Отговори
# 345
Мили мами, честит празник! Бъдете здрави, усмихнати, обичани и много щасливи!

# 346
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, мили и прекрасни дами!

Всеки ден да се събуждате с цветя, целувка и много обич от вашите големи и малки мъже и принцеси..... Hug

Доника, направила си първата и най-важната стъпка! Стискам палци и мисля,че ти си смела и борбена и ще се справите с проблема на Хриси!
dennis, Арен е много мъдър и зрял за възрастта си....Изумява ме и мен с ръзсъжденията си!  Rolling Eyes Пиши по-често. Ти как си?
Марлела, нищо не казваш за новата къща...Свикнахте ли? Интересни съседи?! Mr. Green
 irinii , много се радвам където и да те видя по пресата.... Wink Спаси е станал цял мъж, а Джи.... Crazy Ама много да не се прехласвам,че мама Меги бди за снахата ...... Joy Додо има същото куче (подарък от една приятелка) и много му се радва.
Кузманка, дано да спират тези болести за цялото семейство. И аз мисля,че кашлицата може би има алергичен момент и трябва да се даде противоалергично средство,заедно със сиропа за кашлица... Thinking Дано при свекървата ти се чувствате по-добре!

Така тук тази сутрин се събудихме в снежна осмомартенска приказка....Додо днес отиде със стръкчета фрезии на градина (ентусиаст да ги подарява на госпожите), а аз получих мокри целувки и красиви лалета! Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 09:23 от steli-ssd

# 347
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ... БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ, ЖЕЛАНИ, КРАСИВИ, УСМИХНАТИ И ВСЕОТДАЙНИ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 348
  • Бургас

Бъдете благословени, обичани и обичащи жени !

При нас иначе нищо нова, само дето Мария хвана конюнктивит, но вече свикнах с болести разни  Crazy

Исках да кажа на Доника ,  че каквото и да са казали специалистите, ти направи най-доброто, като го заведе скоро на логопед. Доста съм навътре в тези теми, познавам и децица и с хиперактивност, и с аутизъм и без диагнози, които с активна работа дърпат напред и наваксват. Ето, Мими на нашата Марианка сега е една примерна първокласничка  Hug  Ако искаш някаква подкрепа, Дони, пиши ми на лични  Peace
Ева , и на мен ми са интересни тези теми, беше ми приятно да прочета за различните подходи при различните деца  Hug
Денис , твоят Арен е номер едно   bouquet
Chochy никой май няма да те порицае, ако моите деца можеха да си стоят сами, без да ме дърпат и юркат, и аз щях да се пробвам да скатая малко време  Grinning
Кузманка, дано да минават проблемите !
Весел празник   bouquet

# 349
Честит осми март, момичета!

...макар тук да не се празнува днес деня на жената и майката, а на 15 август, когато в България е Богородица Simple Smile ... у дома е пълно с нарциси и лалета
Доника, сигурна съм, че вървиш по правилния път и с търпение,  разбиране и адекватна намеса проблемите скоро ще са зад гърба ви. Прегръдки за теб и децата.
Кузманка, откакто открих Стеримера и чистя нослето на Филип сигурно по 5 пъти на ден, а и той се научи да издухва, по-малко кашля /чукам на дърво /. Освен това смених матраците и възглавниците, бърша прах и мия под ежедневно. Нямаме килими или разни възглавници или плюшени играчки, които задържат прах. Спалните се проветряват и задължително преди сън и спим на студено, към 18 градуса. Не ползваме дезодоранти.  Преди всеки 2 месеца бе на сиропи,  кашлицата не можехме да я овладеем и с инхалатори и помпи и какво ли не.. ?

Виктор ме дърпа да ритаме топка, той със ставането иска футбол, за радост на татко му...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:27 от MariaF

# 350
Бъдете щастливии  bouquet  bouquet  bouquet

Да са ни здрави дечковците както е здрава още зимата!!! Laughing

При нас накратко:
Стефи е маняк на Ну пагади, скача от стълби и се гонят с бате.Проговаря полека на първа сричка.
Ваньо е записан на 2 градини и по избор ходи като приложните занятия , английския и спектаклите го впечатляват. всяка вечер скнандират с брат си с престилките и слагат  столовете в кухнята да мият - мокрят но и дъъъълго не ме закачат.Играе с печки духалки - подарени специално за него - знм че е ужасно н о под контол уж го прави.

Играчки им изнасям по малко и забравени. Повече за моторика и образоватени пускам и много филмчета гледат.

От витамини има полза и по-малко се заразяват от контакти.
от къде може да взема памперси за басейн???ако някой се сеща??

Вече приключвам съболечението си и съм направо щаслива от това но Иван има още кариеси за оправяне за жалост а тях не мога да ги поема и той ще си ги изтърпи милия Tired

Хубава седмица!!!

# 351
  • София

Честит празник на всички празнуващи!

Дони, всичко ще бъде наред Hug  Hug
Мария Ф, впечатлих се от мерките, които си взела, колко просто и ефикасно. Само спането на 18 гр. не бих могла да понеса. Mr. Green
Ева, твоите мисли много пъти са минавали през главата, сигурно и на всяка от нас. Търся отговори на много въпроси, но едва ли има за всеки от тях. За играчките специално, Вики играе с други неща. Опитвам се да не купувам всичко което иска, но тя не е и от много искащите. В момента сме на тема рисуване с водни бои, особено ритуала-нахлузваме една пробита с дупки за глава и ръце торба за боклук, за да не се цапа, пълним чашката с вода и се почва едно топене и мацане.
Денис, Арен е невероятен наистина Hug

# 352
Честит празник на всички   bouquet  bouquet  bouquet
Влизам на бързичко  Heart Eyes
 Сега се връщам от Мола подаръците са еднакви за всички деца независимо от мястото  Peace Имаме грамота /която чак събота ще вземем/  билет за делфинариума , талон за безплатна игра в Капела Плей , 2х Нескуйк 3в1 и 2 нескуик вафлички

Отчетох се  изчезвам .Лек ден ви желая  Hug

# 353
Честити Празник, мили момичета   bouquet

Това си е празника на мама за мен... с тази разлика, че и аз съм вече мама  Laughing

Много креативни септемврийчета си имаме... страхотно  Hug

Доника,  Hug

ДЗ, Честито на Ники, това да е първата о множеството такива  Hug

Ева, децата трябва наистина да имат мечти и стремежи, всяко нещо което получават не да го приемат като даденост, а като нещо специално... не че и при нас се получава винаги де...
Но примерно загубиха в ДГ по една коледна играчка още първия работен ден след НГ, която за Ивайло беше мноооггоо желана... Казали сме, че докато не ги намерят няма нови и няма... е с Макдоналдс си набавят по някоя друга де  Laughing И сега само си набелязват някакви неща, но добавят, Първо трябва да си намеря Паяко-маймуна (Ивайло)  Laughing Много са сладки, на какво ли разчитат...
и т.н. по темата и т.н.

уффф... няма време за повече...

Хубав ден и целувки за бебоците и да няма болнички  Hug

# 354
Честит празник, мили момичета! Бъдете винаги усмихнати, щастливи и обичани!

За играчките да споделя и аз - противно на очакванията ми, Мими си играе предимно с неща, които нямат голяма стойност или са домъкнати случайно у дома. dennis каза за легото, у нас горе-долу е същото, но към елементите му прибавям едни цветни мечета от някаква твърда пластмаса. Какво ли не прави с тях - научи цветовете, брои с тях, подрежда ги в кръг като публика и им пее... Бях й купила един пластмасов микрофон от $0,99, но направен с дупчици и пружинка, като пееш в него се чува като ехо - аха като истинско звучене на микрофон... ей  такива неща. Мими също не е от искащите, но в магазин се забравя на пътеките с играчките. Изобщо аз за момента не стоя пред дилемата дали и по колко по мои наблюдения, мисля си че сме в поносимо положение. Като каза за кестените, да питам - имат ли вече въображаеми приятелчета? Моето от известно време се забавлява с едно "царлъвче" и една "жаба", дори не знам откъде точно са й хрумнали, при положение, че "Цар Лъв" сме го гледали веднъж преди много време, а жабата... newsm78

Подкрепям Стеримата с две ръце. Всеки ден използвам. И ние спим на студено, мама и тате така са ме научили. Когато ми е топло сънувам кошмари. Тази сутрин термометъра на климатика показваше 56 Ф, т.е. 13,5 С.  Mr. Green

Chochy, случвало се е и при нас, дори и в по-късен час.  Blush

Задърпаха ме, ставам, още веднъж ви пожелавам да бъдете много щастливи и обичани! Simple Smile

# 355
  • Пловдив
В разрез с натрупалия сняг в темичката ни е уютно и пролетно.....

За играчките - не купувам често,но пък бабите и дядовците малко ми развалят дисциплината Rolling Eyes Имаше период в който легото и всякакви видове конструктури ни бяха фаворити,но сега Додо е на вълна коли,багери, лодки и самолети...малки и големи. И аз като Денис стъпвам по колички, намирам ги на всевъзможни места и наредени по разни писти и импровизирани гаражи... Mr. Green
Освен това той е фен на плюшените играчки и има поне 30 (малки и големи), носи ги навсякъде, вкл и в градината, говори им и ги използва за публика. Въображаеми приятели нямаме все още,но обича да се прави и имитира разни животни.
Аз съм си зиморничава и спим на 20-21 градуса, защото обичам краката да си ми отвити .... Blush
Иначе винаги проветрявам, сменихме матрака на Стенли с антибактериален и мия през ден.

# 356

Честит празник! Всяка мама е най-добрата мама .И аз го свързвам най-много с деня на мама Simple Smile и понеже и аз вече съм такава ми е особено щастливо   bouquet
Благодаря на всички за милите думи  Hug
ние имахме един въображаем приятел - Виктор...който беше лошото Аз на Арен....но преминахме през този етап...сега е играта на думи ...точно както прави Мими Марлелка....кола"недодумова",кула"шампионова"...опитва комбинации от думи и следи дали това ни е смешно,ако е ...значи му се е получило.
За кестените казвам,че е патология..защото ако затрием някой иска да посадим един и чака до саксията 24 ч.да порастне и да обере готовите нови кестенчета...не ме питайте как звъня и питам всякакви хора дали им се намират кестени случайно и през ноща ги слагам в саксията....уж да избояли  Crazy
Гушки за всички изключителни мами на още по-изключителни дечица  Hug

# 357
И от нас честит празник, мили момичета! Бъдете все така одухотворени, обичани и обичащи!

И ние имаме тонове с играчки, но сме много далеч все още от искане на всичко възможно и невъзможно. Правилото на разходка в парка с баба е: днес си избираш едно - например возене на въртележка или захарен памук. Той трябва да си избере едно. В ДГ не се дава да внасят играчки и още сме "девствени" откъм бакугани и тем подобни.

И аз съм се размечтала за пътешествия. Авантюристичната ми кръв се обажда. Засега само кроя планове, но скоро и моят ред ще дойде.  Simple Smile

Арен е "унико", както казваше моят племенник. Невероятни размисли за тази крехка възраст!  Hug

При нас иначе нищо нова, само дето Мария хвана конюнктивит, но вече свикнах с болести разни  Crazy

Алина, как така свикна! Цяла есен-зима сме болни и аз още не съм свикнала, а и отказвам да свиквам! То не бяха конюнктивити, ангини, фарингити, варицели, обриви и уртикарии  Crazy На домашен стационар го обърнах, но все вярвам, че и това ще свърши. По този повод Саши е в домашен опуск, за да се закрепи малко.

Алфи, още не съм водила Саши на зъболекар. Как така Ванката има толкова кариеси? На колко ДГ го водиш?!?

Мария, радвам се, че сте преодолели здравословните проблеми на Филип! Кузманка, надявам се ти също скоро да се похвалиш, че сте се отървали от кашлиците!

Исках да пиша още, но Дани стана от сън и иска гуш!

Heart Eyes на всички!

# 358
 newsm51 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИчЕТА И ПРЕДИ ВСИчКО МАЙчЕТА И НЕКА ВСЕКИ ДЕН БЪДЕ ЗА ВАС ПРАЗНИК

иИ за мен този ден е останал спомените за празника на мама ... и някак странно и носталгично се сещам за моето щастливо детство ...  Party
Иначе определено с мъжа ми не го отбелязваме много този празник ... той обича да ми подарява цветя спонтанно и не по задъжение ... а аз пък нямам нищо против ... даже повече ме радва  Heart Eyes
Нооо моята София много държи на този празник за чието съществуване научи днес  Joy ... и си поиска цветя ... и естествено получи и то доста  Heart Eyes

Благодаря за отговорите и коментарите по темата ... която писах вчера  Hug

И тъй като мъж ми току що ми звънна, че ще има бизнес вечеря, аз отивам да си заформя женско парти с двете ми малки госпожички  Party
Хубава вечер на всички  Hug

# 359
Честит празник момичета, бъдете щастливи, отглеждани и обгрижвани добре от мъжете и децата си.. нека всеки ден е 8- март и нека приятните изненади са всяка наша сутрин...

Общи условия

Активация на акаунт