Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 328
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Здравей, COCO!
Видях, че си в Лондон. Коя марка тестове ползваш? Аз в сряда си направих един Sure check и ми се стори, че видях втора черта.  Blush Вчера направих още един тест, купих го от Boots (тяхна марка Twin pack pregnancy test), но излезе отрицателен.  Sad Четох в нета, че на доста бременни е показал фалшив резултат. Така че пробвай с различна марка тестове (ако вече не си го направила).
И на мен още не ми е дошло. Утре пак ще се тествам.
Успех!

# 556
  • Варна
Температурата ми днес падна на 37.00, а вчера беше 37.40. Това означава край на надеждата и този месец нали? По принцип днес трябваше да ми дойде лелката, още не е, но имам болки в корема, което означава евентуално утре да чакам нали? Мразя е тази лелка!!! Така се надявах. Поддържах доста високи температури и мнооого се старахме.  Пожелавам на другите НЕчакащи повече късмет!

# 557
Здравей, COCO!
Видях, че си в Лондон. Коя марка тестове ползваш? Аз в сряда си направих един Sure check и ми се стори, че видях втора черта.  Blush Вчера направих още един тест, купих го от Boots (тяхна марка Twin pack pregnancy test), но излезе отрицателен.  Sad Четох в нета, че на доста бременни е показал фалшив резултат. Така че пробвай с различна марка тестове (ако вече не си го направила).
И на мен още не ми е дошло. Утре пак ще се тествам.
Успех!

Здрасти ,аз също правих тези на Боотс които са тяхна марка и по два в кутия,правих и дигитални ,но този на когото видях бледа втора черта беще в розова кутия ,не му помня името струва към 7 паунда . Току що ми дойде ,поне така си мисля ,вече е доста по силно въпреки че пак преобладава кафявото .Утре отивам при личната въпреки че часа ми е за четвъртък ! това е за сега . Успех на теб и на всички други стискам палци за само положителни тестове !!!!

# 558
Как сте, кандидат майчета?
На мен още не ми е дошло, но нямам възможност да изляза да си купя тест. Реших да пробвам с домашния тест със содата.  Laughing Кипна ми.  Wink Направих си експеримент с урината на сина ми -- при него нямаше никаква реакция. Дано тази бабина дивитина се окаже вярна.  Praynig

# 559
Как сте, кандидат майчета?
На мен още не ми е дошло, но нямам възможност да изляза да си купя тест. Реших да пробвам с домашния тест със содата.  Laughing Кипна ми.  Wink Направих си експеримент с урината на сина ми -- при него нямаше никаква реакция. Дано тази бабина дивитина се окаже вярна.  Praynig
Дано да е бременост!  Praynig Аз ако бях, нямаше да издържа и щях да изтичам за тест!  Wink

# 560
Здравейте мами.Имам питане.Дойде ми на5.02,вървя ми ина 6.02,а на 7.02 съвсем малко такова нещо не ми се беше случвало newsm78.Чух се с мов доктор и той ми каза да пия но-шпа и да отида в сряда да ме види дали не е бременност,незнам какво да мисля Thinking

# 561
Стискам палци -  да е бременност. Peace Peace

# 562
Забравих да кажа че ужасно ми се гади.Претеснява ме това кръвотечение което беше но ще чакам до сряда

# 563
Валка, стискам палци!

# 564
момичета днес бях на преглед,доки каъа,че всичко е наред и явно проблема е от хормоните...и сега ще ходя да ги изследвам...да видим кой от всики не е наред и така...сега сзм доста по-спокоина Hug Hug Hug

# 565
момичета днес бях на преглед,доки каъа,че всичко е наред и явно проблема е от хормоните...и сега ще ходя да ги изследвам...да видим кой от всики не е наред и така...сега сзм доста по-спокоина Hug Hug Hug
Нали знаеш кога се изследват.

# 566
Здравейте,

днес правих кръвен тест, на 28-мия ден от началото на предния цикъл, и стойността е 4.330 mU/ml. Като гледам нормалните стойности 0.0 - 8.5, значи ли че със сигурност не е бременност? Чудех се дали толкова рано може да има реален резултат. Принципно цикъла ми е на 32 дни, но последната седмица беше доста странна и затова направих теста. Цяла седмица имах ужасно главоболие, глад, недоспиване, и притъпена болка ниско долу в ляво. Сега е само болката и поне доколкото ми е известно от 3 дни си поддържам температура м/у 37-37,4 без изобщо до се чувствам зле. Бременността изглеждаше като разумно обяснение, но май е нещо лошо. 

# 567

Много се радвам за теб, мила.
От тук нататъка само спокойствие и всичко ще се нареди.
Успех!

# 568
naronova и аз про4етох за този тест със содата и реших да пробвам от любопитство. НЕ чакам да ми доѝде на 14.02 преди това си правих тест PRESTO и имаше прозрачна чертичка и на 2-та които направих,но другите не ми улавят бременност тъй като има доста време, но реших да не правя кръвен. Та и на мене содата ми кипна , а дано да сме успяли! Иначе коѝ знае какви признаци нямам - освен ужасно болезнени и подути гърди с огромни вени болка в кръста и опашката и подут корем и започнах вечер да излачшам страшна топлина. Успех на всички и повече  EFP

# 569
забравих и още нещо - не мога без кафе, а отскоро изобщо не сам изпитвала нужда да пия и ми е горчиво дори и след 3 захарчета!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт