Отговори
# 615
Lulova,направо кошмар,радвам се,че всичко е завършило все пак благополучно!Аз понеже си имам малко страх от самолети и да си кажа,с нискобюджетните ме е страх още повече WinkИ други приятели са ми разказвали подобни изживявания!Хари, да оздравява бързо! Peace

mama_meggie ,браво за фитнеса,аз засега съм като Ева-бебешки фитнес,нещо хич не ми остават сили ,да са ми живи и здрави,ама и двамата са доооооста палави Crazy

Eva78,браво ,браво на малката бонбонка и нашият батко е доста досаден на моменти,в момента малката си е открила гласа-онова специфично пищене и баткото я имитира,направо ми пропищяха ушите! Laughing

Ави ,браво на Сашко,и аз мисля,че тези занимания са им достатъчни,ние също нямахме тържество-по-точно някои имаха,но ние бяхме болни... SadСпециални поздрави на Фибичка,защо не се разписва???

Amaretka ,а не така,не така,какво значи другия месец?!? Laughing

bazel
,ей сигурно е било много вълнуващо на сватбата,пусни малко снимки,ако имаш време! Peace

# 616
Ехааа какво време е навън ... вадете банските и ... към морето  Sunglasses

Лулова и мен ме разби с твоя разказ, а и по ТВ-то гледах ... точно за вашия полет ... аз съм работила 5 години в една чартърна авиокомпания и да ви кажа  ... от тогава ме е още по шубе от самолети, пилоти и прочие ... наслушала съм се и съм се нагледала ... да не ви разправям, нооо важното е, че си се прибрала и живи и здрави  Hug И бързо оздравяване на Хари !

Алексалче  Hug и за вас, а това с писъците по две ...  ooooh! не ми се говори ... такава лудница сме, че ...  Crazy
За бебешкия фитнес ... да практикувам го и има ефект  Laughing и аз бицепс правя ама от зорррр  Joy

Меги мила знам, ужасно си права, особено таквис кат мен дето се искат и искат, не мога да се кротна ако нещо не е наред и с нещо не успявам ... луда работа, а за бебето  Hug  Heart Eyes и едно звучно бебешко мляс с пожелание по-скоро да мачкаш едно такова кюфтенце ииии ти да мрънкаш за фитнес  Wink

Поздрав от нас с най-слънчевата усмивка : http://evabor.multiply.com/photos/album/14/Like_to_make_a_pictures_...#photo=16

# 617
Мама Меги, сега разбрах, че си на вълна второ дете! Най-сърдечни пожелания за бърза, здравословна и лека реализация  Grinning!

Да изкажа и тук официално и показно моята благодарност към Ави, която ми прати видеофилмчета от открития урок по английски на Хари в детската градина, който пропуснах. Ави  Heart Eyes Хари и Сашко са в една градина, но в различни групи и Ави ги е снимала на тържеството. Поплаках си доволно! След което се посмях на воля, когато Ави ми каза, че Хари изобщо не е плакал, защото ни е нямало и не сме го гледали. Не се е налагало да го успокояват с подаръци и т.н., според неговата трагична история, която ми спретна. Гигантски манипулатор в малко тяло. Само като си спомня колко сериозно и нравоучително ми го разказа .... Факт е, че явно му е било кофти щом все пак ми спретва такава приказка, но продължавам да се изумявам от начините, по които ме обработва  Joy newsm78

Wizzair - да, очевидно нискотарифните са дърво. Визирам обслужването след като ни зарязаха на летището, което е повече от безпрецедентно. Иначе пилота може би е бил супер, след като все пак се е наложило да не излети при такова ускорение, а напротив - да набие спирачки и да овладее самолета да не се разбие. А стюардесите - български комплексарки. Кумовете ни подариха сватбено пътешествие до Прага през 2008 г. и тогава екипа беше Чешки и безупречен като обслужване на борда, така че по темата за стюардесите май опираме до народопсихология.

# 618
Лулова,какви премеждия.Уиз еър преди 3 год не бяха така зле като в момента.Имам ежедневни борби с тях в работата си,заради всевъзможни ужаси с клиентите ми..В бг е 0.96 ст на минута,но в другите им офиси е същата цена в центове да не говорим,че никога никой нищо не знае и трябва да пита някой супервайзър,който го няма,пишат се писма,звъни се,резултат положителен или съпричастност и любезност рядко има.
Ние днес сме  на тържество Simple Smile аз лично се изморих...много тържества много нещо ,не ми е възможно всяка седмица в 4 ч да съм вече извън офиса.
Ева,супер муцунка на снимката видях. Hug
Ави,Саши посещава супер мероприятия.И аз в началото бях в недоумение на какво и на колко неща да го запиша.....При нас английският е на ужасно ниво.Учителката е отврат...имаше срещу нея големи бружения,същото и с плуването...тези от приложното изкуство са неми и не комуникативни на всеки въпрос отговарят с повдигане на рамене  Simple Smile ,а баткото за футбола докато ни разказваше как ще се занимават 5 пъти се изплю в тревата  Wink и така по метода на изключването при нас стана избора за заниманията които ще посещава Арен Simple Smile))))
Усмихнат ден на всички ви  Hug

# 619
  • София
Привет,

Уизеър явно отпада от списъка ми. Ние вчера имахме тържество в градината. За нас това е единствено, защото Вики не ходи на никакви допълнителани занимания. Мисля от догодина да я записвам, ако има желание. Засега сме добре, вечер сме на разходка след детската и се прибираме късно. За снимките, много съм несериозна, пък и малко снимки направих.
Хайде тази събота /неделя на Игликини поляни. Вени, къде сииии, да ни организираш  Heart Eyes

# 620
Здравейте, момичета! Да си пожелаем едно здраво и весело лято!

Да ви питам какво сте замислили за 1 юни като програма и подаръци?

Базел, прогнозите за събота и неделя не са много оптимистични. Дъждовно с гръмотевици, май няма да става за пикник.

Лулова, съжалявам за премеждията ти в Мадрид. Аз още не съм хвърчала с нискобюджетни компании, предвид, че 4 години бях като закотвена тук. Ще открия сезона с Еasy Jet, после ще пробвам и Niki Air или както там се казват. Как е Хари? По-добре ли е вече?

Денис, нашият "батко" по английски е на високо равнище. Много съм доволна от него. Май школата се казва "Климент Охридски". Саши току ми подметне за латино. Ако настоява, ще го запиша и на такова наесен.

Ева78, много ти е пораснало кюфтенцето! Да го намачкаш и от нас!

Чочи, не остана! Лек полет и меко кацане!

Алексал, Фибичка ще ни каже защо не се разписва... като се разпише!  Wink

Меги, хайде сега с много летен ентусиазъм да ти се сбъдне съкровеното желание! Heart Eyes

Вени, Ирини!?!?

# 621
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

С Уиз еър съм летяла 2 пъти до Италия с Додо и като цяло нямам сериозни възражения, но определено комуникацията с тях е тромава и трудна. Аз пък съм имала неприятни впечатления от България Еър - явно е и въпрос на късмет. Сестрата на мъжа ми имаше големи проблеми по време на служебно пътуване с Луфтханза,когато вулкана беше изригнал и още не са й възстановили парите от билета, да не говорим че ги бяха оставили на произвола на съдбата.... Rolling Eyes
Затова на всички пожелавам безаварийно летене в сезона на отпуските! Hug

Лулова, смях се на случката с тържеството на Хари....Страшно изобретателни са тези мъници,когато искат да привлечат вниманието ни! Додо така ми разказваше случки с разни момченца от неговата група, когато не искаше да ходи на градина - че го щипели, че му взимали завивката и т.н.
dennis, как върви работата? Ще пращаш ли Арен в Пловдив? Много неприятно е това с извънредните занимания. Аз съм много доволна от нашата учителка по английски,от танците също и догодина живот и здраве ще ходи пак на същите неща. При нас имаше само 1 голямо тържество, а по др.неща открити уроци, които започваха от 17 и 18ч,което в общи линии беше съобразено с работното време!
 Eva78 , прекрасни и пораснали са ти и 2-те принцеси!
Amaretka, цветни лепенки и при нас нон стоп се слагат...Нещо като хоби му е... Laughing
Ави, аз си признавам,че нищо не съм мислила по въпроса за 1 юни... newsm78 Много ми се идва и на мен с вас на пикник и ще следя кога ще се организирате, за да направя всичко възможно да се присъединим с Додо! Hug

И сега да се пооплача малко,че  ми е труден и ужасен деня. Днес ми преля чашата в работата и се спретнах една молба за напускане......Имам големи проблеми и неразбирателства с една колежка,с която се налага да работим заедно и след като дълго време стисках зъби днес си казах - край! Аз не съм конфликтен човек,но и моето търпение си имаше граници.Та  ще ми е ден за размисъл и още съм афектирана, но се случват и такива неща. Извинете за отклонението и приятен слунчев ден (тук е 30градуса).

П.С. Марлелка, Фийби, Доника и Ирини съвсем се изгубиха.....

# 622

Ева78, много ти е пораснало кюфтенцето! Да го намачкаш и от нас!

Чочи, не остана! Лек полет и меко кацане!
 Peace
 Ави, тъкмо двамата гледаха един каталог на Хиполенд и не могат да решат какво искат по случай празника!
 Извънкласни дейности не ни бяха предложени тази година. Догодина със сигурност едната ще е плуване!
 Стели, дано се оправят нещата в работата, не може ли да помолиш с друг да работиш!
 Снощи Миш вдигна Т и сега е в къщи, но нищо видимо му няма!
 Батко утре ще си получи бележника и ще имат дискотека май. В събота сме на годишното тържество на Британика в НДК и ... здравей ваканция!
 Wizzair съм ползвала само за България, направо ме притеснихте с тези случки!
  Alexal, ето не изтърпях!
  Весело и слънчево лято и от мен!

# 623
  • София
Ама какво сте си запожелавали за лятото, да не би да спирате да пишете тук до есента Naughty

Пиша на steli-ssd, аз имах такива проблеми преди 4 години, но забременях и в същото време, когато излязох по майчинство, колежката ми напусна. То беше логично, че някой трябва да напусне. Ако не ти е жизненоважна тази работа и няма как да я избегнеш тази жена, според мен добре си направила, че искаш да напуснеш. Аз като си спомня колко гадно ми беше с тези проблеми бррр

# 624
Стели, кураж! Всяко зло е за добро! Не може да работиш в такава вредна за теб среда. Пожелавам ти скоро да си намериш по-добра работа предвид хубавата си професия, за да може кукумявката  #2gunfire само да ти завижда.

Bazel, моля не ми се карай!  Grinning В Приморско няма да имам интернет вкъщи, но ще отскачам до интернет клуба да виждам колко (не) сте писали!

А сега една молба към всички ви! Смятат (няма да казвам кои) да закриват астрономическата обсерватория в Рожен. Ако имате желание, моля присъединете се към петицията за запазването и.  Hug http://bgpetition.com/ROZHEN-NATIONAL-ASTRONOMICAL-OBSERVATORY-B … LGARIA/index.html

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 14:29 от Ави

# 625
  • София
Аууу, ама аз наистина не съм се разписвала отдавна Rolling Eyes
Ами ежедневните задачи - логопеди, гимнастики, курс за мен...Днес е последния час по гимнастика и излизат във ваканция, за съжаление. Молихме се и юни да има, но учителите искат да си починат малко. Хриси го знаете колко е кротък. Има и още двама като него, та представете си комбинацията. Днес ще им дават някакви грамоти.
От градината са им организирали "екскурзия" на Витоша по случай 1-ви юни, а като видях прогнозата за времето...Дано не познаят Sad
С говоренето напредваме леко полеко. Има какво още да се желая, но се вижда и напредък.
Морето е резервирано - пак ще сме в Черноморец, в хотела, който бяхме и миналата година. Този път с двете торпили ще е една почивка...не ми се мисли, но ще се пробваме.
Мислех след морето да го командировам при нашите, но ми се оказаха без кръчмар сметките, че в началото на август трябва да го водя на контролен преглед и може би операция Sad
Та така за нас - дребното и то дивее, голям е уличник и не мога да го прибера вкъщи Simple Smile
Лулува, гледах и аз репортажа.
Ави, готово Simple Smile
Стели, трудно решение, надявам се да избереш правилното Hug
Марлелитааа, аз се чудя де изчезна, а то какво било Wink

# 626
Марлелитааа, аз се чудя де изчезна, а то какво било Wink
Кво, кво... загриза ме клюката  Rolling Eyes

Стели, вярвам че е за добро  Hug

Лулова, важно е че сте се прибрали живи и здрави! За другия път си знаете  Wink Опасен е Хари  Laughing

Ави, да не си посмяла да ни забравиш, значи  Naughty

Базел, страхотно звучи сватбата... дай да видим, нищо че малко снимки  Wink

Амаретка, ваканцията и Варна явно ви зовът  Wink

Много ми е готино да ви чета, невероятни са моментите с тържествата... гледах много снимки и клипчета, да не изброявам, ама Страхотни! всички!
И ний ги минахме, остана един турнир по футбол на Ивайло.
Морето го очакваме с нетърпение.
Плануваме и язовир...

Рапорт Даден!
До скоро!
Laughing

Heart Eyes

# 627
  • Sofia
Ааа, Ренка, не четеш във Фейсбук, затуй не си видяла Grinning

Стели, дано е за по-добро, в негостоприемна атомсфера е много кофти да се работи Hug

Ави, какво мислене за 1ви юни, като последните 2 седмици се прибирам по никое време от работа, то няма време да ги видя... За обсерваторията ме разби, аз мислех през юни да водим Али там, че все за звезди и планети си говорим напоследък Simple Smile

Дони, жалко, че ви спират заниманията при логопеда през лятото

Амаретка, поздрави на Варна от мен!

Ето обещаните снимки от мен:
http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=245155&id=100000567618674

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=245280&id=100000567618674

Лулова, хитри са, и то много, не си единствена да те манипулират Mr. Green

# 628
Стели и аз имах подобни проблеми,борих се дълго и имах различни стратегии как да се справя,но не ми се получаваше...а драмата се задълбочаваше и в деня в който се събудих и усетих ,че ми се вие свят и ми се гади,защото отивам на работа си казах;Стоп и просто си тръгнах,не само не съжалявам,но и намерих много по-добро място за мен.Сутрин идвам с удоволствие и не умирам от нерви че е понеделник.Спокойно и гледай напред.
Ави,само обсерваторията НЕ!
Ники Флай са невероятни като обслужване и имат супер цени за Виена,нищо че са нискотарифни на ниво са както и Изиджет.

А ситуацията с вулкана беше много драматична.Моя приятелка работи в централата на Луфтханза бяха ги оставили 5 човека в кол центъра да се справят както могат.А пари от върнати билети обикновенно пристигат около 40 дни след канселирането дори при обичайни условия Simple Smile такива са правилата...ако някъде в агенции ви ги върнат веднага или по-рано са им от оборотните пари,тези от авиокомпаниите винаги пристигат след месец.
Дони,ще правите заниманията в къщи докато започнат пак на есен  Hug
Стели,Арен ще идва в Пловдив на Ваканция скоро Simple Smile)) очаква с нетърпение и пита всеки ден Simple Smile
Ние сме спретнали пътуване към Сото Гранде и от там Мароко за рожденият ден на Арен Simple Smile едва ще го дочакам

И мен ме загриза любопитството,но за Фиби Simple Smile))) хи хи хи
Целувки

# 629
Хайде за хеттрика днеска!

Дони, браво за напредъка с говора на Хриси. Продължавайте все така! За каква операция говориш??? Май не си споделяла. Дано да се размине!

Рени, рапорт полу-приет! Очакваме пълен и подробен доклад (в три екземпляра) за напредъка на Драгалевската резиденция!

Весанке, не се преработвай! Кога ще ходите в Бургас?

Денис, ей сега ще дойде август! Аз вече спретвам плановете за пътешествия за 2011  Crazy Другата седмица заминаваме в Истанбул без деца! Ура! От 20 години не съм ходила там и сега, с новите дЮкименти в ръка, потегляме!

Хайде да не ви досадя, но с активност като днешната току виж ще пишем скоро в нова тема! Приятна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт