Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 394
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
благодаря ви милички за всичко хайде искам да ви поръся с малко прашец  но незнам как става някой би ли ми казал

# 286
puffleta как издържаш да не правиш тест  Shocked 
И аз това се чудя  Thinking  Simple Smile
Ей сега обаче хвърлих един боб, който ми показа, че скоро пуфлетка ще извади положително тестче  Whistling  Mr. Green  Hug  Praynig
Позна моя боб  Mr. Green  newsm44 smile3521
Честито и тук, мила ми Пуфлетке   bouquet Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче след 9 месеца  Hug

мила ми касталия ще видим след около 5 дни дали си познала и за мен Hug

# 287
kastaliq освен и аз да се възползвам от твоя боб  Mr. Green

# 288
благодаря ви милички за всичко хайде искам да ви поръся с малко прашец  но незнам как става някой би ли ми казал

Честито и от мен и за рожденния ти ден.
Пожелавам ти само приятни моменти от тук нататък.

Mi6lena, твой ред е, искрено ти го желая.

# 289
puffleta Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и любов.
Честито и за бледата чертичка, нищо че е бледа, важното е, че я има.  Hug

# 290

Честито и от мен и за рожденния ти ден.
Пожелавам ти само приятни моменти от тук нататък.

Mi6lena, твой ред е, искрено ти го желая.

дано миличка...дано даже може и вие преди мен...

# 291
puffleta ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН всичко каквото си си пожелала да се сбъдне  и скоро да се похвалиш с две чертички

# 292
puffleta ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН всичко каквото си си пожелала да се сбъдне  и скоро да се похвалиш с две чертички

newsm78 ....ама тя вече се похвали с двете чертички ...днес  Mr. Green

# 293
puffleta ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН всичко каквото си си пожелала да се сбъдне  и скоро да се похвалиш с две чертички

newsm78 ....ама тя вече се похвали с двете чертички ...днес  Mr. Green

да сега 6те 4акаме да се похвали със сърчице Hug Hug Hug

# 294
  • София
puffleta, честит рожден ден! Само хубави мигове да изпълват дните ти. Страхотен подарък си получила за рождения ден, най- прекрасния. Много се радвам и те  Hug! smile3525

# 295
Ей сега обаче хвърлих един боб, който ми показа, че скоро пуфлетка ще извади положително тестче  Whistling  Mr. Green  Hug  Praynig
Честито и тук, мила ми Пуфлетке   bouquet Пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност и прекрасно здраво бебче след 9 месеца  Hug

Tи си следващата!!!  Mr. Green Моят боб не греши!  hahaha
И като видиш двете четрички, минаваш през тази темичка да ни се похвалиш и след това бегом към отчетните  Naughty
Разбрахме ли се... newsm78  Hug

# 296

Tи си следващата!!!  Mr. Green Моят боб не греши!  hahaha
И като видиш двете четрички, минаваш през тази темичка да ни се похвалиш и след това бегом към отчетните  Naughty
Разбрахме ли се... newsm78  Hug

непременно мила ми касталия...май на мен ти ще си ми късмета...и ако е така няма да те забравя  никога (е не че ако не е прав боба ще те забравя),но ако си права ще се отчета...че ти такова спокойствие ми донесе Hug Hug Hug

# 297
puffleta - Честит рожден ден !   bouquetБраво страхотен подарък! Peace Peace
kastaliq  - може и и аз да се наред за един боб?  Wink Wink 

# 298
Момичета, много съм развълнувана ...
Първо да честитя на puffleta, както и на тези, които знаят, че вече са щастливи бременни  pregnant  preggo
Второ да пожелая на другите да ги сполети същото щастие.

Сега да разкажа за себе си, защо се вълнувам ... Имам определено болезнени (ПМС), но и доста наедряли гърди. БТ днес не е спаднала, лут. фаза ми е 12 дена (само веднъж до сега от 1,5 год е била 13 дена). Утре би трябвало да ми дойде, но имам някакви съмнения, че това ще стане, въпреки отрицателния тест от днес сутринта. Последните 4 дена се будя рано сутрин, тази сутрин обляна в пот и мнооого ме боляха гърдите ... Излизат ми болезнени пъпки една до друга на брадата (при ПМС понякога една). От днес ме мъчи жаждата - от там и честото пишкане, де.
Много ми се иска да съм бременна и този път всичко да е наред, защото имам 2 спонт. аборта в 5-6 г.с. Днес е 12 ден след Овуто, пия Бромокриптин (леееко завишен пролактин, но нищо сериозно) и трябва да го спра веднага при бременност, теста сутринта беше отрицателен. Ако до понеделник не ми дойде - няма какво да е... Толкова много ми се иска ... Момичета, дойте съвет, иначе ще откача ... (Кръвен не мога да направя - тук никой няма да ме вземе на сериозно - не съм в БГ, май за съжаление)

Благодаря ви за разбирането и изслушването! Няма нищо по-ценно от това ...   bouquet

П.С. Исках само да добавя, че съм правила ген. и имун. изследвания, както и хормонални - всичко е ок. За това вече не се притеснявам.

# 299
  • Бургас
mausidreams , дано предчувствията ти се сбъднат!!!
Май утре-вдруги ден ще честитим на теб  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт