Отговори
# 630
  • София
Аз нали писах на бързо и не съм се изразила правилно - Хриси ходеше на тренировки по спортна гимнастика и те спират за лятото. Simple Smile Логопедите остават  Wink
Ави, не съм споделяла, защото и аз вчера научих. Хриси се роди с хипоспадия, за която още в родилния дом ме подготвиха за операция, като стане на сегашната възраст. Водихме го онзи ден при д-р Момчилов в Пирогов, за да каже кога ще го режат. И той ни каза че, хипоспадията му е от "добрите". В смисъл няма нужда да се изгражда канал, само да се изреже една излишна кожичка. Но...откри му хидроцеле, което аз бях видяла, но си мислех, че е нещо от хипоспадията. Та ще се наложи да го оперират от хидроцелето Sad

# 631

Хелоуууу мили дами!

Не съм ви забравила, никак даже!

Хехехе, голяма конспирация се заформила тук, пък то причината да зачезна е всъщност толкоз банална и прозаична. Отдадох се просто на тиха и спокойна селска идилия и загърбих леко светския он-лайн живот във всичките му форми. Simple Smile
И да е пълна идилията и да има с кой да бяга Йоана по райграса на Димитър, поработихме по въпроса за братче или сестричка.  Wink И тъй през ноември ще ставаме четирима....

Оставих ви търсеща промяна, завръщам се пълна с живот във всеки смисъл на думата. От тази седмица започнах да усещам бебо и естествено както всички знаете чувството е незаменимо. Heart Eyes

Ами това е - другото е много игри, вечерни разходки, малко копане и повече почивка.
Каним всички, които ще идват лятоска на море да ни дойдат на гости някой уикенд, начело с Ави, че тя ще е най-дълго там. Ще поплевим, ще покопаем, пък ще изпием по някоя бира на сянка под невероятните птичи песни в двора.  Mr. Green

Ето и нагледно ....http://fibi4ka.snimka.bg/nature/dvora.500321.all

Хайде момичета, весело лято, пълно с незабравими мигове и много целувки за всички от нас!!!!

# 632
Дони, д-р Момчилов, казват, е най-добрият! Дано скоро успешната операция е зад гърба ви!

Фиби, ха добре завърнала се! Чак аз се изненадах. Поздравления за мърдащата шушулка в коремчето ти и леко доизносване! Гледах снимките и Йоничка много е пораснала. А за райграса на Димитър... направо ми се прииска да се потъркалям в тревичката!

# 633
еее, Фиби, изби рибата... какъв райграс, това си е истинска зеленчукова плантация, страхотно! Малката градинарка е уникална... а бебо е едно естественно продължение на идилията ви, честито и леко  Hug

Доника, и аз вярвам, че всичко ще е ок... само да мине!

Авиии... няма такива изгледи и другата година дори  Laughing

# 634
Оооо прекрасни новини, Фиби миличка, леко и щастливо бременеене... страхотна новина.. а с градината сте направили чудо, аз помня като пуска снимки в началото, като го взехте и тогава беше красиво , но сега вече е култивирано - наистина си е плантациика и ягоди даже... ще берееееемм... начело с Ави и аз ще се потъркалям на вашия раиграс на знаеш това лято... сигурна съм , че и децата ще са доволни да се срещнат и да поиграят заедно..
Лулова, голям ти е хитрец начи.... как му е дошло на ума така да ти вменява вина.. опасен е ...
Бързам вече, че се замотях трябва да ставам, но да ви кажа брагодарение на приятелски рабена все пак имам клипа на предаванео.. вече го гледах три пъти .. в 7 ч тази сутрин хехех.. тия дни като мога ще го кача и ще пусна, както обещах...
сега стяхаме багажа и отскачаме до моРьето .. страхоте уикенд от мен...

# 635
Добро утро!

Марлелке, честит рожден ден! Да си жива и здрава, да се радваш на добри приятели, обично семейство и прекрасни пътешествия! Весел празник!   bouquet

Меги, много здраве на морето! Ние потегляме днес към Врачанския балкан, но скоро ще се присъединим към вас!

Хубав уикенд на всички!

# 636
Мариелка, за теб:
 Фиби, страхотна новина, прекрасно местенце за отмора!
 Меги, пращай поздрави на морето, ние за сега сме тук!

# 637
Ехоооо весело и блазе на всички, които ще отдъхнат извън София, ние за сега сме тук  Crossing Arms

Леле Фибичка каква идилия  Heart Eyes и страхотна новина, много леко износване на бебчето, а къщичката ви незнам къде е, но много райско изглежда  Grinning

Ави, Меги приятно пътешествие  Hug

Ние за съжаление сме си тук, утре може за малко да отскочим до едно близко планинско селце за глътка въздух и зареждане на батериите ...

Това лято май ще е първото ми от много години насам, когато за мое огромно съжаление няма да успея да прекарам както обикновено на морето, просто сама с двете ми кифлички това, ще е много трудно, а всички са много заети и няма да имам помощ ....

В този ред на мисли в понеделник Ицо пак запрашва за холандия за 4 дни, а аз ще си бича тук  Whistling

Упс Марлелка честит рожден ден мила и да си много здрава и обичана   bouquet
И айде не чак толкова прощално, вие като, че всички във ваканция излизате, пак да наминавате от тук  Hug

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 14:39 от Eva78

# 638
  • Пловдив
Еййй, Марлелита Честит Рожден Ден!!!!!!!Много приятни емоции и купонясване с любимите хора днес! Hug

Фийби......Уникална хармония, ужасно пораснала Йоничка - истинска малка дама, страхотна градина........Прииска ми се и аз да избягам от светската суета! Прекрасна и лека бременност и пописвай от време на време, защото ми липсва твоето позитивно отношение към живота! Rolling Eyes Grinning

П.С. Аз като нерегистрирана във Фейсбук не мога да гледам снимките и клипчетата, но да ви призная че въобще не съм фен на този вид общуване и затова постоянно търпя критики от приятелките ми....Може би ще си преосмисля позицията някой ден! newsm78

# 639
  • София
Marlelka, Честит Рожден ден! Да си много щастлива, много пътешествия и много приятели!

Фиби, честито и на теб!

Днес невероятен ден, беше само за Игликините...Ние цял ден сме навън. До нас направиха цирк Балкански, чудя се Вики дали ще издържи, дали да я водя... жие  какво ще кажете?

# 640
Марлела,честит рожден ден!Здраве,защото е най-важното,мнооого любов,за да се чувстваш обичана и щастлива и усмихнати детски очи,за да изпълват сърето ти!
bazel ,ние ходихме на цирк,малкият издържа цялото представление и много му хареса,беше доста впечатлен,но все пак ти си познаваш най-добре детето!Въпреки че,нашият и 5 минути не стои на едно място и като цяло е доста палав,но  там явно му  хареса!
Фиби,честито,страхотни новини,да сте живи и здрави,пожелавам лека бременност и здраво бебче!Градината ти е невероятна,просто продължавай в същия дух,вярвам че интернета не ти е липсвал! Laughing
Eva78 ,и ние сме тук,този уикенд направихме опит да заминем,но малкият през нощта вдигна много висока температура и пак сме вкъщи,ама какво да се прави!Иначе съм планирала две почивки за лятото,дано само всичко е наред! Peace
Доника ,кураж и успех,вярвам че всичко ще се нареди и ще мине леко операцията! Hug Praynig
Стели,имах доста проблеми ,подобни на твоите на предишното си работно място,стоях до последно и търпях,все се надявах,че нещата ще се оправят,но не стана така!Напуснах,когато започна да ми се отразява здравословно и докато реша,коя от новите работни позиции да избера ,забременях Laughing,та такива работи.Успех ти пожелавам,ситуацията е кофти,но вярвам ,ще намериш решение! Peace Hug

# 641
Фибичка, ОЛЕ! Жива и здрава! И четиримата да сте много щастливи! Припомни ми къде е този райграс, защото ми се прииска и аз да се потъркалям по него.  Grinning

Стели, аз като една напуснала наскоро, мога само да ти кажа, че тривиалното изказване "всеки край е едно ново начало" е вярно. Обожавах си работата и това ме спираше през последните 3 от 7 години мега стрес да напусна, но и аз една вечер след поредната паник атака, реших, че не си струва нито заплащането, нито контактите, нито нищо и че искам просто усмивката на детето си и чаша вино с мъжа си.

