Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 408
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
puffleta как издържаш да не правиш тест  Shocked 

# 256
здравейте и от мен аз сам с 3 дневно закъснение но нямам кой знае какви симптоми само напрегнати гърди и странни вкусови качества изпитвам желания за определна храна и щом я хапна ми е безвкусна или със странен вкус Peaceтози месец хванахме увото с помощта на фоликулометрия и се потрудихме доста Praynig Praynig Praynigдано чудото е станал;о и този месец бъде нашия Hug Hugстрах ме е за тест още ще изчакам поне 10 дни закъснение
EFP Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover EFP

# 257
И аз това се чудя  Thinking  Simple Smile
Ей сега обаче хвърлих един боб, който ми показа, че скоро пуфлетка ще извади положително тестче  Whistling  Mr. Green  Hug  Praynig

# 258
И аз това се чудя  Thinking  Simple Smile
Ей сега обаче хвърлих един боб, който ми показа, че скоро пуфлетка ще извади положително тестче  Whistling  Mr. Green  Hug  Praynig

а дано да ти е верен боба  Joy
стискам палци

# 259
kastaliq мила хвърли и за мен един боб да видим на мен какво ще покаже

# 260
kastaliq,nezemnata ами мисля да поизчакам малко,за да не се разочаровам отново благодаря ви момичета за стиснатите палци дано скоро видите заветните EFP newsm44 newsm44 newsm44

# 261
mi6lena - добри неща вещае боба  Mr. Green
Ако позная, дай боже  newsm17 , да ме поръсите с прашец  Rolling Eyes  Mr. Green

puffleta - ти си първа  smile3534. Похвали ни се с  EFP и повлечи краче  Hug

# 262
kastaliq,nezemnata ами мисля да поизчакам малко,за да не се разочаровам отново благодаря ви момичета за стиснатите палци дано скоро видите заветните EFP newsm44 newsm44 newsm44
признавам те за герой  Joy с изключително търпение

# 263
Ако позная, дай боже  newsm17 , да ме поръсите с прашец  Rolling Eyes  Mr. Green

Надушвам, че тази година ще е много плодородна.

# 264

леле ама наистина ли...какво точно?Леле ти направо ме направи много щастлива...дано дай боже скоро на всички

# 265
момичета дори незнам колко закъснение да чакам...страх ме е за тест...страх ме е за кръвен...страх ме е за всичко,повечето нямате търпение да се тествате,а аз дори неискам предпочитам да си чакам... newsm78 Cry

# 266
момичета дори незнам колко закъснение да чакам...страх ме е за тест...страх ме е за кръвен...страх ме е за всичко,повечето нямате търпение да се тествате,а аз дори неискам предпочитам да си чакам... newsm78 Cry
аз този път съм същаъа,но си мисля newsm78утре да спретна едно тестче...цикъла ми не е от най редовните Praynig Praynig Praynigгърдите ми ще се пръснат

# 267
и моя цикъл не е от редовмите знам само,че може да закъснее,но не и да дойде по-рано...но ме е страх миналият месец се побърках и сега незнам...ще почакам поне да стане 10 дневно закъснение и тогава за сега е само 4 дни.А аз дори нищо не ме боли...нито гърдите,нито корема,нито яйчниците...нищо само глават ме боли много от време на време и това е Rolling Eyes

# 268
аз също се бях зарекла за 10 дневно закъснение,но понеже утре съм рожденичка реших да пробвам пък каквото сабя покаже Praynig Hugпожелавам и на теб да скоро да се похвалиш

# 269
аз също се бях зарекла за 10 дневно закъснение,но понеже утре съм рожденичка реших да пробвам пък каквото сабя покаже Praynig Hugпожелавам и на теб да скоро да се похвалиш

мерси много мила...даже да ти кажа вече ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!и най-искренно ти пожелавам  две ярко червени чертички bdbaloni bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт