Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Дани, честито и тук  Hug Лека и безпроблемна!  Hug

# 541
  • София
Честито, адашке и успешна бременност! Късмет на чакащите момичета, търпение и надежда...  Peace

# 542
Здравейте, честито на бремелинките.

Днес и аз видях  EFP и съм много много щастлива. От кога ги чакам  newsm44

За останалите - не се отчайвайте и при вас ще дойде и аз ги чаках дълго. Успех  newsm10

# 543
  • Варна
Какво става тук?! Много бремелинки този месец. Честито и лека бременност на всички и от мен! Като Ви чета се обнадеждавам. Аз не чакам на 07-08.02. Дано и аз да мога да се похваля като Вас. Успех и на всички други нечакащи!

# 544
Искам да попитам нещо ,значи закъснява ми с 2 дена ,но днес имам едно леко кафеникаво течение  та се чудя какво да правя дали може да съм бременна и да имам такова течение което изглежда все едно ще ми идва  Thinking ?Да отида за един тест ли ? По принцип цикъла ми е 28 дена ,а днес ми се пада вече 32 рия ден  за този месец дали мога да се надявам да съм бременна

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 15:55 от .Маги.

# 545
  • София
Искам да попитам нещо ,значи закъснява ми с 2 дена ,но днес имам едно леко кафеникаво течение  та се чудя какво да правя дали може да съм бременна и да имам такова течение което изглежда все едно ще ми идва  Thinking ?Да отида за един тест ли ? По принцип цикъла ми е 28 дена ,а днес ми се пада вече 32 рия ден  за този месец дали мога да се надявам да съм бременна
Направи тест, той ще покаже щом имаш закъснение! Успех!

# 546
Искам да попитам нещо ,значи закъснява ми с 2 дена ,но днес имам едно леко кафеникаво течение  та се чудя какво да правя дали може да съм бременна и да имам такова течение което изглежда все едно ще ми идва  Thinking ?Да отида за един тест ли ? По принцип цикъла ми е 28 дена ,а днес ми се пада вече 32 рия ден  за този месец дали мога да се надявам да съм бременна

Давай с теста, миличка и дано те зарадва резултатът!!!  Praynig

На всички, вече успели, честото!!!!  bouquet Hug

# 547
Браво момичета, нека всеки ден да има радостни новини.

# 548
Направи тест! Стискам палци!  Praynig

# 549
   Отивай за тест и най- хубавия резултат!
 На всички видели 2-те чертички честито!!!

# 550
благодаря ви моми4ета, така искам всеки ден да се хвалите с положителни тест4ета. поздравления
маги, направи ли тест? стискам палци  Praynig

# 551
еиииииииииииииииии браво момичета...дано всички станем част от вас Hug Hug Hug

# 552
Чакаме новини!

# 553
Момичета здравейте . От един месец бебеправим и сега съм силно притеснена. Трябваще да ми дойде около 30,01,2010, но за сметка на това от 26,01 имам леко кафяво зацапване ,което през последните 3-4 дни е малко по-силно. Преди седмица правих тест и видяхме с приятеля ми една леко забелевима втора чертичка ,от радост същата вечер дори не можах да заспя.След това правих още 3 теста и всичките отрицателни. Живеем в чужбина и на доктор съм чак на 11,02 . Много ми е тежко момичета ,страх ме е защото такова кафяво зацапване толкова продължително до сега не съм имала,хрумва ми какво ли не (разбира се иска ми се да е БЕБЕ) , но нищо не се знае !
Доста отпаднало се чувствам,топло ми е всякащ имам температура и от два дни много ми се спи.Според мен ако бях бременна теста трябва вече да покаже,ову засякох на 15,01 . Моля дайте си мнението ,поне докато отида на доктора !

# 554
мила не е задължително теста да покаже знам го от опит с първата ми бременност въобще не ми показа теста, след като се установи, че съм бременна един ден в третия месец си направих пак просто ей така и пак беше отрицателен. миналата година забременях тестовете пак не ми показаха   (за съжаление изгубих бебето) сега пак има голяма вероятност да съм бременна , но лекарката ме вика за повторен преглед и пак си правих тест и пак беше отрицателен, всичко зависи от ЧХГ -то което организма ти отделя . пази се и изчакай прегледа при специалист. успех

Общи условия

Активация на акаунт