# 642
Mили сладки и домилели ми Hug Hug Hug
Четох дълго и ме радвате много за чакащите Фибичка и
Маги
бебоци Peace за истинското усещане за живот на Лулова и Стели - поздравления за решенията и успех в отстояването им!!!
За борбата ни с курсове и школи за големите ни вече дечица:

Да отпразнуваме деня на детето с красиво настроение и да са щастливи малките!!! Най-вече здрави Heart Eyes

Фибичка  Flutter открили сте вашата лунна долина Hug стахотно усещане нали??? Каката е щастлива без тривиалното детскоградинско ходене Wink и от това че ще има бебе нали?

Ави, Сашето е много напред! Супер , браво искам да го видя!!! Ние потегляме чак края на юни за морето така че елате с Дани и Саш към нас. Стефи и Ванката обожават момчешките игри Joy
Маги, много сте бързи за морето - доба организация Peace браво!
Доника стискам палци за операцията - нацелувай ги!!

За нас вс. е нормално и като си трябва. Малко виновна се чувствам за Иван че не му отделям достатъчно време,а ги оставям с брат му на бебешки игри Sad. Брат му дърпа с батето напред но батето се вдетенява. С ангийския на този етап бива както и с техничните и приложни интереси. Малтретират ме с групова безотговорност Confused и добре че  е прекрасната ми детегледачка, за да хармонизирам...
Напоследък освен в чужбина и по семейните места ходим сами с татето и  се родихме WhistlingНе чувствам даже вина Embarassed за което Flutter
Е толкова.
Целувки и бъдете здрави и честити  bouquet

# 643
Привет!

И аз като Рени да кажа, кво-квооо за Марлелка? newsm78
Освен, че има РД, който й честитя на патерици и пожелавам само хубави емоции, да не би да има и друго?
Стели, аз също не ползвам Фейсбук и това онлайн общество дълбоко ме изнервя. Имам регистрация, но не помня кога послледно влизах там, а и не искам.

За Игликини поляни сме на линия, но организация не се наемам да правя, защото ми е молто натоварено напоследък.

Стели, да кажа и аз - имала съм близки срещи от трети вид с ужасни интриганти и бацили на почти всички места, където съм работила. Аз съм човек, който си кОпа и не го интересуват клюки и забъркване на каши с цел самоизтъкване. Нооо, ако имаш такъв наоколо, бягай надалеч - в друг отдел, или на друга работа, все едно. Оправия няма. Само можеш да пострадаш и да те наклеветят колко си зле. Като междувременно си работила като вол и са се възползвали от труда ти, за да трупат заслуги. Ако работата и доходите са ти важни, както е при мен, опитай да се преместиш в друг отдел. Ако е възможно разбира се.
Вариантът да търпиш е най-лошия за нервите и здравето ти. След подобни нерви аз влязох в период на непрекъснато боледуване, косопад, кожни проблеми. Стресът е виновен за ужасно много неща и помисли дали си струва.
Много прегръдки от мен, дано се решат нещата при теб скоро.

Дони, много прегръдки и на теб. Дано операцията мине добре. Много се радвам, че Хриси има напредък при логопеда.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 13:47 от Анонимен

# 644
  • София
Хайде да честитя и аз хубавата новина на Фиби Hug Направили сте чудеса с къщата. За градината няма смисъл да коментирам - личи, че е правена от професионалисти от далеч Simple Smile
За тези, които са в неведение за Марлелка - имах предвид пътуването и до Лондон Simple Smile
Като стана въпрос за говора на Хриси - почна се и с бисерите. Къпе се вчера. По едно време го карам да излиза вече, а той ми отговаря - Абе моля те мамо, разкарай се от тука Shocked И понеже в събота ми изчезна от погледа за 5 минути, аз търча да го търся, та почнахме да се учим ако се изгуби да казва как се казва. Казвал се Атиян Матинов Одинов(Християн Мартинов Костадинов). Живеел в София на село - казвам му аз улицата Овчарска. Да, ама човека знае, че овце има на село и от там - живеел на село Joy

Общи условия

Активация на акаунт