Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
днес си взех тест, който потвърди експеримента, който като прочетох от вас си направих със содата. Появи се 2 чертичка  Party Надявам се всичко да е наред!

# 601
Благодаря ви момичета! Честито и на kat88 ! Дано много скоро и вие се похвалите!

# 602
 Честито и от мене на виделите   EFPЛека бременност!

# 603
Здравейте! Да попитам случвало ли се е на някоя от вас седмица преди евентуална М. да изпитва силни болки ниско и болки в кръста? Този месец бебеправехме, да смея ли да се надявам?

# 604
  • София
Ами този въпрос и на мен ми се върти цял ден в главата, защото снощи (8 дни преди да ми дойде) така здраво ме заболя коремът ниско долу, както и ти описваш, че се наложи да пия ношпа, че не можех да заспя от болки. Имам и болки леки в кръста, но не знам дали не са от честото навеждане, което правих вчера  newsm78
kat88, честити две чертички  Hug Сподели моля те опитът със содата, че го четох някъде, но забравих къде и колко време преди евентуалната дата на МЦ го направи  Heart Eyes

# 605
Здравейте! Да попитам случвало ли се е на някоя от вас седмица преди евентуална М. да изпитва силни болки ниско и болки в кръста? Този месец бебеправехме, да смея ли да се надявам?
случвало ми се е, но за съжаление не беше от бременност  Rolling Eyes

# 606
Честито kat88  и sunny beach! Аз тази вечер си направих "One step pregnancy test" , и веднага си ми показа +.  Не чакам за събота и искам да ви попитам дали има ли сред вас такива, които им е показал преди датата и после евентуално е изчезнал? Дано не!

# 607
Честито kat88  и sunny beach  лека и безпеоблемнна бременност

# 608
Честито на новите бремелинки!   bouquet

# 609
случвало ми се е, но за съжаление не беше от бременност  Rolling Eyes

И на мен ми се случи днес и сега съм в цикъл за съжаление. Даже имах и леки болки в гърдите, което е рядко явление при мен.
Но при теб може да е различно, да не се отчаяш сега?

# 610
kat88  и sunny beach,  честито и на двете ви   bouquet!!! Лека и безпроблемна бременност  Hug  Peace!!!

# 611
Благодаря ви за пожеланията, дано всичко да е наред! А що се отнася до содата около 10 дни след бебеправенето е направих. Еми пишкаш в 1 чашка и слагаш сода, това е Simple Smile Успех и дано и ти се похвалиш!  Hug

# 612
Venisss, каквото стане - стане... Няма да се отчайвам. Признавам, че ми се щеше да чуя че това са симптоми за бременност. Времето ще покаже.

# 613
Искам да ви попитам нещо от 3 години чакам  EFP, и този месец трябваше да ми доиде на 04.02.2010 но още нищо БТ ми е между 37.00-37.3 само днес е 36.9, правих си 4 различни марки теста и всичките покават втора чертичка но много бледа.Възможно ли е да съм бременна и след 9 дена закъснение чертичката да е бледа Cry

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:35 от galkaaa88

# 614
galkaaa88 нищо, че е бледа, положителен е  Peace честито

Общи условия

Активация на акаунт