Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 340
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Не смея да препоръчвам нищо, за да не излезна виновна после, ако няма резултати, но мога да кажа, че от както ги започнах цикъла ми е точен като часовник - 28 дни и овулация на 14ти ден. Аптеката, от която ги купих се казва РОЗМАРИН на ул. Феникс Каниц № 4, София. Ако не помагат, то със сигурност няма и да навредят! Simple Smile Успех!

Ех, и този месец не ми помогнаха, току що разбрах Sad

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 16:36 от Dandiela

# 511
Кажи поне как се казват, защото тези които не сме от София да си ги намерим от тук, щом няма да навредят Rolling Eyes
Пък ще прочетем какво пише първо из нета за тях - ГУГЪЛ всичко знае  Wink

# 512
Ех, и този месец не ми помогнаха, току що разбрах Sad
[/quote]
Не се отчайвай, другият път Praynig

# 513
  • София
Тази лечителка Цонка Даскалова прави някакви собствени смески от по 10-15 вида билки, продава ги в едни големи пакети. Моя позната от Варна преди години забременя след години неуспешни опити само 1 месец след като беше започнала да ги пие. Тук също има мнения за нея:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=1983.0   

# 514
Миличка напиши ги тези билки  или поне какво да търсим в аптеката.Успех на всички.

# 515
Вчера теста за овулация отчете положителен , а днес отрицателен ( предната ми бременност д-р ме се следи постоянно и каза ,че овулацията ми е малка . Дано сме уцелили момента , но и  друго ме притеснява мен - днес като погледнах урината в пластмасовата чашка видях вътре като пресечен белтък и се зачетох в нета , това което намерих беше за вагинит  Cry.Много ми е притеснено - че ще се ходи на д-р ще се ходи , но трябва да знам дали е станало нещо, ако ще ми дават лекарства някакви. Confused Кога ли е удачно да отида на д-р веднага или да поизчакам?! newsm78
Успех на всички да видите много скоро  положително тестче за бременност.  bouquet

# 516
Ще ти вземат секрет,докато излезе резултат ще минат още 3-4 дена,кажи на лекарят че пробвате,аз така направих този месец и доктора се съобрази,с бактериална инфекция съм,но открита след като пробвахме и той ми каза да чакам да ми дойде-което уж трябва да стане утре-като ми дойде да почвам лечение-ако не ми дойде и се окажа бременна-ще се лекуваме сигурно по-нататък.

# 517
  • София
Миличка напиши ги тези билки  или поне какво да търсим в аптеката.Успех на всички.

Здравей миличка! Аптеката не прилича на аптека в истинския смисъл на думата. Тази жена първо говори относно проблема и после ти дава съответната комбинация. За стимулиране на репродуктивната система май има 2-3 комбинации, един пакет е 35лв. Казаха ми , че прави и ирисова диагностика, но аз не я попитах, а тя пък не ми предложи. Късмет от мен! Simple Smile

# 518
Момичета,внимавайте с т.нар. "билки за забременяване".
След месечен прием на въпросните отвари,да не се сдобиете с хормонален дисбаланс ,а после  месеци наред да лекувате последиците от собственото си лекомислие!
Както знаем билките дозирани правилно са лекарство,а неправилно-отрова! Stop
Аз лично не бих се доверила на непознати билкарки,а това,че при Пенка и Марийка е станало,не значи,че и при мен ще стане.(мое мнение) Peace

# 519
  • Бургас
Подкрепям поста на Мамчето с две ръце!!!

# 520
огнена стихия - благодаря ти!  bouquet До вчера нямаше нищо сигурна съм , от днес е така . Ще звънна утре на д-ра пък да видим какво ще каже. newsm78 newsm78
Подкрепям поста на Мамчето с две ръце!!!
Peace
И аз съм чувала за билики които навреждат вместо да помагат. Аз не бих пробвала Peace

# 521
  • София
Момичета, не искам да препоръчвам универсални средства, още повече, че не мога да се похваля още с резултат. Жената, която се занимава с тези билки не е някоя баячка, а е дипломиран фармацевт и дава точни указания какво количество и как да се приготвят.
Но държа да подчертая, че абсолютно същото важи за хапчетата и манипулациите, на които се подлагаме. Примери повече мога да дам за жени, предозирани с хормонални препарати, объркани диагнози и непоследователни процедури, предписани им от големи докторски светила.
След двумесечно лекуване на висок пролактин, аз се сдобих с всички странични действия, посочени в листовката на "най-пречистения" препарат.  Thinking
Дано не си губим дълго времето в лутане Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 10:50 от Dandiela

# 522
Как са момичетата, на които трябваше да им дойде днес?
При мен все още няма гости. Нямам търпение да дойде утре и да си направя тест...  Praynig

# 523
Здравейте момичета, записвам се нямам търпение да ви чета, честито на всички бъдещи мами  Crazy и дано да провлача крак, защото вчера направих втори тест и е  EFP, надявам се всичко да е наред и след около 8 дни трябва да отида на първи преглед  Praynig

# 524
stelisima  - Честито !!!  smile3501

Пожелавам ти леки и безпроблемни бременност и раждане.

Дано скоро и аз да се похваля със същото.  Praynig
Трябваше лелката да дойде днес но понеже не ми е редовна и отпускам няколко дни и дано не нойде.  Praynig

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 13:12 от wafi

Общи условия

Активация на акаунт