Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 309
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
mssina брои се от деня с реално кървене, т. е. днес, до колкото разбирам от поста ти. Успех следващия месец  bouquet

# 166
Дилянка, да не си попаднала на новият Шуър Чек? Модернизиран е, не е с касета на която да капваш урината чрез пипета, а ми е тип писалка и пишкаш директно върху него. Наистина е по-скъпичък.

# 167
Beba81 казваш Противозачатъчните не лекуват хормоналния дисбаланс,Обаче на мен от началото на самия ми цикъл е така,ту го има ту го нямя. Правиха ми хормонални изследвания и при колкото и лекари да ходя всеки предписва противизачатъчни табалетки като терапия, които пия вече почти 2 години.При последните няколко прегледа се консултирах с моята лекарка(понеже планираме бебе)и тя ми казва че първите 3 месеца е много по голям шанса за забременяване след спиране на таблетки(цитирам лекаря:"Предписваме таблетки на двоики които опитват но без резутат.След 3 месеца прием шансът за забременяване е доста голям през първите 3 месеца след спиране на таблетките")"дано ме разберете.Аз ли съм заблудена  или наистина има такова нещо.Още повече че не за пъви път приемам противозачатъчни но никога след спирането им не ми е закъснявало.

# 168
Здравейте пак. Оказа се, че това при мен не е цикъл. Не зная какво е. Утре съм на преглед при д-р Ташков от Тина Киркова. Дано не е нещо лошо, а да ни зарадва с хубава новина или ..... поне цикъл...

# 169
Beba81 казваш Противозачатъчните не лекуват хормоналния дисбаланс,Обаче на мен от началото на самия ми цикъл е така,ту го има ту го нямя. Правиха ми хормонални изследвания и при колкото и лекари да ходя всеки предписва противизачатъчни табалетки като терапия, които пия вече почти 2 години.При последните няколко прегледа се консултирах с моята лекарка(понеже планираме бебе)и тя ми казва че първите 3 месеца е много по голям шанса за забременяване след спиране на таблетки(цитирам лекаря:"Предписваме таблетки на двоики които опитват но без резутат.След 3 месеца прием шансът за забременяване е доста голям през първите 3 месеца след спиране на таблетките")"дано ме разберете.Аз ли съм заблудена  или наистина има такова нещо.Още повече че не за пъви път приемам противозачатъчни но никога след спирането им не ми е закъснявало.

# 170
ЗдравеЍте мили мами ,за пръв път се включвам в темата.Поздравявам всички коЍто вече са видели двете чертички и пожелавам на всички останалида им се случи същото.Ние с моя мъж се опитваме вече шест месеца но няма резултат за сега.Надявам се скоро и аз да се похваля.Успех на всички и стискам палци.

# 171
леле момичета от два дни имам страшно главоболие,имам чувството че  цялата горя...а когато си премеря температурата все си е на 36.6...имам чувството,че мозакът ми се отделя от черепа...чак вечер немога да спя...и съм страшно изнервена #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 172
Здравейте моми4ета,
4естито на вси4ки бъдещи мами:)
Ние с мъжа ми много искаме бебе.....но досега не се полу4ава.Но този месец забелязвам едно доста засилено бяло те4ение(и ми закъснява с 5 дена),та се 4удех дали някое моми4е което е забременяло не е имало този "симптом".Знам 4е за всеки си е индивидуално,и един тест 6те ми отговори то4но,но искам да из4ам още малко...
Предварително благодаря и лека ве4ер:)

# 173
  • София
***Aia , направи тест. При мен наистина има засилено течение, но не съм го отчитала като симптом. На 3-я ден теста ми показа "-", а на 5-я вече беше "+''. Вече минаха 8 дни откакто трябваше да ми дойде и все още не мога да повярвам, че съм видяла двете чертички и че има малко създание в мен, хем веднъж съм го изпитала.
Пожелавам на всички това щастие, всеки рано или късно ще стане мама, вярвам в това. Hug ви, милички!

# 174
Здравейте моми4ета,
4естито на вси4ки бъдещи мами:)
Ние с мъжа ми много искаме бебе.....но досега не се полу4ава.Но този месец забелязвам едно доста засилено бяло те4ение(и ми закъснява с 5 дена),та се 4удех дали някое моми4е което е забременяло не е имало този "симптом".Знам 4е за всеки си е индивидуално,и един тест 6те ми отговори то4но,но искам да из4ам още малко...
Предварително благодаря и лека ве4ер:)

Имах бяло течение по - време на първата бременност. Просто си направи тест, и всичко ще се разбере. Успех, и да пишеш.

# 175
  • София
Дилянка, да не си попаднала на новият Шуър Чек? Модернизиран е, не е с касета на която да капваш урината чрез пипета, а ми е тип писалка и пишкаш директно върху него. Наистина е по-скъпичък.

Май новия се опитаха да ми продадат, обаче аз не си го взех и сега чакам геройски да НЕ ми дойде тия дни.

# 176
bodiin , на мен искаха да ми изпишат противозачатъчни, за да потиснат дейността на яйчниците, тъй като правех едни фоликулярни кисти.Реално, когато приемаш противоачатъчни няма овулация.А в момента, в който се спрат, започва отделяне на яйцеклетки, и наистина е възможно да се збременява по-лесно.
Лекарката ми обясни, че няма как да се регулират хормоните от противозачатъчни  newsm78
Не знам, написах ти, понеже толкова съм се лутала по лекари, но разбира се по-добре да питаш специалист.
Има сега едни хапчета Фертилаид  за мъже и за жени съответно, някои момичета се повлияват доста добре от тях.Не правя реклама, но проечетох добри отзиви.Може да питаш доктора дали ще ти помогнат.А аз ти пожелавам сроро да те зарадват две чертички.

***Aia , аз нямам течение, но когато забременях имах, и то обилно.Така че, дано и при теб да има хубави новини.

# 177
като стана на въпрос това течение...незнам дали съм бременна още е рано  да се каже..но имам много силно бяло течение и то един ден след това кафявкото ми се появи...и е прозрачно Embarassed

# 178
като стана на въпрос това течение...незнам дали съм бременна още е рано  да се каже..но имам много силно бяло течение и то един ден след това кафявкото ми се появи...и е прозрачно Embarassed
Това най вероятно е ЦС. ДАже съм почти сигурна.
Това прозрачното разтегливо ли е като го хванеш между пръстите и ги раздалечиш?
Ако е така, то не си бременна , обаче всеки момент ти предстои овулация тези дни, така че хващай мъжа и работете здравата.

# 179
няма как да е овулация,защото на мен трябва да ми дойде на 18.01...мисля че бая отдавна е минал периода на овулацията.И да прозрачно и разтегливо...без мирис!

Общи условия

Активация на акаунт