Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 339
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
 stelisima честито и леко и безпроблемно бременеене Wink
 Успех на всички чакащи!

# 526
Здравейте,
много ми харесва този форум от скоро го чета редовно, защото имам много въпроси свързани с бременността.
датата на последния ми цикъл беше на 29,12,2009г. закъснява ми вече около 10 дни.
Направих си тест преди 3 дни показа се втора бледа чертичка. Направих още един преди 2 дни показа същото.
вчера бях на лекар гледа ме с ехо граф и каза, че имам фоликул в десния яйчник. Каза да отида на 12 ти февруари да ме гледа пак,
но аз съм много нетърпелива и ако на някой от Вас се е случиво нещо подобно нека ми пише!
Само да добавя, че ние с приятеля ми искаме да забременея.Пробваме от 1 месец
Благодаря предварително.

# 527
датата на последния ми цикъл беше на 29,12,2009г. закъснява ми вече около 10 дни.
Направих си тест преди 3 дни показа се втора бледа чертичка. Направих още един преди 2 дни показа същото.
вчера бях на лекар гледа ме с ехо граф и каза, че имам фоликул в десния яйчник. Каза да отида на 12 ти февруари да ме гледа пак,
но аз съм много нетърпелива и ако на някой от Вас се е случиво нещо подобно нека ми пише!
Щом има бледа чертичка вероятно има бременност.Казвам вероятно защото зависи дали ще се развие,задържи и т.н.
Ако са те гледали с коремен ехограф и си имала по-късна овулация,затова може още да не се вижда.
Ако си нетърпелива(както пишеш)-пусни кръвен тест бета ЧХГ. Peace

stelisima,честити 2 чертички!  bouquet

# 528
  • София
Честито, stelisima! Лека бременност!

# 529
Честито stelisima лека и безпроблемнна бременност.Виолина стискам палци да е бременност.При мен още не е ясно трябва да ми дойде на 13 пък да видим дано не ми дойде.Успех на всички

# 530
ех, моми4ета видях 2 4ертикиии, видях ги, видях ги
 Joy
пожелавам на ви4ки ви до една моя резултат Heart Eyes

# 531
  • София
 Joy
Честито, миличка! Много се радвам! HugЛека бременност.

# 532
ЧЕСТИТО!ЛЕКА БРЕМЕННОСТ! СТРАХОТНО ЧУВСТВО ДА ЗНАЕШ ЧЕ СИ БРЕМЕННА! ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ В ТОЗИ ФОРУМ!
ИНАЧЕ И АЗ СЪМ ОТ ЧАКАЩИТЕ ОЩЕ  Nature Sunny

# 533
 Joy
Дано на всички желаещи им се случи чудото!
Честито, мила, лека и безпроблемна бременност!

# 534
Честито и от мен на всички видяли двете чертички.

# 535
благодаря, благодаря, да ви се връща
 Hug

# 536
Здравейте,
много ми харесва този форум от скоро го чета редовно, защото имам много въпроси свързани с бременността.
Само да добавя, че ние с приятеля ми искаме да забременея.Пробваме от 1 месец
Благодаря предварително.

и при мен е така само, че ме викат на 10.02 доколкото знам има вероятност около 15 % това да е фалшива бременност. надявам се при нас да не е така . желая ти успех

# 537
Честито на всички бъдещи маминки Hug

# 538
stelisima , dany 7 varna - честито, милички  smile3525!!! Желая и на двете ви лека и безпроблемна бременност и прекрасни бебоци на финала  smile3504!!! Успех и на всички чакащи момичета  newsm10!!!

# 539
deny7 verna честито и от мен.Хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт