Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 344
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Аз защото първият път теста си показа още на 1-ви ден закъснение-сигурно щеше да си покаже  по-рано, понеже чертата си беше ясно видима...и така мисля.

# 481
Здравейте момичета!
Честито на тези, който са видели 2 чертички и успех на другите момичета.
Имам вече два положителни теста,но много ме притеснява това,че имам болки ниско долу-не постоянни ,но доста чести.При първата ми бременност имах проблеми първите три месеца и сега изобщо не смея да се зарадвам.А и трябваше да ми доиде на 30 и е още много рано за доки,на всичкото отгоре трябва да ходя до София-абе свило ми се сърцето дали всичко ще е наред...

# 482
Здравейте отново! Трябва да ми дойде на 5-ти, но нямам търпение и тази сутрин си направих тест. Сега съм още по-объркана. Появи се само контролната черта, но под определен ъгъл се виждат и очертанията на втора черта, която обаче е безцветна.  #Crazy
Въпросът ми към момичетата с отрицателни тестове е дали са виждали нещо подобно? Или просто аз прекалено много се взирам и започвам да си въобразявам? Embarassed

# 483
курабийка- стискам палци всичко да е наред и притесненията ти да излязат напразни! Praynig
 noranova_10 - повтори теста след няколко дни , а ако не ти се чака направи си кръвен тест . Peace Peace

Успех!  bouquet

# 484
Момичета аз отново се включвам, трябваше на 29 да ми дойде най-късно но няма нищо за сега, продължавам да съм с БТ 37.2-37.1, последният тест който правих беше на 31, но уви отрицателен, никога не ми е закъснявало толкова. Имам силно бяло течение и болки много ниско долу, днес мисля да отида на лекар.
Успех на всички и дано скоро видите двете чертички!

# 485
Курябийка, възможно е да те понаболява по принципр така че дано всичко този път да е ок Peace
Хана, най-добре ими на доки и дано да се върнеш с хубави новини!!!  Praynig

# 486
  Хана, прилича ми на бременност и го пожелавам на всички ви!
 Ако искаш можеш да си направиш кръвен тест.

# 487
  • София
Честито на всички бременилки! Дано всички се заразим от вашето чудо! Simple Smile
Включвам се и аз към чакащите да видят заветните 2 черти тези дни и нечакащите цикъла на 4ти. Симптоми почти никакви, наедрели и твърди гърди и от 10тина дни набождащи болки в яйчниците.

# 488
E.L.,ти поне си ми малко успокоение и надежда, че има още почти 3 дена. Трудно приемам паденията всеки месец-така и не се научих да не се впрягам. Ти имаше ли някакви симптоми,защото аз отново нямам-дори не ми се доспива много,поне на това се надявах..
Никакви  Laughing Дори и половината от тези, които имах предните месеци, този път ги нямаше. Бях убедена, че не се е получило. Теста си го направих ей така, по навик.
Докато не ти дойде винаги има надежда  Peace

# 489
marina-81, честито мила  smile3525!!! Желая ти лека, спокойна и безпроблемна бременност, а на финала - пухкаво, сладуресто бебоче  Hug ...

# 490
Здравейте, ако мога да ви попитам един въпрос: при резултати от ЧХГ тест 1.070 (при посочени норми 0.0 - 8.5), излезлият резултат значи едно цяло и 07, нали така? Искам да кажа, не значи 1070... Знам, че ми е тъп въпросът, но все пак искам да се уверя, че записването е правилно от тяхна страна. И което значи, че жената не е бременна, тоест резултатът е под горната граница.. (не става въпрос за мен) Simple Smile Благодаря предварително!

# 491
September, аз имах по-миналият месец същият резултат и беше абсолютно отрицателен-не бях бременна.

# 492
  • София
Здравейте момичета!
Честито на тези, който са видели 2 чертички и успех на другите момичета.
Имам вече два положителни теста,но много ме притеснява това,че имам болки ниско долу-не постоянни ,но доста чести.При първата ми бременност имах проблеми първите три месеца и сега изобщо не смея да се зарадвам.А и трябваше да ми доиде на 30 и е още много рано за доки,на всичкото отгоре трябва да ходя до София-абе свило ми се сърцето дали всичко ще е наред...
Честито, дано всичко е наред. А за болките и аз имах доста силни в 5 и 6 г.с., доки ми изписа нош па . Сега съм в 7г.с. и почти ги няма вече, дано да изчезнат. Стискам палци всичко да е наред.

# 493
Кога се появиха тези болки-преди да видите двете черти ли?

# 494
  • София
При мен болките започнаха на 5 ден закъснение, когато направих и теста. Този месец, за разлика от предишните нямах никакви признаци за бременност, само гърдите ми бяха твърде чувствителни , но аз съм с дотса силно изразено ПМС. Стискам палци, кога ти е датата?

Общи условия

Активация на акаунт