в предишният пост, смятах с калкулатора на бг мама и тои ми изчисли тази дата, както и да е.. трябва да ми доиде на 8-9 горе долу не съм много сигурна тъи като нещо ми се поизмести цикала от както се опитваме да правим фастъче(така казва милото), така че ще информирам, но наи вероятно не е станало нищо и този месец Sad. Аз не се включвам често, но ви чета редовно и се вълнувам с вас, лек ден на всички!  smile3525

# 473
Здравейте, симпатяги,

mi6lena, много ти стисках палци, сега се надявам да нямаш усложнения като кисти и подобни. Но си представям какво е - нито ти идва като хората, нито теста е положителен ... предполагам, че нищо друго не може да занимае съзнанието ти в момента. Иди на лекар - нека те прегледа, веднага ще се види, ако е киста. После пиши какво е станало.   bouquet

marina-81, честито, за нас в темичката е винаги обнадеждаващо, когато някой се похвали ... Наминавай понякога да кажеш как сте, иначе се наслаждавай на една прекрасна бременност.   preggo

# 474
Здравейте всички бъдещи и настоящи мами. Simple Smile
И аз като вас чакам чудото да стане. Чакам лелката след 5-ти и много се надявам да ме подмине. Вече имам някои от симптомите като - дърпане ниско долу, болки в гърдите и кръста, сънливост, но не смея да се надявам нито да си правя тест защото вече няколко пъти се разочаровах и ми беше много тежко.
Надявам се при всяка от нас в най скоро време да дойде по едно малко чудо  Praynig

# 475
ами ще видя първо дали цикалът ме ще избие нормално или ще спре...ако спре отивам веднага,а ако си дойде ще изчакам да ми свърши и ще отида на цялостен преглед Cry

# 476
Огнена стихия, не е така, както го мислиш  Grinning При първата ми бременност 5 дни преди датата имах отр.тест. Сега на самата дата теста ми беше положителен, но с едва забелижима ІІ-ра черта - по-бледо от това.  Ако го бях направила 1-2 дни преди това със сигурност щеше да е отрицателен.Стана наситена чак на 4-тия ден. Цикълът ми е много редовен и ову-то ми е на 12-13-ти ден.

# 477
Здравейте, за съжаление лелката посети и мен Sad

# 478
E.L.,ти поне си ми малко успокоение и надежда, че има още почти 3 дена. Трудно приемам паденията всеки месец-така и не се научих да не се впрягам. Ти имаше ли някакви симптоми,защото аз отново нямам-дори не ми се доспива много,поне на това се надявах..

# 479
  • София
Ами аз отново се отказах-при толкова редовен цикъл като моят,щом сега няма и наличие на нещо като втора черта,няма тепърва да идва хормона...За мен лично обяснението за отрицателни тестове,които са станали в последствие положителни е при момичетата с нередовен цикъл-а при такива като мен, вече смятам,че хормона трябваше достатъчно да се е увеличил,за да се хване поне малко.
Ще трябва да се лекувам следващият един-два месеца,така,че месеца на любовта въобще няма да е моят месец.  Confused
Наистина всеки път е различно. Споделяла съм и преди, че първия път теста ме хвана към 14 ден закъснение и то едва бледа черта, а сега на 5-я ден закъснение се появи съвсем ясна наситена втора чертичка. И аз съм с редовен цикъл.
Стискам палци на теб и всички останали момичета! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт