Отговори
# 600
  • Пловдив
Алоха,момичета.... Rolling Eyes

dennis, браво на вас за леката Баба Шарка! При нас протече по същия начин и не се измъчихме.
Нашата ваканция също ще е август...вече почти сме организирали всичко. Hug
Разписвай се по-честичко и ще мине депресията! Hug
mama_meggie , бързо зарастване на раните на Лаци! Боец е той...на кой ли се е метнал... Wink
venush, много красиви морски снимки! Ние бяхме на Тасос и надолу ....по-близо ние в онзи район когато решим да ходим за 2-3 дни! На нас Гърция от много време ни е любима дестинация и обичаме да откриваме нови местенца с типична кухня и бит, където няма стълпновение от туристи! Принцесата ти е прекрасна!
Rени , разказвай за концерта....дивяхте ли яко....снимки..... Sunglasses
Базел, честит РД на патерици! Много здраве и щастливи мигове! Hug

Днес беше първото ни тържество на голяма сцена в Кукления театър. Вълнувах се като .......абитюрентка... Wink Mr. Green и ще си призная само пред вас,че в тъмнината на залата, когато Додо излезе на сцената си поплаках мъничко. Бяха леко стреснати и разконцентрирани децата, но се справиха страхотно и с народните танци и с приказката за животните,която представяха (Стенли беше тигър)! Прекрасно тържество и много вълнения! Приятни почивни дни!

П.С. Честито на всички,които носят името Константин и Елена!

# 601
  • София
Я да раздвижим малко тука...

steli-ssd И мен разплака...предполагам какво ти е било да видиш тигърчето на сцена.
Венуш, чудни снимки, личи си че добре сте изкарали.

Май повечето тука отхвърлиха варицелата, но на мен хич не ми до това. И без това имунната система на всички ни е снижена. Още седмица и ще пращам Вики при баба й, да видим дали там ще е по-добре. Има една остатъчна кашлица отвреме навреме.

Ние изкарахме супер в УК. Сватбеният ритуал в църквата беше както съм гледала по филмите, доста дълъг, но Вики издържа без да гъкне, на мама голямото момиче. Сватбата беше в едно старо имение. Децата се наиграха на воля в тревата. Няма да ви казвам как бях облякла Вики, с 2 чорапогащника, с палтенце, а в същото време имаше босо момиченце на около 1,5 г. , момченца по ризи с къси ръкави...Ама нали страх лозе пази хихих. Вечерята беше в една специално направена тента, имаше за всяко дете торбичка с играчки да се занимава. После в библиотеката на имението сервираха чай, кафе и сирена. В салона имаше огромен шоколадов фонтан, до който прекарахме доста време. Вечерта имаше шотлански танци с жив оркестър и инструктор, защото младоженеца беше шотландец. Шотландските гости много ентусиазирано танцуваха техните си танци, но и другите не останаха по-назад. И накрая всички направиха шпалир с балони пълни с хелий и светещи топчета вътре, младоженците минаха и всички пуснаха балоните в нощното небе - много красиво. За първи път присъствам на англо-шотландска сватба и ми беше много интересно, забавно и приятно.

Отиваме на разходка сега. До скоро.

Последна редакция: сб, 22 май 2010, 11:26 от bazel

# 602
Здравейте... Blush
То направо ме е срам да пиша, от кога не съм писалааааааааа...

bazel направо ме размечта с разказа, за англо-шотландската сватба... Simple Smile Сигурно, или по точно аз така, като чета е било великолепно преживяване... Нищо, общо с нашите сватби...

Ние сме добре, само дето сега каката малко се е позакашляла пак, но скоро не е била... Ходи на градинка, Ели расте и хубавее и става, много забавна и все с тази нежна усмивчица на лицето... От сън да я събудиш ще ти се усмихне първо. Не знам как е било при другите, но Ели много търси кака си и през деня до като е на градинка и е някак си скучно направо, а тя като си дойде си се занимава с нея, гали я, чете и приказка или просто се борят двете... Ако знаете един ден как я беше грабнала и ми я носи...  ooooh! Мале, ако я беше изтървала, но тя смело, смело я взела и я носи милата и я стиска да не я изтървяла, голяма любов, голямо чудо... И все се сещам за Ави "Аше, Аше" Simple Smile На градинката имахме тържество, добре се бяха подготвили госпожите с децата, чудно беше и наистина не предполагаме на какво са способни децата ни, на мен Даная не ми е показвала такива умения...

Бременилките ни как са?  Hug

dennis карали сте шарка? Добре, че е минала вече...   Hug

Eva78  как е фъстъчката, растете сигурно...  Heart Eyes

Сега нямам повече време, чао и лек ден на всички... Целувки!

# 603
# 604
# 605
  • Sofia
Хаха, Ани, кога беше този концерт? Нашият беше на 15.05 Laughing

# 606
Веси,на 21.05 Simple Smile))))  Joy толкова не съм се смяла отдавна  Laughing
Базел,страхотно звучи сватбата .Снимки?  Heart Eyes

# 607
  • Sofia
И аз ще кача тия дни снимки от него и от тържеството ни. Моето се оказа, че се е самозаписало на латино танци - и го разбрах, получавайки поканата 3 дни преди концерта Shocked
За съжаление не можах да присъствам, за което много се ядосвах.

# 608
Весана и аз съжалявам че изпуснахме открития урок и изпит за колан по таекундо,но догодина Simple Smile
И Арен се тръшна ,че иска на латино танци и го записах макар че не бях в началото. Simple Smile как не разбра че се е самозаписала Али,нали се плащат такси всеки месец,защото тези школи са извън градините Simple Smile Али в "танцувай с мен" ли е?

# 609
Денис, Арен е толкова готин, ще го изям. Heart Eyes И аз искам да го видя как тренира таекуондо.
И ние пропускаме нашия открит урок по народни танци, който ще е на 27-ми. Но ще има и други.
Базелчо, сватбата звучи невероятно. Искам снимки да гледам.
Стели, много са вълнуващи тържествата на мъниците. Ние имахме пролетно в края на март и като почнаха да пеят всички дечковци също ми се насълзиха очите. Мислех си, че са твърде малки, за да бъдат организирани, но се оказа, че не е така. Бяха като войничета. Напомниха ми за "Златната монета" едно време, помните ли го? Дори и песничките си изпяха невероятно правилно и бяха трогателна гледка.

Ей, момичета хайде на среща. Само да се пооправи времето и може да отидем пак на Игликини поляни.

# 610
 Dennis, браво на Арен и мацката. Много са сладки!
 Вени, страхотни снимки от моренцето.
 Базел, искам и аз на сватбаааа!
 Меги, ние ходехме с цветни лепенки на същата фирма, даже искаше да слагаме и там където няма рани!
 Ние имахме 2 тържства, едно пролетно и едно по случай 20 годишнина на градината. Единия танц, в който участва Миш беше патешкия, бяха облечени със оранжеви панталонки и жълти блузки. Такива мънички изглеждаха в тези костюми, а Миши ми се видя много мъничък в сравнение с другите.
 Ей, наканих се и аз да се разпиша. Другия месец пак  hahaha
 За Игликини поляни  Peace

# 611
Здравейте, момичета!

Отново съм сама вкъщи и ще се възползвам от тишината. Денис, браво на танцьора! Аз Саши само на латино не го записах. Футбол, народни танци, английски - реших, че засега му стига. В нашата детска градина тази година не си направиха труда да им правят тържества за Коледа, за края на годината и тем подобни. Имахме тържество по английски - доволна съм, а във вторник ще има тържество по народни танци.

Стели, наистина много трогателно е било тържеството на Додо. Нали все това си пожелаваме - да се гордеем с чедата си!

Базел, от разказа ти сватбата звучи романтично и феерично - като от филмите. Радвам се, че почетохте братовчедите  Wink. И аз имам чувството, че навличам децата, а носовете им текат ли текат.

Вени, обожавам "Златната монета". Поздрав за теб и всички останали с любимата ми песничка "Il coccodrillo come fa" http://www.youtube.com/watch?v=Eypv-s2k6z8. Спомням си, че прекъсвах ученето за изпит по висша математика, за да ги гледам.

КузманкаHug за вас с госпожиците!

Понеже преследвам Дани като терорист, че непрекъснато си събува чорапите, Саши ми рече "Мамо, на мен вече ми дойде акъла и почнах да ходя с чорапи!"  Grinning

Да ви поздравя от нашата Фиби, добре са с Йоничка!

Засега това е! Утре е един от любимите ми празници - да ни е честит на всички!

