Бременна ли съм - тема за бързи въпроси и отговори 3

• 46 306
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами.Въпросчето ми е следното-от 1 месец работим за второ бебе ,вече ми закъснява с 2 дена,а по принцип мц винаги е точен.Направих си вече 3 теста от който всичките са отрицателни.Може ли да грешат?Благодаря предварително за отговора.

# 646
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами.Въпросчето ми е следното-от 1 месец работим за второ бебе ,вече ми закъснява с 2 дена,а по принцип мц винаги е точен.Направих си вече 3 теста от който всичките са отрицателни.Може ли да грешат?Благодаря предварително за отговора.
Изчакай още 2-3 дни закъснение  и пак направи тест.

# 647
Ваня М от опит знаем, е тестовете понякога могат да ни заблудят.Така че е напълно възможно и ти да си една бъдеща мама, просто да си имала късна овулация.Наистина изчакай още малко и ти желая да видиш двете чертички!

# 648
А ако пробвам с кръвен той дали ще е сигорен.Направо ще ме побърка това чакане.

# 649
Благодаря за пожеланието

# 650
Кръвният тест е по-точен показател, няма лошо да си направиш  Peace

# 651
Сега мога ли да го направя или е рано.

# 652
ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

* Тези стойности са само НАСОЧВАЩИ – при всяка жена новата на ЧХГ могат да нарастват различно.

Разбира се, че можеш да го направиш.От трета гестационна седмица има ориентировъчни стойности, които сочат бременност.Кръвният тест е по-сигурен от уринарния.

# 653
  • Варна
sladkataaa, случва се. Много момичета се оплакват от болки ниско долу в корема. И мен ме боли от няколко дни, и главата ме боли, всичко все едно ще ми дойде всеки момент, а още няма нищо. Ще видим какво ще стане Whistling

# 654
Момичета днес съм тъжна
Направих си тест и има само една черта.
Вчера не ми се бе превидяла бледата черта , а днес само една 
Искам бебче а защо нестава..... и не мога да престана да мисля за това 
Късмет на другите който чакат двете чертички !!!

# 655
sladkataaa , не губи надежда, нали все още лелката не е дошла... Hug
Аз съм с всички ПМС, и то от седмица, а така искам да не дочакам гадната лелка Sad
И не мога да престана да мисля за това, работя, работя, а акъла ми все там, ужас  newsm78

# 656
Имам леко кафеникаво зацапване, и корема на моменти ме боли  Sad сигурно ще ми дойде  Cry
Но ми е странно защо на вчерашния тест се виждаше, макар и бледо ,втората черта newsm78
Стискам ти палци лелката да не идва при теб.Ако всичко е положително, провлачи крака и мен да ме споходи щастието, че нещо започвам да се отчайвам

# 657
Мен от седмица ми се гади ( не само сутрин) , а от 3 дни ме боли много и кръст, гърди  и корем(това не ми се беше случвало от преди да родя).
Тая сутрин си направих шуър чек и беше "-"    Confused  По принцип на теста пишеше от първи ден на закъснението , а аз не чакам на 20-ти . Силно сенадявам да е било рано за теста  Praynig
Успех на всички и дано скоро всички се похвалим с положителни тестчета. Praynig

# 658
gabriel2 дано е рано за теста и следващият да е  EFP.Стискам палците Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ванче, какво става? Дано и при теб да има усмивки!

# 659
Утре ще си направя отново тест.Дано най после да ме зарадва,че вече направо ще се побъркам.Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт