dennis, браво на вас за леката Баба Шарка! При нас протече по същия начин и не се измъчихме.
Нашата ваканция също ще е август...вече почти сме организирали всичко.

Разписвай се по-честичко и ще мине депресията!

mama_meggie , бързо зарастване на раните на Лаци! Боец е той...на кой ли се е метнал...

venush, много красиви морски снимки! Ние бяхме на Тасос и надолу ....по-близо ние в онзи район когато решим да ходим за 2-3 дни! На нас Гърция от много време ни е любима дестинация и обичаме да откриваме нови местенца с типична кухня и бит, където няма стълпновение от туристи! Принцесата ти е прекрасна!
Rени , разказвай за концерта....дивяхте ли яко....снимки.....

Базел, честит РД на патерици! Много здраве и щастливи мигове!

Днес беше първото ни тържество на голяма сцена в Кукления театър. Вълнувах се като .......абитюрентка...
П.С. Честито на всички,които носят името Константин и Елена!

Сигурно, или по точно аз така, като чета е било великолепно преживяване... Нищо, общо с нашите сватби...
Мале, ако я беше изтървала, но тя смело, смело я взела и я носи милата и я стиска да не я изтървяла, голяма любов, голямо чудо... И все се сещам за Ави "Аше, Аше" 
толкова не съм се смяла отдавна

, а само каква нужда имам на моменти ...
Е хайде няма да се оплаквам поне по един път в седмицата успявам да излеза сама с мъж ми и да се почувствам човек
, а един тенис така ще ме разтовари, може и малко фитнес ... Ицо вечер като се прибере от работа ми вика ходи ... а аз вече си мечтая да положа дупе и да опъна гърбинката, че много ме боли
и сега трепетно се приготовляваме ... моите принцеси ще бъдат шаферките ... София е на седмото небе