Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 320
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Някаде бях чела, че 10 дни след ову е било възможно да се види втората черта(ако има бебе разбира се)
10 дена след ову единствения надежден тест е кръвен, даже някои казват 11-ти ден. Защото една имплантация се случва м/у 7-10 ти ден, съответно хормона ЧХГ започва да се отделя едва след това. Уринарните тестове не са чак толкова чувствителни.  Можеш утре, в другиден да идеш на кръвен ако си толкова нетърпелива, но аз бих те посъветвала да изчакаш дата си за цикъл, все пак остават още 3-4 дена и тогава да правиш тестове.
Иначе да не те плаша, но е напълно възможно да си бременна.
Дано обаче резултатът е такъв какъвто ти го желаеш и е най-добре за теб.
Мини да кажеш какво е станало след теста.

Благодря ти много, Бенджолина, за бързия отговор! Ще изчакам МЦ най-добре после уринен тест и ако има нещо тогава кръвен.Ще държа в течение.Лек ден на всички!  Hug  bouquet

# 586
Здравейте момичета! Чета ви редовно, но не пиша, защото няма с какво да се похваля. Всеки месец едно и също- МЦ, ОВУ, секс, надежда и ... накрая пак МЦ.
Този месец за първи път ми се случва нещо, което незнам дали ме радва или ме обърква още повече. Трябваше да ми дойде вчера (изключително ми е редовен цикъла), но като не ми дойде, вечерта направих тест- отрицателен. Днес все още не ми е дошло и направих още един, който първо беше отрицателен, а по-късно се появи и много бледа втора черта, но чак на 15-тата минута, а на теста пише, да не се отчита резултат след 10-та минута. Какво означава това? Дали съм бременна? Как да издържа до утре ,докато направя още един тест?   

# 587
  • у нас
ще трябва да издържиш или отиди си пусни кръвен Peace стискам ти палци Hug даже може би ще е по-добре да изчакаш ден два и тогава да направиш друг тест за да има време и хормона да се увеличи

# 588
sunny beach ще трябва да проявиш търпение, след един два дни направи още един тест Peace
Дано да се е случило чудото Praynig

# 589
Здравейте,
За пръв път пиша в този форум Simple Smile. Този месец за първи път с мъжа ми правихме опити за бебе. Окло 2 дена след приблизителната овулация започнах да имам болки в яийчниците, ниско в корема и изобщо да се чувствам по същия начин все едно всеки момент ще ми дойде(по принцип изпитвам силен дискомфорт преди настъпван на менструация), а има още време до датата за МЦ. Мисля си че е прекалено рано ако нещо е станало да се появяват първите признаци на бременност. Но от друга страна това състояние ме притеснява. Какво бихте ме посъветвали, дали да се обърна към лекар заради тези болки или да се надявам че са защото е станало оплождане  Embarassed

# 590
Здравейте,

чета редовно, но все още не пиша. Това, което ме вълнува в момента е идентично с Lucky_1.  Прочетох всички теми за признаци за бременност и вече си внуших май, че не ми се пие кафе... ще се радвам ако споделите подобен опит.
Благодаря на всички, за информацията с която помагате.
Чакам МЦ в събота /13.02./ и не издържам вече...  #Crazy

# 591
sunny beach, направи си тест след ден два и с първата урина.

# 592
sunny beach, да ти кажа, на мен отрицателните тестове са ми оставали с една черта и след 15мин и след 24 часа. Щом се е появила бледа черта, има вероятност да си бременна, а хормонът още да не се е повишил достатъчно. Повтори теста утре. Стискам палци  Peace

# 593
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 sunny beach, най-вероятно си бременна! Ако изобщо не ти се чака повече за тест варианта е да вземеш високо-чувствителен тест (хоум тест или престо) стискаш 4-5 часа без да ходиш до тоалетна и да пиеш вода и си го правиш, много е вероятно да покаже.  Peace Естествено най-добре да си изчакаш до утре. Успех и да се похвалиш!

# 594
Благодаря ви, момичета за подкрепата и за надеждата, която ми вдъхвате! Умирам от нетърпение и вълнение! След около 2 часа ще излизам да пазарувам, че синът ми ще има рожден ден , и ще купя и тест. Дано да е положителен! Ще докладвам.
Успех на всички , очакващи двете чертички и лека бременност на тези, които вече са ги видяли!

# 595
Мисля, че вече мога да се похваля! Grinning
Направих един шуър чек и пак излезе мнооооооого бледа втора черта, само че, този път в рамките на петте минути. Май вече съм по-спокойна.
И все пак ... докато доктора не каже... 

# 596
sunny beach честито,  smile3525, леки 9 месеца ти пожелавам

# 597
sunny beach тихичко честито

# 598
Честито! Днес имаш двоен повод за празнуване!   bouquet

# 599
sunny beach - тихичко честито и ат мен. Лека и безпроблемна бременност.  bouquet
На мен днес ми е много странно с едно гадене съм , а е много рано за тестове ( не чакам да ми дойде на 20,02). Praynig

Общи условия

Активация на акаунт