# 612
Привет и от нас  Hug

Авиии бравоооо, аз все още немога да остана сама в къщи   Close , а само каква нужда имам на моменти ...  Crazy  Е хайде няма да се оплаквам поне по един път в седмицата успявам да излеза сама с мъж ми и да се почувствам човек  Heart Eyes

Момичета как ми се иска да спортувам и да си призная сили не ми остават  Tired , а един тенис така ще ме разтовари, може и малко фитнес ... Ицо вечер като се прибере от работа ми вика ходи ... а аз вече си мечтая да положа дупе и да опъна гърбинката, че много ме боли  Rolling Eyes Ноо и това ще мине ... после обаче ще ми липсват тези бебешки трепети ... Heart Eyes

Базел сватбата звучи невероятно ... искам и аз ... страхотно преживяване ... а и аз скоро май ще ходя на сватба и то не на кой да е а на сестра ми, но ще си е в БГ  Party и сега трепетно се приготовляваме ... моите принцеси ще бъдат шаферките ... София е на седмото небе   Grinning

Базел за обличането аз си имам една теория (разбира се не я налагам никому !), че децата боледуват повече, когато са изнежени и когато допуснем да се изпотят, гледала съм София все доста леко облечена ( е сега едвам я обличам дее ), та в този ред на мисли и Криста вече е заголила баджаци ( е не в лошото време миналата седмица де  Laughing ), но днес отново открихме сезона на босоногите  Wink

Кузманка  Hug дай някое фото на малките, да я видим и Еличка колко е пораснала, Криста е огромна вече, едва на 5 месеца е с дрешки за 9 месеца и годинка, въведох вече доста пюренца и каши, защото си е яшна, а и притестира, когато цял ден реша да е на мляко ... много ми се цупи  hahaha Иначе е много енергична и поврътлива, седим почти сами, не обича да лежи и много си играе с играчки, а за кака и и те са голяма любов, Софи понякога става въз досадничка  ooooh!

Денис страхотни клипчета, браво на Арен и аз се позабавлявах и  Hug и какви са тези депресии не са ти присъщи  Grinning А за леката шарка малко ви завиждам, мен си ме е шубе и с бебка, а трябва да ги изкараме  Rolling Eyes

Стели и твоя Додо артистичен, а?

София пък танцува и пее страхотно и е много общителна пък нещо се се притеснява и сега не ще да ходи на балет, искат я да пее в "пим-пам" тя сега и от това се дърпа ... що така незнам  newsm78
Със занималнята сме ок, но ми се ще от наесен да минем на нещо целодневно, от познати чух страхотни отзиви за детския център по метода на Монтесори, мисля че това ще и допадне, но тя за сега не ще и да чуе за друго. Аз от наесен ми се ще да започна да поработвам и ... абе ще видим има време  Wink

Весана много похвално е това за самоинициативата на Али, явно си е оправно детето  Peace

Венуш за среща сред прородата ... и аз съм за  Party Само незнам къде са Игликини поляни  newsm78

Меги, Амаретка  Hug

Офф май се улях от писане  Blush ... хайде до скоро ...

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 16:32 от Eva78

# 613
Привет и от мен, прекрасни дами!

Беше ми много драго да ви изчета - сватбата, танците, тържествата... Целувки на всички.

Миналата седмица аз изпуснах открития урок - тържество по английски, а днес е тържеството по народни танци, но Хари от вчера пак е на антибиотик  newsm45 
Никой не ни беше казал, че подготвят децата за открития урок по английски, а и аз нали бях по испанско цялата седмица... На мъжа ми са му казали в самия ден сутринта, като е завел Хари. И той от служебни дела не е могъл да отиде. Хари много се е разстроил (според неговия разказ), като видял, че няма кой да го гледа и започнал да плаче и го успокоявали с подаръци.  Cry Cry Cry Cry И накрая, заради това, че бил ядосан, не си изпял песничката, която трябва, ами пял "Тин-та-ля-ръ". Това е любимата му песен, след като гледа филма "Да изчезнеш за 60 секунди" - на Moby - "Flower lyrics". Пее си я с негови измислени думички, интонационно сходни на текста, като хваща мелодията абсолютно правилно. Свалих текста и се опитах да му кажа как трябва да я пее, но срещнах абсолютно категоричен отпор и мнение, че изобщо не разбирам какво се пее в песента и да ходя да гледам филма  Joy

Барселона и Мадрид .....ех, друг свят! Никога няма да ги стигнем за съжаление. Огромни, хипер чисти, подредени, красиви, съхранена архитектура, ред и правила. Ходех си и си четях книжка или карта без да си поглеждам в краката от страх, че ще се спъна или ще настъпя нещо, или ще пропадна в дупка. Невероятно озеленено и поддържано. А туристическите обекти - в Барселона си струва, а в Мадрид не съм особено впечатлена, да не кажа - никак. Но в Мадрид моя приятелка ни разведе из местните популярни заведения и квартали и почувствах духа на града, който е феноменален!

Прекарахме си чудесно с изключение на обратния полет с Wizzair от Мадрид до София - ако сте мернали някъде по новините за 133 българи, престояли 18 часа на летището в Мадрид - е, там бях и аз. Самолетът тъкмо набра скорост за излитане и аха да се вдигне, изведнъж наби рязко спирачки. Бях сигурна, че ще се разбием и спрях да дишам...
Е, размина се. Върнахме се на летището и ни зарязаха като кучета без никаква информация. 1 час по-късно - около 22.30 ч. ни дадоха сандвич и безалкохолно, а в 00.45 на таблото светна, че полета се отлага за 13.00 часа на другия ден. Нямаше живо пиле, което да ни даде повече инфо, да ни насочи към хотел, храна .... Ние се намирахме в зона за излитане, след митница и нямаше излизане. Накрая нахлухме в гръб в кабинките при митничарите и те се смилиха над нас и ни упътиха от къде да излезем на наша отговорност. Намерихме някаква друга компания - Swissport, която представлява Wizzair в Мадрид. Човекът там каза, че няма да ни подсигурят хотел и автобус, защото има финал на шампионска лига и в хотелите на Wizzair няма свободни места. Но ние да си търсим и те щели да ни платят. Отказа да ни го напише писмено, отказа да извика свой шеф, отказа да се представи, скри си картата, отказа да ми издаде протокол за отменения полет (трябва ми заради застраховката), отказа да извика адвокат .... Каза, че не знае къде е багажа ни, а аз пътям го видях да си се върти на една лента и оставих майка ми да го пази. Каза да сме си напишели жалба в сайта, защото това била он-лайн базирана компания. Ако искаме - можем да се откажем от полета и те ще ни върнат в някакъв момент парите, а следващ полет да си търсим сами. Не могат да ни качат на друг полет, защото този практически не е отменен... В 3.30 часа успяха да се организират да раздадат купони за нови сандвичи. На телефоните на компанията не вдигаше никой... Аз със срам прекъснах съботното парти на приятелката ми и я помолих да ни прибере.
В София също ми отказаха протокол, защото това не било Мадрид, а било София ... А на телефоните на кампанията взеха да вдигат, но цената е 0.96 лв. на минута и докато вдигне оператор минават 5 минути, а разговорите се точат безкрайно дълго и все за нещо ме караха да изчакам малко на линия. Прехвърляха ме няколко пъти на различни телефони и всеки казваше, че не може да ми дадат протокол, после че могат, но не в 24 часов срок, че нямало такъв застраховател с такъв срок, че шефката я нямало, че ще питат колегите ....
Леле, мацки, никога не си правете експеримента да пътувате с тази компания! А бордния екип беше под всякаква критика - 3 български кукли Барби, които се надпреварваха в конкурса най-нацупена и сърдита стюардеса, а старшата се караше постоянно по микрофона и се държеше с пътниците като със стадо говеда .... Това беше поведението преди аварията. На следващото ни излитане цупенето и българската комплексарщина си остана, но поне не се караха на всички, а бяха по-любезни.

# 614
Лулова, уби всичко живо в мен.. направо незнам как сте оцеляли с всичките тия нерви... аз съм пътувала точно до Барселона с тях и също помня ,че персонала бяха доста красиви и изкуствени момичета. Пилота - българин, което въпреки българското ми сърце ми се стори обезпокоително .. кацнахме де , но и натам и насам имаше турболенция ... незнам дали беше от това , че билетите са евтини, съответно самолета по-кофти или щеше да има турболенция и с друга компания, но тогава си казахме "Еми така е, като си взимаме нискобюджетни компании" факт е , че си помня пътуването с доста стрес ... също и относно багажа, защото си бяхме платили за 3 багажа по 15 кг - аз, съпруг и дете.. а тази на чек-ин -а каза , че не може да ходим с общ 24 кг куфар.. ньяма проблем да сме с три куфара по 15 кг... пусна ни във вид на услуга, но представи си как ни тревожеше връщането .. Направо са бонус нерви за сметка на less money ...
Базел, и на мен ми прозвуча страхотно за сватбата... изключително е, че си попаднала на такова събитие.. тези неща рядко се случват в живота.. на някои даже не им се случва.. хехе но и аз искам снимки ..моля те качи..
Ние сме ок , на Лаци раните минаха, готови сме да нови..
Стели, на кой да се метне на майка си хеххехе....
Ева, ходи ти се на фитнес.. аз си мечтая за бебе... и редовно си фодя на фитнес .. да ми видиш бицепса хехехе .. ееех няма пълно щастие, сигурна съм, че и аз като родя следващото си дете ще издивявам и ще искам да ходя на фитнес ... но така е ! каквото нямаме това искаме... важното е периодично да се сдобиваме с това, което искаме ..... и твоя и моя ред ще дойде .. нали think positive !
целувам ви до скоро
Искам и аз на игликини поляни, Ави предай на Фиби , че ни липсва и много поздрави и от нас ....

Общи условия

Активация на акаунт