!
!
И това в случаите, в които иска да прави нещо, за което прекрасно знае, че не одобрявам... 

) и ако записвам сигурно ще имам материал за още едно стотина серийки за анимацията 
), но Мия е много разсеяна..Много се чудя как да се боря с това..Много бързо губи интерес и много често съм в ролята на радиото..Как е при вас? Незнам дали е от възрастта или ..Пращам я за нещо тя се заиграва по пътя и дотам..Взимам я от градина,чакам я да си събуе чехличките,после вниманието ни се отвлича от нещо и миг по-късно,когато и напомня да се обува,за да си ходим..тя пак си обува пантофките за градина..
Попътен вятър за още много проекти!

Пожелавам ти едни много бързи 9 месеца (мен този път ми се струват доста по-дълги..) Разгледах снимките ти и..видях моето местенце
Винаги съм мечтала за такова зелено местенце като вашето - просто онемях! Такава красота и спокойствие!Кажи,че сме канени 
за всички

Много палави, весели и засмяни 
и поздравления за мъжкото попадение, леко и безпроблемно, на мен втората бременност някак по неусетно и помеждудругото ми мина.
нооо аз не го отдавам на друго, май малко на татко си прилича, той се ме пита за всичко къде му е ( а знае че идея си нямам) и по 10 пъти му повтарям нещо, чак аз си омръзвам
тааа и с София същата работа!

на всички
търкаля се по спалнята и го хапе тоя памперс като кученце лакомство, голяма забава, сега остава и да се изръси от леглото
... 
И къщичката е толкова китна, приказна просто! 

На големи патерици да е честит рождения ти ден! Бъди много щастлива! 
Съпругът ми беше в България за около месец, мина като щракване с пръсти. Пътуване насам-натам през три-четири дни, по задачки, малко срещи с приятели и вчера го изпратих за Атланта. 

На големи патерици да е честит рождения ти ден! Бъди много щастлива! 
)

Препоръчани теми